Zaman çok çabuk geçiyor , ilerde tekrar aynı döngüye yine su akar gibi gelirizTeşekkür ederim canım.
Aynen öyle.
Zaman çok çabuk geçiyor , ilerde tekrar aynı döngüye yine su akar gibi gelirizTeşekkür ederim canım.
Aynen öyle.
Gel Bana, Masum Gibi ve Mod şarkıları listemizde.Musti varmıydı @Bully son şarkılarında biraz saçmaladından çok dikkatli takip edemedim
Aaa doğru Gel Bana var ,Musti her etkinlikte çeyreğin bir altını görüp şampiyonluk konusunda ismi olurdu bu seferde bu şarkısıyla olur inş ondan sonrasında ben biraz koptum , ama Serdarla bir düet gelirse en azından ikimiz dinlerizGel Bana, Masum Gibi ve Mod şarkıları listemizde.
Gel Bana çok iyi şarkı zaten, çeyreğin bir altı bekliyorum ben yine Mod da iyi gidebilir, Zeynep Bastık'ın seveni çokAaa doğru Gel Bana var ,Musti her etkinlikte çeyreğin bir altını görüp şampiyonluk konusunda ismi olurdu bu seferde bu şarkısıyla olur inş ondan sonrasında ben biraz koptum , ama Serdarla bir düet gelirse en azından ikimiz dinleriz
Serdar son canlı yayınında yine yapacaz demişte öyle kalmaz inşGel Bana çok iyi şarkı zaten, çeyreğin bir altı bekliyorum ben yine Mod da iyi gidebilir, Zeynep Bastık'ın seveni çok
Umarım yalan olmamıştır o düet Aynen.
Umarım canımSerdar son canlı yayınında yine yapacaz demişte öyle kalmaz inş
Modu o bastı bacak yüzünden abartanlar olabilirde ben forumda bir kaç kez söyledim şarkıyı hiç beğenmedim ,çok basit bir şarkıydı yanı Mustinin Tarkanın Serdarın kendilerine ait bir şeyi var tarzları var ama ortama uyup basit bir şarkı çıkarmış bırak onlar söylesin sen niye karısıyorsun aslında şu Amerikada çıkan şarkıyla birlikte düşüşe geçtik yine Serdar bey içinde çok farklı diyemicem ikisininde bir birleşmeye ihtiyacı var bence
Ne zaman başlıyorTeşekkür ediyorum agam. Çok iyi bir yıl olmadı tabii ama güzel şarkılar mevcut Anlayacaksın şarkıları gördüğünde
Fettah Can'dan da bir şarkı var
Teşekkür ediyorum Utku beyciğimGeçen sene Sıla klip çıkartmadığından En Favori Sıla Şarkımızı seçememiştik üzülerek, bu sene o açığı telafi edip Sıla'yı şampiyon yaparız yine, ikinci de Sıla olur ayriyeten
@Bully Hayırlı olsun etkinlik, kolay gelsin şimdiden eline emeğine sağlık
Pazar başlarız gibiNe zaman başlıyor
Bacım listeye bak SIla da sıla sıla da sıla Orman oğlanı goril yılın hitidir şu listeye göre @dreamy@dreamy torunumuza hayvanat bahçesi gelmiş oynasın çocuk @Forumdash
Yoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo😱 Listeye bile sokmam bunu söylim Sonra bana trip atmaKısmet
sana inat ikinci tura çıkacak
@Forumdash ile enerjimizi birleştiririz
O benden daha çok seviyor bu şarkıyı 😊
Ah ah ben senmiyim ki 'şunu listene al' diyeyimYoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo😱 Listeye bile sokmam bunu söylim Sonra bana trip atma
Bu burda kalsınAh ah ben senmiyim ki 'şunu listene al' diyeyim
Senin oyuna ihtiyacı yok adamlarımın aaaa adamim demişken Bilal Sonses'in de vardır
Handeciğin nasıl sonuçlar alır senceBacım listeye bak SIla da sıla sıla da sıla Orman oğlanı goril yılın hitidir şu listeye göre @dreamy
Aşk Tohumunun değerini bilmeyen forum ve türk halkı varken Sorunu seneye almak istiyorumHandeciğin nasıl sonuçlar alır sence
Aşk Tohumu'nun cidden değeri bilinmedi, çok iyi şarkıAşk Tohumunun değerini bilmeyen forum ve türk halkı varken Sorunu seneye almak istiyorum
Reynmen’i unutmuşum doğru. Bir ara o adamı savunduğum aklıma geldi cidden ne kadar çocukmuşum. Daha geçen sene bir de utanıyorum...Adamın şarkıları popüler olmuş, yapacak bir şey yok Reynmen de var
@Forumdash ve bu sarki?Kısmet
sana inat ikinci tura çıkacak
@Forumdash ile enerjimizi birleştiririz
O benden daha çok seviyor bu şarkıyı 😊