Hangileri olduklarini tahmin edebiliyorum.Yine temiz kalbime doğmuş bugün karşılaştırarak dinledim 2 şarkısını seçersem diye.![]()
Rihanna'yi degil ikinizin firsatciliginizi elestirdim zaten.Madem Rihanna seçmek yasak o zaman, Rihanna eleştirmekte yasak. Bu yasağı da ben koyuyorum. Sonuçta başarıları ile tek Queen olduğunu, onu yasaklayarak ispatladık dimi. O yüzden eleştirecek bi şey yok bundan sonra![]()
Yanlış karar yanlış kuralYarışmacıların isyanlarına kulak verdim ve onların yoğun isteği üzerine kurallar kısmını güncelledim. Bu kuralın neden MusicSurvivor'da da geçerli olduğunu anlayabiliyorum şimdi. Keşke en baştan düşünebilseydik ama geç oldun güç olmasın.
Bunun ekmeğini bir yarışmacımız çok yedi, geçtiğimiz haftalara bakınca onu fark ettim şimdi.
@kerem @Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @sokak sanati @mesmeso61 @Maskeli Fedai @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @offensive @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @Silinmiş Üye @Emre Ozansoy @12.Adam @phoebebuffay @Dosi @Forumdash @The_Erinch @xdragxx @Felon @eskici @yigit_00 @pompy @AteşBöceği @Çiğdem @Araf @emreemreu @BesaleT
Asıl Beyonce’a haksızlık yaptıHaksızlık yaptın Rihanna'ya. Özür metni yayinlamalisin. Beyoncé 'a puanın güzeldi ama@eskici
Yanlış bir şeye öncülük etmişsinBenim albümüm ile başlamıştım sunuculuğa biliyorsunuz ordada ilk sezon Sıla kazanınca dedim artık onun albümlerini seçmek yasak ve Forumun bir diğer ağır topuda yabancı olmasına rağmen şampiyon olmuş Rihanna onada getirmiştim yasağı ve MS sunmaya başladığımda silbaştan yaparken ordada vetolamıştım bu isimleri kısaca şarkı yarışmalarından diyelim![]()
![]()
@bazinga @xemrexxx @Forumdash @Ahmed @xBUGRAx @sokak sanati @mrt-06 @dreamy @eskici
Niye yanlis? Gecen hafta elemeden dönmedin mi?Yanlış karar yanlış kural![]()
Rihannalar yüzünden olmadı ki buNiye yanlis? Gecen hafta elemeden dönmedin mi?![]()
Onlar olmasa daha üst siralarda olurdun ama.Rihannalar yüzünden olmadı ki bu![]()
Sen söyleyince fark ettim, pesimizde yine sapiklar var. Bu Ahmet Burak'in fake hesabi olmasin. 😱 @Çiğdem @Forumdash @eskici @MayısKralı @sokak sanati @Maskeli Fedai @Bully@kerem benim recapdaki parçanın altına gelen o yorum ne öyle? Bide kullanıcı adı falan yok. 😱
@Forumdash ı ayakta uyutursun sen.
Ramazanda insanları baştan çıkarıyorlar ablacım.Meyi sanırım @xemrexxx seçmiş bir o kalmıştı![]()
![]()
Kiralık aşk bu sahneyi tv de yarıda kesmiş bölümü bitirmiş nette vermişti son sahneyi onu bakmak için girdim 63 milyon 😱😱😱 @sokak sanati @mrt-06 @Forumdash @xBUGRAx @Ahmed @dreamy @Maskeli Fedai @MasacRE @eskici @Özgür @Bully @alperuz @serhatt
2 tane videosu var senin kanal da 2-sine de yazmış. 😱Sen söyleyince fark ettim, pesimizde yine sapiklar var. Bu Ahmet Burak'in fake hesabi olmasin. 😱 @Çiğdem @Forumdash @eskici @MayısKralı @sokak sanati @Maskeli Fedai @Bully
Her şeyi yakı kim seçti![]()
eskici’den bir tam puan bekliyorum bu şarkıya.
Şarkın çok seviliyor demek ki. Kesin birinci olnalısın.2 tane videosu var senin kanal da 2-sine de yazmış. 😱
Sen söyleyince fark ettim, pesimizde yine sapiklar var. Bu Ahmet Burak'in fake hesabi olmasin. 😱 @Çiğdem @Forumdash @eskici @MayısKralı @sokak sanati @Maskeli Fedai @Bully
@Maskeli Fedai değil hemen savunmaya geçelimde zaten baska kim savunur2 tane videosu var senin kanal da 2-sine de yazmış. 😱
Oylamayi dün baslattim ama oy sayisi 20'yi buldu bile. Bu hafta herkes üsenmeden oylamis.
Ne güzel işte ama abicimizi kandıramamıstın @Forumdash şeyden dolayı demiştimya burda duymasınlar aramızda kalmalı bu özel durumOylamayi dün baslattim ama oy sayisi 20'yi buldu bile. Bu hafta herkes üsenmeden oylamis.Yarismaci sayisi azalinca milletin oy kullanasi geliyor demek ki.
![]()