Söyledin.Kesin bir şey söylemedim ki![]()
Zaten bugun herkes susmuş"Poz"larinizi sonraya saklayin, maazallah gündeme oturusunuz adiniza itiraf bile gelebilir.@Çiğdem
İlk haftalarda MFÖ ile elenmişti galiba @mesmeso61 Niye sevilmeyen bi grup ile geldin elenmek ister gibi Özgür.![]()
Niye yarismacimizin hevesini kiriyorsun? Bence iyi sarki.Bu şarkıyla eleneceğimi sanmıyorum.MS'de MFÖ ile iyi gitmiştim.
![]()
Konuş be sayın yapımcım.Niye yarismacimizin hevesini kiriyorsun? Bence iyi sarki.![]()
Baya oy yagdi bugün, tiklim tiklim hemde.Zaten bugun herkes susmuş![]()
Niye yarismacimizin hevesini kiriyorsun? Bence iyi sarki.![]()
Bir tane sarkiyi hic begenmedim ona ne versem diye düsünüyorum sabahtandir, cok kötü ama 1 vermek de istemiyorum bazilari gibi.Sen artık puanlarını yolla.![]()
Bir tane sarkiyi hic begenmedim ona ne versem diye düsünüyorum sabahtandir, cok kötü ama 1 vermek de istemiyorum bazilari gibi.![]()
Normalin ustunde oy mu geldi 😱Baya oy yagdi bugün, tiklim tiklim hemde.
Kim elenecek bende cok merak ediyorum.![]()
Hala sonuclara göz bile atmadim ama uyumadan önce ilk 3 puan durumunu bitiririm herhalde.Konuş be sayın yapımcım.![]()
Iftira. 😱Geçen hafta 1 verme limitini doldurdun. Şiirinlik yap bu hafta. Gelen puanlara göre oy verip duruyorsun zaten. @Çiğdem erkenden veriyordu oyunu![]()
Benim dışımda iddiasız değil mi.Hala sonuclara göz bile atmadim ama uyumadan önce ilk 3 puan durumunu bitiririm herhalde.Bu haftaki sarkilar genel olarak iddiasizdi bilmiyorum Gruplar haftasinda bu sarkilarin secilecegini düsünmüyordum acikcasi.
![]()
Genelde son güne birakiyor herkes ama nedense erkenden yollayanlar beni sasirtti. Elimde 20-25 oy var sanirim simdilik.Normalin ustunde oy mu geldi 😱
Aslinda begendim ben cogu sarkiyi ama 1 tane sarki var, grubu cok sevmeme ragmen sarkiyi berbat buldum. 1 vermemek icin kendimi zor tutuyorum, onun disinda yabancilarla birlikte birkac yerli sarki da favorim.Benim dışımda iddiasız değil mi.![]()
![]()
O kadar da olsun bu şarkıya düşük verilmez zaten ayıp olur yaniSöyledin.Düsük vermeyecegini biliyor mesela.
![]()
Gönderdim ya. SsBugün 20:00'a kadar oylarınızı bekliyorum.
@Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @denizz19 @Maskeli Fedai @serhatt @batuhankaralar @MayısKralı @-potterhead- @Özgür @Hachiko @Tolstoyevski @hayret bi şey @Emre Ozansoy @The_Erinch @Felon @yigit_00 @pompy @AteşBöceği @Araf @emreemreu
ev süpürüyorum @keremBugün 20:00'a kadar oylarınızı bekliyorum.
@Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @denizz19 @Maskeli Fedai @serhatt @batuhankaralar @MayısKralı @-potterhead- @Özgür @Hachiko @Tolstoyevski @hayret bi şey @Emre Ozansoy @The_Erinch @Felon @yigit_00 @pompy @AteşBöceği @Araf @emreemreu