@xBUGRAx şarkıma harika attın sandımTamam kırk yılda bir yoktuk onda da gözüne battı.Neyse bu şarkıyı seçiyorum.
@xBUGRAx şarkıma harika attın sandımTamam kırk yılda bir yoktuk onda da gözüne battı.Neyse bu şarkıyı seçiyorum.
Oha kaos kokusu alıyorum...@xBUGRAx Yeşim Salkım"ı Fox dizisinde oynarken görünce ne düşünüyordun? Neler hissettin sen o dönem yoktun forumda, hiç konuşamadık
@mrt-06 @Özgür @alperuz @xemrexxx @kerem @Çiğdem @Harunnn60
Ekli dosyayı görüntüle 80973
O dönem işi vardı sarmamıştı işsizlikten Gülben’e tekrar.@xBUGRAx Yeşim Salkım"ı Fox dizisinde oynarken görünce ne düşünüyordun? Neler hissettin sen o dönem yoktun forumda, hiç konuşamadık
O dönem işi vardı sarmamıştı işsizlikten Gülben’e tekrar.![]()
Aferin canım, işinin başında ol böyle.Bi nevi Fox'ta tutan dizisi sayesinde tekrar ayağa kalktı Yeşim. Bunun için Fox'tan bir soğuma vs oldu mu? Dizi tutmasa belki böyle medyaya gelmeyecekti
Yılan gibi tıssladım yine Alpercim![]()
@xBUGRAx Yeşim Salkım"ı Fox dizisinde oynarken görünce ne düşünüyordun? Neler hissettin sen o dönem yoktun forumda, hiç konuşamadık
Emin değilim, forum Duman sevmiyor gibi ama Sezen Aksu şarkısı zaten o yüzden çok iyi de gidebilir.Duman kötü gitti geçenki rock konseptinde ama bu en bilindik şarkısı. Bence elenmem O Ses’te her sene banko en az 5 kere söylenen bir parça.![]()
Torun grup kategorisi bu rock değilDuman kötü gitti geçenki rock konseptinde ama bu en bilindik şarkısı. Bence elenmem O Ses’te her sene banko en az 5 kere söylenen bir parça.![]()
Bu kadin Huzur Sokagi'nda da oynamisti, hemde senaryo geregi gercekten evli oldugu halde kocasini aldatiyordu.@xBUGRAx Yeşim Salkım"ı Fox dizisinde oynarken görünce ne düşünüyordun? Neler hissettin sen o dönem yoktun forumda, hiç konuşamadık
Bu kadin Huzur Sokagi'nda da oynamisti, hemde senaryo geregi gercekten evli oldugu halde kocasini aldatiyordu.Aldattigi kisi de reeldeki kocasiydi sanirim.
@xBUGRAx
Baştan sona @xemrexxx @serhatt @Ahmed @xBUGRAxBuğra şunu paylaşmıştı izledin mi ablacım çok komik.
Gelir birazdan
Neymis o, hurda satmak mi?İşlerim var![]()