Hahahahaha can yaman fanı konuştu. Oyunculuktan anlamadığın belli bari yorum yapma.
Yaa muhteşem cidden. İlk okul müsameresi tadında efsane oyuncu.
Hahahahaha can yaman fanı konuştu. Oyunculuktan anlamadığın belli bari yorum yapma.
Beren'in tırnağı olamaz İlkerNeyse Beren Saat donuğunu sevenleri de çatlattığına göre tekrar doğum günün kutlu olsun İlker Kaleli. Senin sayende GERÇEK kaliteyi görüyoruz.
Hayatım ortada bir savaş olması için rakip gerek değil mi ?
Öyle birini tanımıyorum 😱@Emre Ozansoy'la ne alip veremediginiz var anlamadim, cocugun konu acmak disinda yaptigi bir sey yok.
O cok sevdigin Burcu Biricik bile zamaninda Beren Saat'i basariyla taklit ettigi icin bugün buralara geldi. Yani senin Beren Saat gibi bir oyuncuya donuk deme lüksün yok. O zaman Burcu Biricik de donuk taklitcisi oluyor. Bosuna taklitler aslini yasatir demiyoruz.Neyse Beren Saat donuğunu sevenleri de çatlattığına göre tekrar doğum günün kutlu olsun İlker Kaleli. Senin sayende GERÇEK kaliteyi görüyoruz.
Hadi barisin.Öyle birini tanımıyorum 😱
O cok sevdigin Burcu Biricik bile zamaninda Beren Saat'i basariyla taklit ettigi icin bugün buralara geldi. Yani senin Beren Saat gibi bir oyuncuya donuk deme lüksün yok. O zaman Burcu Biricik de donuk taklitcisi oluyor. Bosuna taklitler aslini yasatir demiyoruz.
Karsilastirmak bile Beren'e hakaret olur ama senin gercek kalite dedigin Beren'den 10 yil sonra bile onun tirnagi kadar oyunculuk sergileyememis mesela.
Beren'in tırnağı olamaz İlker
Ben artık bilinçli bir şekilde sana operasyon çekildiğini düşünüyorumYaa muhteşem cidden. İlk okul müsameresi tadında efsane oyuncu.
Ben artık bilinçli bir şekilde sana operasyon çekildiğini düşünüyorum
Eskiden tuba fanları twitter'dan gelip @Çiğdem e saldırırdı. 2015 yılına geri döndük.2 günde bir bir biri gelip bana hakaret ediyor. Nedir bu yaa.😱
Sen onca yıllık oyuncuya hakaret et, 2 günlük birinin sana hakaret etmesi kanıksa. Ne güzel Türkiye be... ( ayrıca hakaret etmedim, demogoji yapma)2 günde bir bir biri gelip bana hakaret ediyor. Nedir bu yaa.😱
Sen ne boş bir insansın ya. O sahnede herif tiyatral oynuyor. Poyraz Karayel' de ki performansına bak bir ara. Saka gibi İlker Kaleli' in de oyunculuğu ölçülüyor bu ülkede 😥😥😥
Sen onca yıllık oyuncuya hakaret et, 2 günlük birinin sana hakaret etmesi kanıksa. Ne güzel Türkiye be... ( ayrıca hakaret etmedim, demogoji yapma)
Eskiden tuba fanları twitter'dan gelip @Çiğdem e saldırırdı. 2015 yılına geri döndük.