Ben başlıklara yalan atmıyor dedim evet dünkü başlık buna dahil değil dünkü başlık için haklısın ama daha önceki başlıklar için yalan olmadıklarını belirttimÖnce öyle bir şey yapmıyor dedin, daha sonra birisi böyle olduğunu söylediğinde sen de aynısını söyledin. O zaman benim öyle demediğimi biliyorduysan sürekli bununla ilgili mesajları like'lamak yerine "o anlamda söylemedi" diyebilirdin.![]()
Benim için rakip varken aldığı reyting daha önemli, senin için öyle değilse ona diyecek lafım yok.Reyting olarak altın dönem dedim kardeşim ve bunu artık kaçıncı kez söylüyorum bilmiyorum 2012 16 yılları arasında bana defalarca kez 12 13 15 aldığını göster diyecek sözüm olmayacak nedenini sen söyleme ben söyleyeyim dizlerin olmaması evet
Survivor şimdi hiç alamadığı reytingleri alıyor ve evet sezon başında almıyordu ama şu an alıyor yine neden aldığı konusuna girmeyelim istersen altın dönemden kastım bu, yaşanan olaylar değilŞunun cevabını verinMadem o kadar altın çağını yaşıyo neden ilk başta ilk 10'a girmekte bile zorlandı? Ciddi şekilde ağzım açık bir şekilde savunmanızı izliyorum
![]()
Gerçekten öyle. Hayır kötü anlamda söylemiyorum ama bunu söylediğimde hep tepki yiyorum. Hayır siz izleyin arkadaşlar beni rahat bırakın düşüncelerimi dile getireyim.Eski sezonların bir ağırlığı vardı, izlerken keyif alıyordun. Haftaya 3-4 gün, finale doğru 5 gün yayınlanırdı. Bireysel dokunulmazlıklar oynanırdı. Şimdi gençleri çekmek değişik değişik oyunlar (anlat bakalım, voleybol vs.) eklediler. Programın ciddiyeti kayboldu.
Ben bu sezon cidden boşluktan izliyorum arada. Yoksa bir programı 6 gün takip edebilecek vaktim yok.![]()
Nerenin ortalaması 13 sene oynadı vadiSen bilirsin takas Kurtlar Vadisi ortalama kaç reyting alıyordu?![]()
Üzülmüyorum. Yazdıkların üzücü geliyor.Yani hala böyle düşünmen, bir sonuca varamamak üzüyor.
![]()
Sakın TV8'de başlama hatasını yapmasın. Acun diziye konuk olarak Murat Boz, Seda Sayan ve Hadise'yi getirir.Nerenin ortalaması 13 sene oynadı vadi![]()
Benim için rakip varken aldığı reyting daha önemli, senin için öyle değilse ona diyecek lafım yok.
Rakip var yok aldı mı aldı benim için önemli olan bu birçok başka programda şu an yayında ama daha önceki reytinglerini alamıyorlar ona bakarsan ne hikmetse bir tek Survivor yükseldiBenim için rakip varken aldığı reyting daha önemli, senin için öyle değilse ona diyecek lafım yok.
Bu saatten sonra başlamaz artık 3 sene olduSakın TV8'de başlama hatasını yapmasın. Acun diziye konuk olarak Murat Boz, Seda Sayan ve Hadise'yi getirir.![]()
Survivor zaten kemik yapısı olan bir program. Burada herkes Survivor'un eskiden daha iyi olduğunu söylüyor. Elbette her zaman izlenebilir bir program. Ama şu an eskisi gibi değil. Eskiden bu reytingleri rakipleri karşısında alıyordu. Sizin de inatla anlamak istemediğiniz bu.Rakip var yok aldı mı aldı benim için önemli olan bu birçok başka programda şu an yayında ama daha önceki reytinglerini alamıyorlar ona bakarsan ne hikmetse bir tek Survivor yükseldi
Son 3 sezondur eskisi gibi değildi, dizilerin altında kalmaya başladı hep.Rakip varken de düşük almıyordu ama![]()
O konuya girersek çıkamayız çünkü eskiden tv'de şu dönemdeki kadar rakip yoktu. Altın çağına gelirsek ben reyting olarak bunu söylediğimi açık ve net bir şekilde belli ettim bunu yanlış anladılarsa sorun bende değilSurvivor zaten kemik yapısı olan bir program. Burada herkes Survivor'un eskiden daha iyi olduğunu söylüyor. Elbette her zaman izlenebilir bir program. Ama şu an eskisi gibi değil. Eskiden bu reytingleri rakipleri karşısında alıyordu. Sizin de inatla anlamak istemediğiniz bu.
