TVen Bu Şarkı Benim 2. Sezon 12. Hafta (Gruplar)

Rahatsızlık için özürlerimi sunarim :A Ama bişeyi söyledemeden es geçemicem.

Recab'im teliflere takıldıgından dolayı kesit olarak yayınlanamıyor. Ve lsitenin son sırasında. Bu yuzden bu güzel şarkının videosunu da izleyin. Bir annenin çocugu için yaşam mücadelesini anlatıyor. İzleyin deme sebebi pazar günü Anneler Günü. Annelerimizi ve fedakarlıklarini unutmayalım :bhr: (düşünsem bu kadar denk gelemzdi)

@kerem @Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @sokak sanati @mesmeso61 @Maskeli Fedai @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @offensive @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @Silinmiş Üye @Emre Ozansoy @12.Adam @phoebebuffay @Dosi @Forumdash @The_Erinch @xdragxx @Felon @eskici @yigit_00 @pompy @AteşBöceği @Çiğdem @Araf @emreemreu @BesaleT
Şarkın gayet iddalı ama klibin hikayesini bilmiyordum :bhr::bhr::bhr: @sokak sanati @kerem

• Harika
Reactions: kerem and Forumdash
Meyi sanırım @xemrexxx seçmiş bir o kalmıştı :A :A :A

Kiralık aşk bu sahneyi tv de yarıda kesmiş bölümü bitirmiş nette vermişti son sahneyi onu bakmak için girdim 63 milyon 😱😱😱 @sokak sanati @mrt-06 @Forumdash @xBUGRAx @Ahmed @dreamy @Maskeli Fedai @MasacRE @eskici @Özgür @Bully @alperuz @serhatt
Bu ne ne abaza milletiz :F 63 milyon ne:F Geçen @xemrexxx bi video paylaşmiş saçma sapan bi sahne 125milyondu :F

Bu sahnenin nesini yayınlamamişlar? Dudaklarıbile değmiyor. Senin elçin baya kızarmiş. Hiç sahneyi çekesi yok. Sadece başini Barişin omzuna dayıyor:F

Bariş, Miran'dan bişeyler öğrensinler yutuyordu kızı:A @serhatt

Bu ne ne abaza milletiz :F 63 milyon ne:F Geçen @xemrexxx bi video paylaşmiş saçma sapan bi sahne 125milyondu :F

Bu sahnenin nesini yayınlamamişlar? Dudaklarıbile değmiyor. Senin elçin baya kızarmiş. Hiç sahneyi çekesi yok. Sadece başini Barişin omzuna dayıyor:F

Bariş, Miran'dan bişeyler öğrensinler yutuyordu kızı:A @serhatt
@serhatt 1 kere izlemek neyine yetmedi. :A
4:10 Dan sonrasını tv den bitirip netten vermişlerdi :A :A :A @xemrexxx @serhatt

Sayısını bende şaşırdım o andan sonra bakmıyordum :F @xemrexxx iyi yerden yakalamış ama yoksa 1 puanı alırdı Model genelde :A :A :A @kerem

• İlginç
  • Güldürdün
Reactions: Ahmed and Çiğdem
Pembe Mezarligi secmedi nedense, oruc tutunca sartelleri atiyor sanirim. :A
İşte 1 puan dediğim örnek :A :A :A @Forumdash

Dikkat ediyorumda bizim dısımızdakılere çok kötü seçimler veriyorsun listede birinin daha basını yakmıssın özelden biraz bahsetmiştim anlarsın senin parman yoksa birşey bilmiyorum :A :A :A

• Güldürdün
  • İlginç
Reactions: Forumdash and kerem
  • İlginç
Reactions: Çiğdem

Forum İstatistikleri

Konular
176,634
Üyeler
8,564
Son Üye
excelancy