2019 En Favori Şarkı 2019 Başlıyor!

• İlginç
Reactions: kerem and Forumdash
@Bully şimdiden emeğine sağlık kolay gelsin. Merakla bekliyoruz. :Z

Rap şarkılarını es geçmedin inşallah. :A

• Harika
Reactions: Bully
Ben bunu beğendim ve yüksek ihtimalle sonuna kadar oylarım. Diğeri benim de hoşuma gitmedi pek. @denizz19 kendini foruma verirse birşeyler olur belki :A @The_Erinch te tam bir Sıla hayranı. Forum okadar Sıla'ya bilenmiş ki beğenselerde oy vermez belki :A

Bu arada ben anketli etkinliklerimde eşit oylarda önceki turlara bakmadan üst tura taşıyordum ve bir diğer kuralimda etkinlik başladıktan sonra üye olanlarin oylarını saymiyordum. Bir iki gün takılıp kaybolan çok. Aklına yatarsa sen de bu kuralı düşünebilirsin.
Açıkçası Karanfil peşinden insanları sürüklemedi ama İşin ucunda Sıla olduğu için...Desteklemeye ve yandaş yaratmaya çalışırım 🥳

@Bully Şimdiden kolay gelsin Boss.. If u need any help; u know the adress 😎

• Harika
  • Beğendim
Reactions: Bully and Dosi
Teşekkür ediyorum İsmail'im. :Z

En popülerlerini ekledim. :A
2019 bence 2020’ye göre çok daha iyi bir yıldı. Aklıma baya şarkı geliyor şu an, AYA ve Bırakman Doğru Mu falan varsa sıkıntı yok :A

Favorim Yok Yok şu an. Şampiyon yapacağız. :bhr:

• Güldürdün
2019 bence 2020’ye göre çok daha iyi bir yıldı. Aklıma baya şarkı geliyor şu an, AYA ve Bırakman Doğru Mu falan varsa sıkıntı yok :A

Favorim Yok Yok şu an. Şampiyon yapacağız. :bhr:
Aynen :D 2020 de bitmedi henüz bakalım. :A Var onlar. :A Ben Fero şarkıları da var :A

2019'un dikkat çeken şarkılarından tabii Yok Yok. Bakalım nasıl bir derece elde edecek :A

• Güldürdün
Reactions: dreamy
Hayırlı olsun @Bully senden ben devir almıştım şimdi tekrar devir teslim zaten ha sen ha biz oyüzden senin gözün arkada kalmadı için benimde kalmıcak :bhr::bhr::bhr:

• Harika