Burada konu başlık üzerine. Bu sezon altın çağı değil dediklerinde bunu demek istediler. Yani isterse 20 reyting alsın, eski havasından çok uzakta.
Voleybol olayı aşırı saçma zaten. Nisa-Evrim oynuyor, geri kalan herkes onları izliyor. Ünlüler-gönüllüler oynasa hadi tamam diyeceğim, o da yok.Gerçekten öyle. Hayır kötü anlamda söylemiyorum ama bunu söylediğimde hep tepki yiyorum. Hayır siz izleyin arkadaşlar beni rahat bırakın düşüncelerimi dile getireyim.
Söylediğin oyunlar hep boşluk doldurmak için. Adam arkadaşları ile maç yapıyor bize de bunu Survivor yazıp yutturmaya çalışıyor. Hayır 1 yaparsın 2 yaparsın, her hafta aynı şey.
Bir de ünlüler takımını zayıflatmak için Yunus Emre'yi oraya gönderiyor. Bu ne demek? Yunus Emre sen zayıfsın, git o takımı da zayıflat. Bu adam nasıl Survivor olsun şimdi? Böyle bir algı yarattıktan sonra o adam şampiyon olabilir mi?
2 takım da dokunulmazlık kaybediyor bir takım aday çıkardıktan sonra öteki takım onun çıkardığı adaya bakarak strateji yapabiliyor.
Sonra da kimsenin Survivor kaderi ile oynamıyoruz diyor. Bu oynamak değil mi? Benim takımımı zayıflatırsan dokunulmazlığı kaybederiz ve benim gitme ihtimalim daha da artar. Yani bunu düşünmek bu kadar zor olmamalı.![]()
Biz de o 15 reytinglik kısıma dahiliz işte onu diyoruz. Boşluktan. Hala anlamıyorsun.Yorumlarınızdan sanki Survivor çok çok çok kötü bir hale geldiği anlaşılıyor madem bu kadar kötü hala ve hala izlemeniz de ayrı bir komedi size göre çok kötü bir sezon olabilir ama bana göre gayet de iyi bir sezon ayrıca ben gerçekten anlayamıyorum insanlar bu kadar çok kötü buldukları birşeyi niye zorla izliyorlar
Görev ödülü rezilliğini saymayı unutmuşum, onu nasıl unuturum.1. Eskiden Anlat Bakalık yoktu, ama daha yüksek reyting alıyordu. (Yine Anlat Bakalık kabul görebilir)
2. Eskiden Acun ve arkadaşı "tok" karına 2 tane "aç" kızla her hafta voleybol maçı yapıp bir de onları ezecek tavırlar sergilemiyordu ve bunları Survivor başlığı altında yutturmuyordu.
3. Eskiden farklı parkurlar vardı şimdi hep aynı.
4. Eskiden ada hayatı daha çok gösterilirdi. Buzdolabı ödülleri, yatak ödülleri falan daha yaratıcı ödüller vardı. (Başka ülkeye gitmekten bahs etmiyorum)
5. Eskiden bireysel dokunulmazlığı alan kendini koruyabilirdi. Böylece sana haksızlık yapılsa bile kaza ara gitme şansın az oluyordu.
6. Performans birincisi saçmalığı yoktu. Zayıflar zayıfları alıyor sonra haftalık performansda 1. Olup karnını doyduruyor.
7. Birseysel sembol vardı. Böylece daha hakkaniyetli şekilde herkesle yarışıp kazanan kazanıyordu sembolü.
8. 1 dokunulmazlık oyunu oluyordu. Bitti. Şimdi 2 dokunulmazlık var. Elbette sevilmeyen takımdan daha çok insan eksilir.
9. Saçma sapan görev ödülü var. Zaten gönüllüler takımı daha çok seviliyor. Oraya zımbırtı bir şey de yapsalar halk onları seçecek. Bu saçmalık nedir?
Daha 1000 tane sayarım da herkes herşeyin farkında.![]()