Sen üşengeçlikten yorum yapmadınYaaa bıraaak. Bile isteye hiç bir yorum yapmayıp, adaşımın bana yetişmek için çılgınlar gibi izlemesini sağlayıp seni o moda sokan planı kim yaptı, kimmm...![]()
Sen üşengeçlikten yorum yapmadınYaaa bıraaak. Bile isteye hiç bir yorum yapmayıp, adaşımın bana yetişmek için çılgınlar gibi izlemesini sağlayıp seni o moda sokan planı kim yaptı, kimmm...![]()
Üşengeçlikten olsaydı eğer ilk sezona da tek tek yorum yapmazdım... Ama 2. sezonun ilk 2 bölümünü hemen yorumlayıp sonrasında bu olayların yaşanması sence gerçekten üşengeçlik mi... Bu kadar sığ düşünüyor olamazsın...Sen üşengeçlikten yorum yapmadınBen ise şu sonuca ulaşmak için gereken her şeyi planladım, akım başlattım sizin için. Bunlar hepsi benim sayemde oldu. En FUTURE benim
![]()
İşte sizin hareketlerinizi tek tek inceleyip bir plan yaptım ve de ondan sonra her şey o plan dahilinde ilerledi. Üzgünüm ama sen sadece bu planımın küçük bir parçasıydınÜşengeçlikten olsaydı eğer ilk sezona da tek tek yorum yapmazdım... Ama 2. sezonun ilk 2 bölümünü hemen yorumlayıp sonrasında bu olayların yaşanması sence gerçekten üşengeçlik mi... Bu kadar sığ düşünüyor olamazsın...![]()
Anlıyorum...İşte sizin hareketlerinizi tek tek inceleyip bir plan yaptım ve de ondan sonra her şey o plan dahilinde ilerledi. Üzgünüm ama sen sadece bu planımın küçük bir parçasıydın![]()
3. sezon 8. bölümü izledim en son ama etkinlik olarak yapmayacağız gibi duruyor...Hiç kimseden ses çıkmadığına göre, sanırım etkinlikteki diziyi izlemeniz sona erdi.
@MEnes, @Sherlock, @MasacRE, @Maskeli Fedai.
Senin diziyi bitirmene az kaldı zaten. En azından "şu bölümü izledim, iyi gidiyor" deyip, çok küçük spoiler içerikli bir şeyler yazsan bile iyi. Aktif tutun konuyu, sonuçta etkinlik.3. sezon 8. bölümü izledim en son ama etkinlik olarak yapmayacağız gibi duruyor...![]()
Belki yaparım bir ara ama üşengeçliğimin zirve yaptığı dönemlerde olduğum için söz veremiyorum...Senin diziyi bitirmene az kaldı zaten. En azından "şu bölümü izledim, iyi gidiyor" deyip, çok küçük spoiler içerikli bir şeyler yazsan bile iyi. Aktif tutun konuyu, sonuçta etkinlik.![]()
Foruma girdiğin sıralar yazabilirsin aslında da, neyse artık. Yorum yazmaya bile üşeniyorsan demek.Belki yaparım bir ara ama üşengeçliğimin zirve yaptığı dönemlerde olduğum için söz veremiyorum...![]()
Aslında yazabilirim ama nedense eski dizi olduğu için çok da şaapamıyorum.Foruma girdiğin sıralar yazabilirsin aslında da, neyse artık. Yorum yazmaya bile üşeniyorsan demek.![]()
Sen yeni dizilere de yazmıyorsun ki şimdi, hiç bahane bulma şimdi.Aslında yazabilirim ama nedense eski dizi olduğu için çok da şaapamıyorum.Bitirip geçmeye bakıyorum önümdeki bölümleri.
![]()
BCS hariç yazmadım onlara da gerçi haklısın...Sen yeni dizilere de yazmıyorsun ki şimdi, hiç bahane bulma şimdi.![]()
Hiç kimseden ses çıkmadığına göre, sanırım etkinlikteki diziyi izlemeniz sona erdi.
@MEnes, @Sherlock, @MasacRE, @Maskeli Fedai.
Rick and Morty'i yaz bari izlediysen. Bu dizi tam yorumlamalık. İzlemeden önce hikayelerden spoiler yemişsindir tabii bu arada.BCS hariç yazmadım onlara da gerçi haklısın...![]()
Tamam işte, en azından "dizinin şu sezonunun şu bölümündeyim, çok sarıyor" tarzı, bir de spoiler içeren yorumlar yapın. Anlayalım izleyip izlemediğinizi. Bırakmış gibi olmayın.Adamlara dedik ki tamam yorum yapmayın, bölümlere puan verin en azından tablo olayı devam etsin. Bu şahıslar ona bile üşendi.Yoksa diziyi izlemeye devam ediyoruz, ben de en son 3. sezon 5. bölümü izledim.
![]()
Onu izlemedim henüz altyazı yok.Rick and Morty'i yaz bari izlediysen. Bu dizi tam yorumlamalık. İzlemeden önce hikayelerden spoiler yemişsindir tabii bu arada.![]()
Altyazı var aslında, bulmasını bilene; görüntü güzel aslında, bakmasını bilene. Spoiler yemediysen; ya hikayedekiler spoiler gibi gelmedi ya da görmezden geldin.Onu izlemedim henüz altyazı yok.Torkudan çözdük ama çevirmemişler, diğer yerlerden de izlemek istemiyorum görüntüsü kötü. Ama spoiler yemedim henüz.
![]()
Tamam işte, en azından "dizinin şu sezonunun şu bölümündeyim, çok sarıyor" tarzı, bir de spoiler içeren yorumlar yapın. Anlayalım izleyip izlemediğinizi. Bırakmış gibi olmayın.![]()
En azından bölüm için puan verseler de iyiydi ama şimdi zor. Bu arada hepsini tek bir yere topladın, anket sorunlu şimdi. Benim birinci sezondaki verdiğim oy da birleşmiş ankete.Yok yok, her sezon sonu genel yorum ve tüm bölümler için puan verecekler. (İnşallah.) O kadar da değil, etkinlik diye dola çıktık geldiğimiz hale bak.
![]()
En azından bölüm için puan verseler de iyiydi ama şimdi zor. Bu arada hepsini tek bir yere topladın, anket sorunlu şimdi. Benim birinci sezondaki verdiğim oy da birleşmiş ankete.![]()