duymaz bunak sağır o@Forumdash duy duy .ss
duymaz bunak sağır o@Forumdash duy duy .ss
@Ahmed @serhatt dan bile beter abicim geçen @sokak sanati ile şahit olduk aman yağmurdan kaçayım derken doluya yakalanacaksınAnlamadım hiç bişey.ss Kim gelinlik giyor kim beğeniyor. Kim kimle evleniyor. Hiç bişey anlamadım.
Sadece @Ahmed le çay içcezO da belki yani
![]()
Beter olsun@Ahmed @serhatt dan bile beter abicim geçen @sokak sanati ile şahit olduk aman yağmurdan kaçayım derken doluya yakalanacaksın![]()
![]()
![]()
Forumun kızları olarak Atiyeye düzenli 1-2-3 verirdik isyan etmiştinModel ile birinci olduk bu sezon da.(Galiba
)
Kuru iftiralar hep canım, benim kadar sakin sessiz birisi yok forumda.@Ahmed @serhatt dan bile beter abicim geçen @sokak sanati ile şahit olduk aman yağmurdan kaçayım derken doluya yakalanacaksın![]()
![]()
![]()
Evet zor günlerdi ama size rağmen çeyrek finale yükselmiştim.Forumun kızları olarak Atiyeye düzenli 1-2-3 verirdik isyan etmiştin![]()
![]()
![]()
@Forumdash beğenebilir seni demiştim @alperuz attığı resimde cici çıkmışsınNe demek o be .ss
Hoşt kakalak
Aaa vlla asıl bu iftira gibi geldi ve sen bizzat kendine atıyorsunKuru iftiralar hep canım, benim kadar sakin sessiz birisi yok forumda.![]()
Hangi kuralı uyguluyordum unuttumYarışmacıların isyanlarına kulak verdim ve onların yoğun isteği üzerine kurallar kısmını güncelledim. Bu kuralın neden MusicSurvivor'da da geçerli olduğunu anlayabiliyorum şimdi. Keşke en baştan düşünebilseydik ama geç oldun güç olmasın.
Bunun ekmeğini bir yarışmacımız çok yedi, geçtiğimiz haftalara bakınca onu fark ettim şimdi.
@kerem @Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @sokak sanati @mesmeso61 @Maskeli Fedai @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @offensive @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @Silinmiş Üye @Emre Ozansoy @12.Adam @phoebebuffay @Dosi @Forumdash @The_Erinch @xdragxx @Felon @eskici @yigit_00 @pompy @AteşBöceği @Çiğdem @Araf @emreemreu @BesaleT
Zaten bu sezon çoğu şarkısı kullanıldı ama ileriki sezonlarda çok can yakacak bu kural.Yarışmacıların isyanlarına kulak verdim ve onların yoğun isteği üzerine kurallar kısmını güncelledim. Bu kuralın neden MusicSurvivor'da da geçerli olduğunu anlayabiliyorum şimdi. Keşke en baştan düşünebilseydik ama geç oldun güç olmasın.
Bunun ekmeğini bir yarışmacımız çok yedi, geçtiğimiz haftalara bakınca onu fark ettim şimdi.
@kerem @Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @sokak sanati @mesmeso61 @Maskeli Fedai @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @offensive @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @Silinmiş Üye @Emre Ozansoy @12.Adam @phoebebuffay @Dosi @Forumdash @The_Erinch @xdragxx @Felon @eskici @yigit_00 @pompy @AteşBöceği @Çiğdem @Araf @emreemreu @BesaleT
Orda direk tekmeyi ben atmıştım sana güçbirliğiyleEvet zor günlerdi ama size rağmen çeyrek finale yükselmiştim.![]()
Rihannalardan -50 kesilsin ve liste tekrar güncellesin. Nasıl fikir.Yarışmacıların isyanlarına kulak verdim ve onların yoğun isteği üzerine kurallar kısmını güncelledim. Bu kuralın neden MusicSurvivor'da da geçerli olduğunu anlayabiliyorum şimdi. Keşke en baştan düşünebilseydik ama geç oldun güç olmasın.
Çok güzel bir foto, giymiş Gucci'leri. Paralar uçuşuyor.
Rihannalardan -50 kesilsin ve liste tekrar güncellesin. Nasıl fikir.![]()
![]()