Benim deAynen. Allah kimseyi boşluğa düşürmesin.
Ama zaten izleniyorsun. Yalan başlığa ne gerek var? Benim eleştirdiğim o aslında.![]()
Benim deAynen. Allah kimseyi boşluğa düşürmesin.
Ama zaten izleniyorsun. Yalan başlığa ne gerek var? Benim eleştirdiğim o aslında.![]()
Ben mi öyle bir algı yarattım clickbait bu forumda hiç yazmamışımdır bileŞimdi beni iyi anlamışsındır umarım.
Geçen ben "clickbait" yapılmamalı bir cümle kullanmadığım halde o algıyı yarattınız, şimdi de aynısıyla karşı karşıyasın.![]()
Ben reyting olarak altın yıllarını yaşadığını iddia ediyorum ve sonuçlar da ortada nedeni zaten ortada ama sonuç buAltın yılların neden şimdi yaşandığını söylüyoruz işte. Sözde altın yılları2010-2015 arasıdır altın yılları bu arada
![]()
Üzülmüyorum. Yazdıkların üzücü geliyor.@Özgür gülerek yazıyorum üzülüyosun ama ya![]()
Aslında acunun bu duruma üzülmesi lazım bir daha belki yaşanmayacak kadar tv boş ve sen 13 14 reytingi geçemiyorsun bu ne demek biliyon mu senin programını tv bomboşken bile izleyecek en fazla bu kadar insan var demekDiziler olsaydı bu reytingleri alamazdı bu konuda hemfikiriz zaten benim söylediğim neticede alıyor ve reyting olarak altın dönemini yaşıyor bu kadar basit
Yaaa rakipsiiiiiiz. İsterse 30 reyting alsın altın çağı olamaz hiçbir açıdanBen reyting olarak altın yıllarını yaşadığını iddia ediyorum ve sonuçlar da ortada nedeni zaten ortada ama sonuç bu
En efsane sezon 2015'ti bence. Net! Abartı yok, normal fragmanlar. 96 bölüm sürdü.Rakipsiz 16 reyting aldığı sezon "altın dönem"se, 2012-2017 sezonları ne dönemi oluyor?![]()
Oruçlu olmasam çekirdek ikram ederdim, kusura bakmayın.
Sen bilirsin takas Kurtlar Vadisi ortalama kaç reyting alıyordu?Aslında acunun bu duruma üzülmesi lazım bir daha belki yaşanmayacak kadar tv boş ve sen 13 14 reytingi geçemiyorsun bu ne demek biliyon mu senin programını tv bomboşken bile izleyecek en fazla bu kadar insan var demek
Reyting olarak altın dönem dedim kardeşim ve bunu artık kaçıncı kez söylüyorum bilmiyorum 2012 16 yılları arasında bana defalarca kez 12 13 15 aldığını göster diyecek sözüm olmayacak nedenini sen söyleme ben söyleyeyim dizlerin olmaması evetRakipsiz 16 reyting aldığı sezon "altın dönem"se, 2012-2017 sezonları ne dönemi oluyor?![]()
Görev başarısızlıkla sonuçlandı.İnatla açıklamaya çalışmışsınız, size helal olsun.![]()
Bu tarışma daha sürer, iftardan sonra çekirdekler senden o zamanOruçlu olmasam çekirdek ikram ederdim, kusura bakmayın.![]()
![]()
Önce öyle bir şey yapmıyor dedin, daha sonra birisi böyle olduğunu söylediğinde sen de aynısını söyledin. O zaman benim öyle demediğimi biliyorduysan sürekli bununla ilgili mesajları like'lamak yerine "o anlamda söylemedi" diyebilirdin.Ben mi öyle bir algı yarattım clickbait bu forumda hiç yazmamışımdır bile
Bir tek Survivor yayınlanmadı bu boş dönemde Eşkıya dünyaya hükümdar olmaz, Arka Sokaklar, Güldür Güldür Show, Çok Güzel Hareketler Bunlar ve daha birkaç tane vardır ama bunların hiçbiri o küçük gördüğünüz 15 reytingi alamadı bence üzülmesi gereken Acun değil bu saydığım dizilerin yapımcıları Survivor en azından bunu başardı değil mi bu yapımlar bunu bile alamadıAslında acunun bu duruma üzülmesi lazım bir daha belki yaşanmayacak kadar tv boş ve sen 13 14 reytingi geçemiyorsun bu ne demek biliyon mu senin programını tv bomboşken bile izleyecek en fazla bu kadar insan var demek
Eski sezonların bir ağırlığı vardı, izlerken keyif alıyordun. Haftada 3-4 gün, finale doğru 5 gün yayınlanırdı. Bireysel dokunulmazlıklar oynanırdı. Şimdi gençleri çekmek değişik değişik oyunlar (anlat bakalım, voleybol vs.) eklediler. Programın ciddiyeti kayboldu.En efsane sezon 2015'ti bence. Net! Abartı yok, normal fragmanlar. 96 bölüm sürdü.
Oyunlar daha adaletli, takım karıştırma yok. Ünlüler 25 oyun kaybettiler yine karışmadı takım. Hayır orası Survivor. Elbette her zaman kazanmaya çalışacaksın. Sırf kaybetsinler diye takım karıştırmak ne ya?![]()