Hiç sorma kütük dostum Hainlik bizim soyosimimiz oldu
Sayın Gs'li dostuma bak ne kadar doğru bir analiz yapmış. @MasacRE
Hiç sorma kütük dostum Hainlik bizim soyosimimiz oldu
@Sherlock beyciğim konuya sana ağla diyerek girdi oradan beni hedef aldı resmen durduramıyoruz adamı
Hainlok lakabının hakkını veriyor kendisi
Rahatsızım bu durumdan... @Maskeli FedaiBirbirimizi satamadan duramıyoruz Utku beyciğim... Hainlok, Hainku, Hainli Fedai... Bu ekibin satamayacağı hiçbir şey yok.
Rahatsızım bu durumdan... @Maskeli Fedai
Bugün sen beni sattın Hainlok...Rahatsızken bile satıyorsun Hainku... )
Bugün sen beni sattın Hainlok...
Şerlok beyciğim kolsuzu desteklese yine iyi, şimdi de sarı papatyayı destekliyormuş Hainli Fedai Şunu destekliyor yani, inanabiliyor musunuz... @Maskeli FedaiSizi hiç satar mıyım Utku beyciğim... Gelin bir olalım, birlik olalım ve avatarında bulunan kolsuzu destekleyen Hainli Fedai'yi satalım. ) @Maskeli Fedai
Şerlok beyciğim kolsuzu desteklese yine iyi, şimdi de sarı papatyayı destekliyormuş Hainli Fedai Şunu destekliyor yani, inanabiliyor musunuz... @Maskeli Fedai
Olmadığı kaderÖyle de denebilir Olduğu kadar @Bully
Şerlok beyciğim kolsuzu desteklese yine iyi, şimdi de sarı papatyayı destekliyormuş Hainli Fedai Şunu destekliyor yani, inanabiliyor musunuz... @Maskeli Fedai
Kıskanmayın Yunus Emre reyizi Kendisi çok iyi bir kudurtucudur..Sayın Gs'li dostum kolsuz ve beceriksiz bir yarışmacı destekliyordu ancak kendisi en azından güzeldi. Ona buna sataşmazdı. Bir de şuna bak... Kolsuz, beceriksiz, fesat ve herkes kendisine "sarı papatya" diyor... Sayın Gs'li dostum ne yapmak, nereye varmak istemektedir... @Maskeli Fedai
Rahatsızım bu durumdan... @Maskeli Fedai
Biz böyle değildik..Sizi hiç satar mıyım Utku beyciğim... Gelin bir olalım, birlik olalım ve avatarında bulunan kolsuzu destekleyen Hainli Fedai'yi satalım. ) @Maskeli Fedai
O yiğit @mrt-06@Bully Öbür tarafları kilitlemişsin buradan cevap vereyim Feridun için stratejik oy kullanmayı düşündüm aslında ama neyse dedim boşver ilk turu da geçemiyorsa zaten forum sevmemiştir yapacak bir şey yok Ama son anda bir yiğit çıkıp taşıdı 2. tura demek. Yine MS gidişatı başladı Feridun için o zaman da ilk haftayı zar zor geçip finale kadar gitmişti @Çiğdem
@mrt-06 helal olsun sana yiğidim, sen biliyorsun bu işi
@Bully Öbür tarafları kilitlemişsin buradan cevap vereyim Feridun için stratejik oy kullanmayı düşündüm aslında ama neyse dedim boşver ilk turu da geçemiyorsa zaten forum sevmemiştir yapacak bir şey yok Ama son anda bir yiğit çıkıp taşıdı 2. tura demek. Yine MS gidişatı başladı Feridun için o zaman da ilk haftayı zar zor geçip finale kadar gitmişti @Çiğdem
Bu kütüğün hain emelleri var, seziyorum.. @MasacRENe demeye hortlatmış bu konuyu şimdi bizim kütük, Feridun falan bir şeyler demiş... @Maskeli Fedai
Vefa...@mrt-06 helal olsun sana yiğidim, sen biliyorsun bu işi
Ne demeye hortlatmış bu konuyu şimdi bizim kütük, Feridun falan bir şeyler demiş... @Maskeli Fedai
Diğer konu kilitli diye burayı hortlattım, bak bak nasıl hemen altında bir şey arıyor pis kütüklerBu kütüğün hain emelleri var, seziyorum.. @MasacRE
Diğer konu kilitli diye burayı hortlattım, bak bak nasıl hemen altında bir şey arıyor pis kütükler
Hainlik bana çok uzak bir kavram Şerlok beyciğim, hainlik nedir bilmem benNasıl aramayalım be adam, her sözünün altından bir hainlik çıkma potansiyeli var. @Maskeli Fedai