Ben izlemedim bizzat yaşadım gerçeğini@serhatt 1 kere izlemek neyine yetmedi.![]()
Ben izlemedim bizzat yaşadım gerçeğini@serhatt 1 kere izlemek neyine yetmedi.![]()
İkisi bir olup beni yutabilirBu ne ne abaza milletiz63 milyon ne
Geçen @xemrexxx bi video paylaşmiş saçma sapan bi sahne 125milyondu
Bu sahnenin nesini yayınlamamişlar? Dudaklarıbile değmiyor. Senin elçin baya kızarmiş. Hiç sahneyi çekesi yok. Sadece başini Barişin omzuna dayıyor
Bariş, Miran'dan bişeyler öğrensinler yutuyordu kızı@serhatt
Bu da gidecek galiba kendisi.
Devam
1 vereceğim zaten yine seçim yapmadan yorum yapmıştım neyi kötülüyorsam gidip birine seçtiriyorsunHangisi hemen özelden belirt.![]()
Telefonum tamirde, DM kısma giremiyorum o yüzden. Dönünce hemen Orhan-ın resimlerini stalklarız yine.
Hard mı Core. 😱O zaman benim yapacağım sokak sanati ile Hard core programına ilk seni alayım![]()
Genelde değildi @Ahmed ama şu avatarla evet çok hemdeArtık birbirlerini idare edecekler. İkisi de sevimsiz![]()
Bugün Pis Yedilide gördüm ve bu dizide oldunu bilmiyordum @mrt-06Barış benle öpüşse 163 milyon olur![]()
Benim önerdigim sarkilar elenmez.1 vereceğim zaten yine seçim yapmadan yorum yapmıştım neyi kötülüyorsam gidip birine seçtiriyorsun![]()
![]()
@Forumdash
Ben izlemedim bizzat yaşadım gerçeğini![]()
Bu hafta beğendin mi beni.Emre ile sevimsiz olursunuz dedim. Türkçen yetmedi galiba yine aşkooo![]()