En dogru secmissin icin rahat olsun. O daha cok kiskanacak seni.Kıskanıyor beni![]()
En dogru secmissin icin rahat olsun. O daha cok kiskanacak seni.Kıskanıyor beni![]()
Bu şarkı farklı, "Cevapsız Sorular" ile karıştırdın herhalde abiMangayı seçen riske girmiş.. Çok taze yarışmadı mı o şarkı; benmi yalnış hatırlıyorum.![]()
Bu şarkı farklı, "Cevapsız Sorular" ile karıştırdın herhalde abiZaten bir kez kullanılan şarkı, ikinci kez kullanılamıyor.
![]()
@eskici hadi de maNga kalitesiz mi Rachel .ss
Umut boş yapacak vaktim ve enerjim yok. KesHangi vasıfla soruyu cevapladın. Milli şef ve Sunucu burada. Sana mı kaldı cevaplamak.Her yerin admini sandın kendini iyice
![]()
Umut boş yapacak vaktim ve enerjim yok. Kes![]()
Bulaşma bana cidden, modumda değilim. Ters bir şey söylemek istemiyorumMilli chef ile böyle konuşma. Acı biber sürerim diline.@Çiğdem
Ayrıca git reyting konusu aç. Burada sana ihtiyaç yok.![]()
Ama ilkini de beğenmemiştin ve çok erken yollamişin oyunuoylarımi kullandım. 20 dakika üst üste dinledim ve sevdiğim bir şarkı vardı ama recapta istediğim kısımlar olmamasından dolayı puan kırdım. Zirvemde yerleştirdiğim isim başta beni bile şaşırttı. Bazen burda isimleri görünce listemizde ortalarda olur diye düşünürken liste önümüze geldiğinde bambaşka oylamalar yapabiliyoruz😊
@Forumdash bir önceki şarkın bundan daha iyi oy alırdı. çok beğendiğimi söyleyemem seçimini ama fena puan vermedim yine. Orta şekerli diyelim.
@xBUGRAx yine risk almış. bakalım beğenecek mi puanımı
@mrt-06 şarkını ilk paylaştığın da beğendiğimi belirtmiştim. Sonraki seçimler iyi puan vermemi etkilemedi. Memnun kalacağın bir puan verdim 😊
Listemi yarın yapsaydım belki farklı bir sıralama olurdu ama etkinliklerimle uğraşmam gerek bu ara oyüzden aradan çıksın istedim.
Şimdiden kolay gelsin @kerem . Belki ilk oy yollayan bendim![]()
Seninki listedeki son yabancı şarkı demi? Ondan söz ettim. Dediğim gibi ortalarda yer verdim yani kötü puan sayılmaz.Ama ilkini de beğenmemiştin ve çok erken yollamişin oyunu![]()
Yuksek Sadakat'tıSeninki listedeki son yabancı şarkı demi? Ondan söz ettim. Dediğim gibi ortalarda yer verdim yani kötü puan sayılmaz.
Diğer şarkına yorum yapmadım. kapaktan şuan hangisi bilemiyorum demiştim.
Sonuç gecesi daha detaylı anlatırım niye o puanı verdiğimi 😊
Bana kalitesiz mi diyorsun@eskici hadi de maNga kalitesiz mi Rachel .ss
Merak etme puanımda açıklamam da var ve olmadı üstüne konuşuruz daha😊Yuksek Sadakat'tıAcıklamalı yapıngerçekten oylamınız insanın aklında soru işareti kalıyor
![]()
Malesef çok düz bi şarkı olmus beğenmedim. Rezalet yani. 0 puan hakkı olmalı![]()
+1Umut boş yapacak vaktim ve enerjim yok. Kes![]()
Chef mi? Görmeyeli aşçı mı oldun?Milli chef ile böyle konuşma. Acı biber sürerim diline.@Çiğdem
Ayrıca git reyting konusu aç. Burada sana ihtiyaç yok.![]()
Biri de benmişim öyle dediler. .ss
Hayır 4.'sün. Nedense oylar yağmaya başladı, py sayıdı 10'u geçmiştir.oylarımi kullandım. 20 dakika üst üste dinledim ve sevdiğim bir şarkı vardı ama recapta istediğim kısımlar olmamasından dolayı puan kırdım. Zirvemde yerleştirdiğim isim başta beni bile şaşırttı. Bazen burda isimleri görünce listemizde ortalarda olur diye düşünürken liste önümüze geldiğinde bambaşka oylamalar yapabiliyoruz😊
@Forumdash bir önceki şarkın bundan daha iyi oy alırdı. çok beğendiğimi söyleyemem seçimini ama fena puan vermedim yine. Orta şekerli diyelim.
@xBUGRAx yine risk almış. bakalım beğenecek mi puanımı
@mrt-06 şarkını ilk paylaştığın da beğendiğimi belirtmiştim. Sonraki seçimler iyi puan vermemi etkilemedi. Memnun kalacağın bir puan verdim 😊
Listemi yarın yapsaydım belki farklı bir sıralama olurdu ama etkinliklerimle uğraşmam gerek bu ara oyüzden aradan çıksın istedim.
Şimdiden kolay gelsin @kerem . Belki ilk oy yollayan bendim![]()
Tam adın Milli Kaos Obezi Chef olsun o zaman, sana ayrı başlık açayım istiyorsan.Acı biberi chefler sürer. Bağlantılı olsun dedim. Ne odunsun yaa.ss
Ayrıca aşçılık çok saygı duyduğum bir meslek. Ev arkadaşımı bu yüzden çok seviyorum.![]()