bazinga
Admin
- Reaksiyon puanı
- 51,853
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- izleryazar.com
Senin de aşağı kalır yanın yok.Final puanlarında almış başını gitmişsin.s.s
Senin de aşağı kalır yanın yok.Final puanlarında almış başını gitmişsin.s.s
Kuru iftiralar hep canım, benim kadar sakin sessiz birisi yok forumda.![]()
Şeytan değilmi 😱 @sokak sanati işteÇok güzel bir foto, giymiş Gucci'leri. Paralar uçuşuyor.
Kime benziyor çıkartamadım.![]()
Zeyno kim ayol. 😱
hakkımdamı konuşuluyor![]()
Zeyno kim ayol. 😱
Yarışmacıların isyanlarına kulak verdim ve onların yoğun isteği üzerine kurallar kısmını güncelledim. Bu kuralın neden MusicSurvivor'da da geçerli olduğunu anlayabiliyorum şimdi. Keşke en baştan düşünebilseydik ama geç oldun güç olmasın.
Bunun ekmeğini bir yarışmacımız çok yedi, geçtiğimiz haftalara bakınca onu fark ettim şimdi.
@kerem @Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @sokak sanati @mesmeso61 @Maskeli Fedai @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @offensive @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @Silinmiş Üye @Emre Ozansoy @12.Adam @phoebebuffay @Dosi @Forumdash @The_Erinch @xdragxx @Felon @eskici @yigit_00 @pompy @AteşBöceği @Çiğdem @Araf @emreemreu @BesaleT
Sizin final puanlarinizi da sorgulasak fena olmaz hani.Zaten bu sezon çoğu şarkısı kullanıldı ama ileriki sezonlarda çok can yakacak bu kural.![]()
Git ana sayfaya bak.Hangi kuralı uyguluyordum unuttum![]()
![]()
![]()
Yoo, ilk sezon sampiyon olmustu unuttun mu?Sıla'ya gerek yoktu aslında. Yarışsa bile zirveyi alamıyor![]()
Geldi. Hercai fanı. Tüm konulara girip hiç mesaj yazmıyor. Sadece etiket edilince cevap veriyro![]()
Yoo, ilk sezon sampiyon olmustu unuttun mu?![]()
sesizliği seviyorsam demek sizleri takip etmek daha cezbedici 😉
fav10.net