TVen Bu Şarkı Benim 2. Sezon 12. Hafta (Gruplar)

Madem Rihanna seçmek yasak o zaman, Rihanna eleştirmekte yasak. Bu yasağı da ben koyuyorum. Sonuçta başarıları ile tek Queen olduğunu, onu yasaklayarak ispatladık dimi. O yüzden eleştirecek bi şey yok bundan sonra:A
Rihanna'yi degil ikinizin firsatciliginizi elestirdim zaten. :A

• Sinir Bozucu
Reactions: sokak sanati
Yarışmacıların isyanlarına kulak verdim ve onların yoğun isteği üzerine kurallar kısmını güncelledim. Bu kuralın neden MusicSurvivor'da da geçerli olduğunu anlayabiliyorum şimdi. Keşke en baştan düşünebilseydik ama geç oldun güç olmasın. :D

Bunun ekmeğini bir yarışmacımız çok yedi, geçtiğimiz haftalara bakınca onu fark ettim şimdi. :A

@kerem @Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @sokak sanati @mesmeso61 @Maskeli Fedai @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @offensive @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @Silinmiş Üye @Emre Ozansoy @12.Adam @phoebebuffay @Dosi @Forumdash @The_Erinch @xdragxx @Felon @eskici @yigit_00 @pompy @AteşBöceği @Çiğdem @Araf @emreemreu @BesaleT
Yanlış karar yanlış kural :A

• Güldürdün
Reactions: kerem
Benim albümüm ile başlamıştım sunuculuğa biliyorsunuz ordada ilk sezon Sıla kazanınca dedim artık onun albümlerini seçmek yasak ve Forumun bir diğer ağır topuda yabancı olmasına rağmen şampiyon olmuş Rihanna onada getirmiştim yasağı ve MS sunmaya başladığımda silbaştan yaparken ordada vetolamıştım bu isimleri kısaca şarkı yarışmalarından diyelim :A :A :A @bazinga @xemrexxx @Forumdash @Ahmed @xBUGRAx @sokak sanati @mrt-06 @dreamy @eskici
Yanlış bir şeye öncülük etmişsin :A

Oylamayi dün baslattim ama oy sayisi 20'yi buldu bile. Bu hafta herkes üsenmeden oylamis. :A Yarismaci sayisi azalinca milletin oy kullanasi geliyor demek ki. :A
Ne güzel işte ama abicimizi kandıramamıstın @Forumdash şeyden dolayı demiştimya burda duymasınlar aramızda kalmalı bu özel durum :A :A :A

• Güldürdün
Reactions: Forumdash and kerem