Survivor'a Büyük Tepki!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Voleybol olayı aşırı saçma zaten. Nisa-Evrim oynuyor, geri kalan herkes onları izliyor. Ünlüler-gönüllüler oynasa hadi tamam diyeceğim, o da yok. :A :A

Barış ve Berkan'ın gönüllülere geçmesi de planlıydı bence, Acun çok zeki bir adam. Bütün antipatik tipleri bir takıma, sosyal medyadakilerin sevdiği isimleri bir takıma topladı. Normalde çok ciddi bir durum olmadığı sürece takımlarda yarışmacı değişikliği yapılmazdı. Kaç senelik izlediğim program yani. :)
Gönüllüler ünlülerden daha ünlü. :F

Orada gönüllü olmak istiyorsan bir geçmişin olmalı. Allah aşkına şu an gönüllüler takımında daha önce programa katılmayan ve ya bilinmeyen var mı? :D Geldiklerinde bile takipçileri falan ünlülerden daha çoktu. :D Orada performans parkurunu geçse geçse 1-2 kişi geçmiştir. Diğerler hep davet. :D

• Güldürdün
Reactions: alperuz
Diğer kanallar siyah ekran veriyor da benim mi haberim yok ya da kafanıza zorla silah dayatıp izletiyorlar herhalde.
Ben hiç TV'den izlemedim şimdiye kadar. Hep yorumlardan bir de youtube kanalına bakarım. Sadece bazı rezillikleri görmek için. :D

Ayrıca ben az önceki mesajımda da söyledim. Survivor'un izlenebilirliği her zaman var. Ama eski havasından uzak. :D

Yani hiç bir zaman izlenmez bir program değil. Sonuçta yarışma. :)

Gönüllüler ünlülerden daha ünlü. :F

Orada gönüllü olmak istiyorsan bir geçmişin olmalı. Allah aşkına şu an gönüllüler takımında daha önce programa katılmayan ve ya bilinmeyen var mı? :D Geldiklerinde bile takipçileri falan ünlülerden daha çoktu. :D Orada performans parkurunu geçse geçse 1-2 kişi geçmiştir. Diğerler hep davet. :D
Ersin dışında ünlü isim yok zaten ünlülerde. :A

• Güldürdün
Reactions: DR
Ben hiç TV'den izlemedim şimdiye kadar. Hep yorumlardan bir de youtube kanalına bakarım. Sadece bazı rezillikleri görmek için. :D

Ayrıca ben az önceki mesajımda da söyledim. Survivor'un izlenebilirliği her zaman var. Ama eski havasından uzak. :D

Yani hiç bir zaman izlenmez bir program değil. Sonuçta yarışma. :)
Survivor tercih edildiğine göre o 15 reytinglik kitle tarafından demek ki sizin dediğiniz kadar da kötü bir sezon değil.

• Beğendim
Reactions: Angelica
Survivor tercih edildiğine göre o 15 reytinglik kitle tarafından demek ki sizin dediğiniz kadar da kötü bir sezon değil.
Kemik bir kitlesi var tabii ki eskiden gelen. Zaten program eski havasından çok uzak olduğunu söylüyoruz. Ben asla izlenmez, berbat demedim hiçbir zaman. :)

Eski havasından uzak ki rakipleriyle 4 reyting almıştı. Eğer eski sezonlar olsaydı böyle bir boşlukta 20 falan alırdı. :)

Sen bize diyorsun ama sen de ekranı karartsalar izleyeceksin onu napalım? :D

Ben çok şükür izlediğim şeyin iyisini kötüsünü ayırt edip eleştirebiliyorum. :)

Kemik bir kitlesi var tabii ki eskiden gelen. Zaten program eski havasından çok uzak olduğunu söylüyoruz. Ben asla izlenmez, berbat demedim hiçbir zaman. :)

Eski havasından uzak ki rakipleriyle 4 reyting almıştı. Eğer eski sezonlar olsaydı böyle bir boşlukta 20 falan alırdı. :)

Sen bize diyorsun ama sen de ekranı karartsalar izleyeceksin onu napalım? :D

Ben çok şükür izlediğim şeyin iyisini kötüsünü ayırt edip eleştirebiliyorum. :)
O kadar çok eleştirimişsin ki yukarıda senin yorumunu okuyan birisi berbat bir sezon olarak düşündüğünü anlıyor. Eski sezonlar olsaydı 20 alırdı demişsin ama onu kimse bilemez belki de daha düşük bile alabilirdi. Ben şuan tv8'de Survivor'ın dışında hiçbir programı izlemiyorum Survivor ekstra bile çok nadiren izliyorum bu ekran karartma mevzusu baydı artık. İzlediğim şeyin iyisini kötüsünü ben de ayırt edebiliyorum ki yeri geldiğinde eleştirebiliyorum.

O kadar çok eleştirimişsin ki yukarıda senin yorumunu okuyan birisi berbat bir sezon olarak düşündüğünü anlıyor. Eski sezonlar olsaydı 20 alırdı demişsin ama onu kimse bilemez belki de daha düşük bile alabilirdi. Ben şuan tv8'de Survivor'ın dışında hiçbir programı izlemiyorum Survivor ekstra bile çok nadiren izliyorum bu ekran karartma mevzusu baydı artık. İzlediğim şeyin iyisini kötüsünü ben de ayırt edebiliyorum ki yeri geldiğinde eleştirebiliyorum.
Survivor ekstrayı ara sıra izliyorsan iyiymiş. :F

Neyse arkadaşım tamam altın çağını yaşıyor helal olsun. :)

Ama bu altın çağa "yalan başlıklar" yakışmadı. Konumuz da bu. :):)

Survivor ekstrayı ara sıra izliyorsan iyiymiş. :F

Neyse arkadaşım tamam altın çağını yaşıyor helal olsun. :)

Ama bu altın çağa "yalan başlıklar" yakışmadı. Konumuz da bu. :):)
Son bölüm fragmanın başlığında haklısın ama daha öncekiler yalan değildi ve bunun da hala sonuna kadar arkasındayım

Konuya bak, hey maşallah. :A

E3XIFn.jpg

• Güldürdün
Reactions: alperuz
bizim dediğimiz doğru çıkınca (ki öyle zaten) sen buraya gelip evet siz haklıymışsınız(üzgün emojisi yada ağlama emojisi kesin koyacaksın bence sen ) yazıp bizi alıntılayıncaksın eminim.

Yaparım gocunmam bundan kabul etmek bir sorun yaratmaz bende :Dama kesin deme bence

Forum İstatistikleri

Konular
176,549
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy