Survivor'a Büyük Tepki!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ben onu bunu bilmiyorum kardeşim dediğim gibi Hatice'ye değil neticeye bakacaksın Survivor şu ana kadar hiçbir senesinde arka arkaya bu kadar yüksek reytingler almamıştı en yüksek reyting aldığı sezonlarda bile çok az çift rakam görüyordu şu an çift rakam dan aşağı düşmüyor çok uzun bir süredir bu da altın yılların yaşadığının kanıtıdır katılmıyorsan katılma bu benim düşüncem.
Tamam haklısın da güzel kardeşim ben türkçe konuşuyorum bak basit bir iki cümle kurdum anlaşılır diye düşünüyorum
Televizyon boş boş BOŞ

• Güldürdün
Reactions: xdragxx and DR
Olay niye bu sezon aldığı reytinglere geldi anlamadım? :D

Ortada bir "yalan" var ve yine her zamanki gibi halı altına süpürülüyor. Ben bu konunun başlığını "Survivor'u yerin dibine soktular" diye açsaydım şimdi o clickbait diyen arkadaşlar buna bozulmayacaktı sanki? :D Kendimizi kandırıyoruz her zamanki gibi.

İsterse 4 reyting alsın Acun programı bitirecek değil ya. :D Sanki yüksek reyting gelince bize ödeme yapacak. :A

Reyting kaygısı diziler için olsun. Çünkü bitebilir. Ama Survivor 3 reyting alsa bile devam edecek. :D
Konunun reytinglere gelmesinin sebebi ben altın dönemini yaşadığını iddia ettim ve benim mesajıma bir arkadaş reyting örnek göstererek den devam etti 2-3 sayfa önceye gidersen bunu görürsün ayrıca bu fragman başlığını Ersin üzen haber diye yapmalarında yanlış olduğunu kabul ediyorum diyorum ama anlaşılmıyor nedense

Clickbait yapılabilir. Ama abartmadan. Abartırsan artık yalana kaçar.

Ben bu olayı bir kaç hafta önce dile getirirken herkes üzerime geldi ama gördüğümüz gibi halk da farkındaymış.

Bu halk çok akıllı. Onları kandırmaya çalışmak ise büyük ayıp.

Yalan değil diyenler "Nisa sakatlandı" ne demek? Ben tıp mezunuyum ve sakatlanmak kelimesinin eş anlamı "bir organ fonksiyonunu geçici ve ya kalıcı süre için kaybetmek" demek. Nisa kaç saniye kaybetti o fonksiyonunu? 3 saniye mi? Herkes yarışmada düşüyor kalkıyor ama bu sakatlanmak değil.

Şimdi de "Ersin'i üzen haber". Bu başlığı niye atarsın ya?

Clickbait seven arkadaşlar her yerde sevsin. Ben bu konuya öyle bir clickbait yaparım ki Survivor severler rahatsız olur. Ama yapmıyorum. Yapmaya da hakkım var. Çünkü seviyorlar kendileri. :):)

• Beğendim
Reactions: Harunnn60
Nisa sakatlandı başlığında takılı kaldı arkadaş bunun açıklamasını da 10 kere yaptım ama anlamıyorsan sorunun vardır

Birde şey vardı Evrim Yasin olayında Acun hiçbir kadına kimse bağırmadı ilk tefa sen bağırdım dedin.
Oysa ki bir çok erkek kadınlara bağırdı.
Örnek duygu bozok.
Keşke burda da aynı tepkiyi verseydi Acun bey. Bozok Begüm'e küfür ediyor resmen. Ama o zamanlar Survivor doğaldı. Şimdiki gibi "araya gireyim de fragmanda ciddi bir şey var sansınlar" diye düşünmüyordu. Hatta bu sahne fragmanda bile gösterilmemişti. Ama en altın senesiydi. Çünkü doğaldı.

• Beğendim
Reactions: Harunnn60

Forum İstatistikleri

Konular
176,547
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy