Gökce - Bu Kalp da listede vardir umarim.217 milyon izlenmesi var youtube'da. Listede yer alıyor tabii ki
Gökce - Bu Kalp da listede vardir umarim.217 milyon izlenmesi var youtube'da. Listede yer alıyor tabii ki
KısmetDegil tabii ki ama kuskusuz etkinlikte zirveye oynayacagi kesin.
2019'da adam akilli sarki cok azdi ya.
sana inat ikinci tura çıkacakNeyse ki ilk turlarda elenecek.
Açıkçası Karanfil peşinden insanları sürüklemedi ama İşin ucunda Sıla olduğu için...Desteklemeye ve yandaş yaratmaya çalışırım 🥳Ben bunu beğendim ve yüksek ihtimalle sonuna kadar oylarım. Diğeri benim de hoşuma gitmedi pek. @denizz19 kendini foruma verirse birşeyler olur belki @The_Erinch te tam bir Sıla hayranı. Forum okadar Sıla'ya bilenmiş ki beğenselerde oy vermez belki
Bu arada ben anketli etkinliklerimde eşit oylarda önceki turlara bakmadan üst tura taşıyordum ve bir diğer kuralimda etkinlik başladıktan sonra üye olanlarin oylarını saymiyordum. Bir iki gün takılıp kaybolan çok. Aklına yatarsa sen de bu kuralı düşünebilirsin.
Var evet.Gökce - Bu Kalp da listede vardir umarim.
Teşekkür ediyorum İsmail'im.@Bully şimdiden emeğine sağlık kolay gelsin. Merakla bekliyoruz.
Rap şarkılarını es geçmedin inşallah.
Teşekkür ediyorum abicim, düşünmen yeterli.Açıkçası Karanfil peşinden insanları sürüklemedi ama İşin ucunda Sıla olduğu için...Desteklemeye ve yandaş yaratmaya çalışırım 🥳
@Bully Şimdiden kolay gelsin Boss.. If u need any help; u know the adress 😎
Teşekkür ediyorum kardeşim.Kolay gelsin canım @Bully.
2019 bence 2020’ye göre çok daha iyi bir yıldı. Aklıma baya şarkı geliyor şu an, AYA ve Bırakman Doğru Mu falan varsa sıkıntı yokTeşekkür ediyorum İsmail'im.
En popülerlerini ekledim.
Aynen 2020 de bitmedi henüz bakalım. Var onlar. Ben Fero şarkıları da var2019 bence 2020’ye göre çok daha iyi bir yıldı. Aklıma baya şarkı geliyor şu an, AYA ve Bırakman Doğru Mu falan varsa sıkıntı yok
Favorim Yok Yok şu an. Şampiyon yapacağız.
Ben Fero mu, nam-ı diğer orangutan yani. @Çiğdem bayılacak buna.Aynen 2020 de bitmedi henüz bakalım. Var onlar. Ben Fero şarkıları da var
2019'un dikkat çeken şarkılarından tabii Yok Yok. Bakalım nasıl bir derece elde edecek
Adamın şarkıları popüler olmuş, yapacak bir şey yok Reynmen de varBen Fero mu, nam-ı diğer orangutan yani. @Çiğdem bayılacak buna.
Adamın şarkıları popüler olmuş, yapacak bir şey yok Reynmen de var
@dreamy torunumuza hayvanat bahçesi gelmiş oynasın çocuk @ForumdashBen Fero mu, nam-ı diğer orangutan yani. @Çiğdem bayılacak buna.
Hahaha. Rap şarkılarını da reyting için ekledim zaten, fazla meraklısı olduğumdan değil.@dreamy torunumuza hayvanat bahçesi gelmiş oynasın çocuk @Forumdash
Teşekkür ederim canım.Hayırlı olsun @Bully senden ben devir almıştım şimdi tekrar devir teslim zaten ha sen ha biz oyüzden senin gözün arkada kalmadı için benimde kalmıcak
@dreamy için işte zaten karantinadan oldukça sıkılıyorHahaha. Rap şarkılarını da reyting için ekledim zaten, fazla meraklısı olduğumdan değil.