ben kanatsız meleğimŞeytansa @xemrexxx 'dir![]()
ben kanatsız meleğimŞeytansa @xemrexxx 'dir![]()
Yasaklasaydik kimi secerdin merak ettim simdi.Lokmalarım sayılmış ekmekli kısma attım.![]()
Bu mesaj benle @phoebebuffay'i hatirlatti. Bu sayede foruma kazandirmistim onu.Belki de senin sesine ihtiyacı vardır bu forumun.😎
![]()
Tanışma & Kaynaşma
fav10.net
şuradan konu açarak kendini tanıtabilirsin.
Klise ötesi klisesin.@Ahmed in Katy’i.![]()
Bu mesaj benle @phoebebuffay'i hatirlatti. Bu sayede foruma kazandirmistim onu.![]()
Klise ötesi klisesin.![]()
Şeytansa @xemrexxx 'dir![]()
Konuş bacım.@sokak sanati
Ayy tamam tamam siz meleksiniz @sokak sanati @xemrexxx biziz şeytan @Ahmedben kanatsız meleğim![]()
Asiri kliselere 1, daha az kliselere tam verdim. Yoksa Tik Tok ve Bring Me To Life dahi klise grubunda ama Rihanna Shakira ve Beyonce'un yaninda cok farkli gözüktüler gözüme.
Helal iyi yakalamışsın.
Bu haftaki sonuclarda konseptler tam senlik, hazir ol.Helal iyi yakalamışsın.![]()
Hepsi yabancı mı.Bu haftaki sonuclarda konseptler tam senlik, hazir ol.Elenmezsen tabii.
![]()
Asiri kliselere 1, daha az kliselere tam verdim. Yoksa Tik Tok ve Bring Me To Life dahi klise grubunda ama Rihanna Shakira ve Beyonce'un yaninda cok farkli gözüktüler gözüme.![]()
Benim albümüm ile başlamıştım sunuculuğa biliyorsunuz ordada ilk sezon Sıla kazanınca dedim artık onun albümlerini seçmek yasak ve Forumun bir diğer ağır topuda yabancı olmasına rağmen şampiyon olmuş Rihanna onada getirmiştim yasağı ve MS sunmaya başladığımda silbaştan yaparken ordada vetolamıştım bu isimleri kısaca şarkı yarışmalarından diyelimGit ana sayfaya bak.![]()
Saka yapmiyorum. Izel'i hazirla.Hepsi yabancı mı.![]()
Keske en bastan bana da söyleseydin, erkenden yasaklardim.Benim albümüm ile başlamıştım sunuculuğa biliyorsunuz ordada ilk sezon Sıla kazanınca dedim artık onun albümlerini seçmek yasak ve Forumun bir diğer ağır topuda yabancı olmasına rağmen şampiyon olmuş Rihanna onada getirmiştim yasağı ve MS sunmaya başladığımda silbaştan yaparken ordada vetolamıştım bu isimleri kısaca şarkı yarışmalarından diyelim![]()
![]()
@bazinga @xemrexxx @Forumdash @Ahmed @xBUGRAx @sokak sanati @mrt-06 @dreamy @eskici
Benim albümüm ile başlamıştım sunuculuğa biliyorsunuz ordada ilk sezon Sıla kazanınca dedim artık onun albümlerini seçmek yasak ve Forumun bir diğer ağır topuda yabancı olmasına rağmen şampiyon olmuş Rihanna onada getirmiştim yasağı ve MS sunmaya başladığımda silbaştan yaparken ordada vetolamıştım bu isimleri kısaca şarkı yarışmalarından diyelim![]()
![]()
@bazinga @xemrexxx @Forumdash @Ahmed @xBUGRAx @sokak sanati @mrt-06 @dreamy @eskici
Yine temiz kalbime doğmuş bugün karşılaştırarak dinledim 2 şarkısını seçersem diye.Saka yapmiyorum. Izel'i hazirla.![]()
Rihanna'yi cok severim ama @xBUGRAx'yla suyunu cikardiniz artik.![]()