2019 En Favori Şarkı 2019 Başlıyor!

2019 yerli müzik adina pek iyi bir bir yil degildi ama iyi sarkilar da vardi tabii ki. Adaylari bekliyoruz. :D @Bully
Eskilere göre düşüş olduğu açık zaten ama iyi şarkılar da var dediğin gibi :D Güzel bir liste çıkarttığımı düşünüyorum. :A

• Beğendim
Reactions: kerem
Kaan’ım hayırlı olsun yiğidim, şimdiden eline ve emeklerine sağlık. :A Yardım lazım olursa haber verirsin. :A @Bully

nblxWI.jpg
Teşekkür ediyorum Enes'im. :A Tabii ki, haber ederim. Düşünmen yeterli. :A

• Harika
Reactions: Sherlock
  • Harika
  • Güldürdün
Reactions: kerem and Dosi
Birinci belli ikinci kim modundayim suan. :A Keske forum beni bir kere de olsa sasirtsa. :A
Seninde mi birincin Sıla? 😱
Listeleri tam görelim netleşir. 2019'da bir çok klip konularını açtım (yaz hariç,bir kaç ay yoktum) ama şuan aklımda pek bir şey kalmamış :A

• Güldürdün
Reactions: kerem
Forumda en sevdiğim etkinliklerden biridir @Bully kolay gelsin agam :A 2019 yılına ait çok güzel şarkılar hatırlamıyorum nedense ama olsun :A

• Harika
Reactions: Bully
Forumda en sevdiğim etkinliklerden biridir @Bully kolay gelsin agam :A 2019 yılına ait çok güzel şarkılar hatırlamıyorum nedense ama olsun :A
Teşekkür ediyorum agam. :A Çok iyi bir yıl olmadı tabii ama güzel şarkılar mevcut :A Anlayacaksın şarkıları gördüğünde :A

Fettah Can'dan da bir şarkı var :A

• Beğendim
Reactions: eskici and Angelica
Seninde mi birincin Sıla? 😱
Listeleri tam görelim netleşir. 2019'da bir çok klip konularını açtım (yaz hariç,bir kaç ay yoktum) ama şuan aklımda pek bir şey kalmamış :A
Degil tabii ki ama kuskusuz etkinlikte zirveye oynayacagi kesin. :A

2019'da adam akilli sarki cok azdi ya. :D

• Güldürdün
Reactions: Dosi

Forum İstatistikleri

Konular
172,797
Üyeler
8,482
Son Üye
Sabir