Başka ne olabilirNeymis o, hurda satmak mi?![]()
Başka ne olabilirNeymis o, hurda satmak mi?![]()
Hurda sata sata beynin yanmis senin, recaplarin bile berbat.Başka ne olabilirgönderdim bu arada
![]()
Kısa ve öz güzeldi aslındaHurda sata sata beynin yanmis senin, recaplarin bile berbat.![]()
Her şeyi yakı kim seçtiBu Şarkı Benim 2. Sezon 12. Hafta oylaması başlamıştır. Oylarınızı göndermeyi unutmayın. Bütün yarışmacılarımıza bol şans dileyerek oylamayı başlatıyorum.
Son Oy Kullanma Tarihi: 9 Mayıs Cumartesi 20:00
- Hepsi - Yalan
- Gripin - Komşu Kızı
- Imagine Dragons - Believer
- Queen - We Will Rock YOu
- Gece Yolcuları - Unut Beni
- MFÖ - Güllerin İçinden
- maNga - Beni Benimle Bırak
- Duman - Her Şeyi Yak
- Model - Mey
- Clean Bandit - Rockabye (02:11 - 03:56)
@kerem @Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @sokak sanati @mesmeso61 @Maskeli Fedai @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @offensive @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @Silinmiş Üye @Emre Ozansoy @12.Adam @phoebebuffay @Dosi @Forumdash @The_Erinch @xdragxx @Felon @eskici @yigit_00 @pompy @AteşBöceği @Çiğdem @Araf @emreemreu @BesaleT![]()
Bu Şarkı Benim 2. Sezon 12. Hafta Recapları
Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on YouTube.www.youtube.com
ooOOoOo... Yabancı Sayısındaki artış gözden kaçmadı 🤩Bu Şarkı Benim 2. Sezon 12. Hafta oylaması başlamıştır. Oylarınızı göndermeyi unutmayın. Bütün yarışmacılarımıza bol şans dileyerek oylamayı başlatıyorum.
Son Oy Kullanma Tarihi: 9 Mayıs Cumartesi 20:00
- Hepsi - Yalan
- Gripin - Komşu Kızı
- Imagine Dragons - Believer
- Queen - We Will Rock YOu
- Gece Yolcuları - Unut Beni
- MFÖ - Güllerin İçinden
- maNga - Beni Benimle Bırak
- Duman - Her Şeyi Yak
- Model - Mey
- Clean Bandit - Rockabye (02:11 - 03:56)
@kerem @Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @sokak sanati @mesmeso61 @Maskeli Fedai @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @offensive @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @Silinmiş Üye @Emre Ozansoy @12.Adam @phoebebuffay @Dosi @Forumdash @The_Erinch @xdragxx @Felon @eskici @yigit_00 @pompy @AteşBöceği @Çiğdem @Araf @emreemreu @BesaleT![]()
Bu Şarkı Benim 2. Sezon 12. Hafta Recapları
Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on YouTube.www.youtube.com
Manga’nın daha çok seveni var gibi
Rüyanda belki belki. Bilinc altina islersen en azindan kisa süreli mutlu olabilirsin.En zayıf Manga kalmış bu hafta. Kesin elenir.![]()
maNga efsanedir zaten dogru secimi yapmissin.Manga’nın daha çok seveni var gibi![]()
Rüyanda belki belki. Bilinc altina islersen en azindan kisa süreli mutlu olabilirsin.![]()
Ne istiyorsun @eskici'den?O allahın belası gidene kadar algıya devam![]()
Kıskanıyor beniSevmiyorum onu ve kalitesiz seçimlerini. Programı kirletiyor![]()
@eskici hadi de maNga kalitesiz mi Rachel .ssSevmiyorum onu ve kalitesiz seçimlerini. Programı kirletiyor![]()