2019 En Favori Şarkı 2019 Başlıyor!

Gel Bana, Masum Gibi ve Mod şarkıları listemizde. :A
Aaa doğru Gel Bana var ,Musti her etkinlikte çeyreğin bir altını görüp şampiyonluk konusunda ismi olurdu bu seferde bu şarkısıyla olur inş ondan sonrasında ben biraz koptum , ama Serdarla bir düet gelirse en azından ikimiz dinleriz :A :A :A

• Harika
Reactions: Bully
Aaa doğru Gel Bana var ,Musti her etkinlikte çeyreğin bir altını görüp şampiyonluk konusunda ismi olurdu bu seferde bu şarkısıyla olur inş ondan sonrasında ben biraz koptum , ama Serdarla bir düet gelirse en azından ikimiz dinleriz :A :A :A
Gel Bana çok iyi şarkı zaten, çeyreğin bir altı bekliyorum ben yine :A Mod da iyi gidebilir, Zeynep Bastık'ın seveni çok :A

Umarım yalan olmamıştır o düet :A Aynen. :bhr:

• Harika
Reactions: Çiğdem
Gel Bana çok iyi şarkı zaten, çeyreğin bir altı bekliyorum ben yine :A Mod da iyi gidebilir, Zeynep Bastık'ın seveni çok :A

Umarım yalan olmamıştır o düet :A Aynen. :bhr:
Serdar son canlı yayınında yine yapacaz demişte öyle kalmaz inş :A :A :A

Modu o bastı bacak yüzünden abartanlar olabilirde ben forumda bir kaç kez söyledim şarkıyı hiç beğenmedim ,çok basit bir şarkıydı yanı Mustinin Tarkanın Serdarın kendilerine ait bir şeyi var tarzları var ama ortama uyup basit bir şarkı çıkarmış bırak onlar söylesin sen niye karısıyorsun aslında şu Amerikada çıkan şarkıyla birlikte düşüşe geçtik yine :( Serdar bey içinde çok farklı diyemicem ikisininde bir birleşmeye ihtiyacı var bence :A

• Harika
Serdar son canlı yayınında yine yapacaz demişte öyle kalmaz inş :A :A :A

Modu o bastı bacak yüzünden abartanlar olabilirde ben forumda bir kaç kez söyledim şarkıyı hiç beğenmedim ,çok basit bir şarkıydı yanı Mustinin Tarkanın Serdarın kendilerine ait bir şeyi var tarzları var ama ortama uyup basit bir şarkı çıkarmış bırak onlar söylesin sen niye karısıyorsun aslında şu Amerikada çıkan şarkıyla birlikte düşüşe geçtik yine :( Serdar bey içinde çok farklı diyemicem ikisininde bir birleşmeye ihtiyacı var bence :A
Umarım canım :A

Mod başlarda güzel geliyordu sıktı tabii sonradan. Uzun dönem dinlenilecek bir şarkı değil. :D Ama oy veririm gibi :A

Dediğin gibi ikisi de düşüşte, bu düşüşten beraber çıkabilirler :A

• Harika
Reactions: Çiğdem
Geçen sene Sıla klip çıkartmadığından En Favori Sıla Şarkımızı seçememiştik üzülerek, bu sene o açığı telafi edip Sıla'yı şampiyon yaparız yine, ikinci de Sıla olur ayriyeten :A

@Bully Hayırlı olsun etkinlik, kolay gelsin şimdiden eline emeğine sağlık :D

• Harika
Geçen sene Sıla klip çıkartmadığından En Favori Sıla Şarkımızı seçememiştik üzülerek, bu sene o açığı telafi edip Sıla'yı şampiyon yaparız yine, ikinci de Sıla olur ayriyeten :A

@Bully Hayırlı olsun etkinlik, kolay gelsin şimdiden eline emeğine sağlık :D
Teşekkür ediyorum Utku beyciğim :D

• Beğendim
Reactions: MasacRE
Yoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo😱 Listeye bile sokmam bunu söylim :F Sonra bana trip atma:F
Ah ah ben senmiyim ki 'şunu listene al' diyeyim :A
Senin oyuna ihtiyacı yok adamlarımın :bhr: aaaa adamim demişken Bilal Sonses'in de vardır :bhr: :Z

• İlginç
Reactions: Forumdash