@MasacRE Bile kötülüyordu durumunu var sen düşün @Bully @ForumdashReynmen’i unutmuşum doğru. Bir ara o adamı savunduğum aklıma geldi cidden ne kadar çocukmuşum. Daha geçen sene bir de utanıyorum...
@MasacRE Bile kötülüyordu durumunu var sen düşün @Bully @ForumdashReynmen’i unutmuşum doğru. Bir ara o adamı savunduğum aklıma geldi cidden ne kadar çocukmuşum. Daha geçen sene bir de utanıyorum...
Serhat zillisini de alıp gitsin o
İlk turlar oy ver tabi ama o kutsal amaçta Gel Banayı koruUmarım canım
Mod başlarda güzel geliyordu sıktı tabii sonradan. Uzun dönem dinlenilecek bir şarkı değil. Ama oy veririm gibi
Dediğin gibi ikisi de düşüşte, bu düşüşten beraber çıkabilirler
Yarışmadan elenince gitmiş ama bu etkinlikle döner bence @BullySerhat zillisini de alıp gitsin o
Kapıları kapatınYarışmadan elenince gitmiş ama bu etkinlikle döner bence @Bully
Daha geçen yaz Ela şarkısını seviyordun işte Sevmiyor musun artıkReynmen’i unutmuşum doğru. Bir ara o adamı savunduğum aklıma geldi cidden ne kadar çocukmuşum. Daha geçen sene bir de utanıyorum...
Dönecektir bence de Sılacığını yalnız bırakmaz oYarışmadan elenince gitmiş ama bu etkinlikle döner bence @Bully
Elenene kadar destek olacağım tabii ki Gel Bana'yaİlk turlar oy ver tabi ama o kutsal amaçta Gel Banayı koru
Sahte izlenmelerini ve hareketlerini bile destekliyordum şaka gibi. @Forumdash @MasacRE
Çok değil, Derdim Olsun favorim.Daha geçen yaz Ela şarkısını seviyordun işte Sevmiyor musun artık
Sahte izlenme mi 😱 😱 😱 @Çiğdem bacım bu çocuga hangi oklavayı vurdun kafasınaSahte izlenmelerini ve hareketlerini bile destekliyordum şaka gibi. @Forumdash @MasacRE
Çok değil, Derdim Olsun favorim.
1 yılda nasıl bir değişimdir buSahte izlenmelerini ve hareketlerini bile destekliyordum şaka gibi. @Forumdash @MasacRE
1 yılda nasıl bir değişimdir bu
Sahte izlenmelerini ve hareketlerini bile destekliyordum şaka gibi. @Forumdash @MasacRE
Daha geçen yaz Ela şarkısını seviyordun işte Sevmiyor musun artık
Aaa görmemişim burayı , @dreamy gözüme girdi
Bana ayrı oklava buldun demek.Aaa görmemişim burayı , @dreamy gözüme girdi
Toz pembe gösteren oklavam işe yaramış kötüleri atmış zihninden
@Forumdash abicim akıl etti bende sandıktan çıkardım senin olsun bu @MasacRE @BullyBana ayrı oklava buldun demek.
Tabi ki de oklavaların da numaraları var @dreamy@Forumdash abicim akıl etti bende sandıktan çıkardım senin olsun bu @MasacRE @Bully
Daha öyle eşylere bulasırsan geri alırım ama
@Forumdash abicim akıl etti bende sandıktan çıkardım senin olsun bu @MasacRE @Bully
Daha öyle eşylere bulasırsan geri alırım ama
Rengi farklı da gücü aynı değildir inşallahTabi ki de oklavaların da numaraları var @dreamy
Aa aşk olsun benim nerem kötüKaybetme durumuna karşı Gücü kötüler etrafına yaklaşamıyor bu durumda @MasacRE de yaklaşamıcaktı ama onu oda sevmedi için ordan kurtuldu
Kütükte olsan bizim kütüğümüzsün tabi şaka bir yana @dreamy @Forumdash @Bully @Maskeli FedaiAa aşk olsun benim nerem kötü