TVen Bu Şarkı Benim 2. Sezon 11. Hafta Sonuçları

11. Haftanın Konsepti Ne Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    29
  • Anket kapatılmış .
Ben çoktan slow olarak seçtim. Son seçenekte ilgi çekici ama artık yarışmacılara pek cesaret etmezler gibi ve grupları çok dinledik. Benim için ilgi çekici değil pek :S

• Güldürdün
  • Beğendim
Reactions: Forumdash and kerem
Ben çoktan slow olarak seçtim. Son seçenekte ilgi çekici ama artık yarışmacılara pek cesaret etmezler gibi ve grupları çok dinledik. Benim için ilgi çekici değil pek :S
Benc eiyi gruplar var hala. Hem klasik sarkilar tükendi artik digerlerini dinleyecegiz ki 1 grup 2 sarki kurali var zaten. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi and Forumdash
  • Güldürdün
Reactions: kerem and Dosi
Senden aldığım en yüksek oy olmalı. :Z @MasacRE :A
Sonunda benden yüksek puan alabildin ha, vay bee :A

Gözlerim doğru göruyor dimi 😱 @MasacRE tşekkürler ama bacımın şarkısı ne öyle:(
@serhatt İfşalarını yayınlıcak onların @Maskeli Fedai de oyuna bakıp :A :A :A @MasacRE
Aman ikinizi birden memnun mu edeceğiz bir de, sıra sıra gidiyoruz işte :A Forumdash sen kendi oyuna bak, boşver bacını :A
İstikrarlı bir şekilde her hafta nasıl en dipte oluyorsun benim sıralamada çözemiyorum :A

Aman ikinizi birden memnun mu edeceğiz bir de, sıra sıra gidiyoruz işte :A Forumdash sen kendi oyuna bak, boşver bacını :A

İstikrarlı bir şekilde her hafta nasıl en dipte oluyorsun benim sıralamada çözemiyorum :A
Seni konuya almaya için haftaya survivor müzikleri yapariz :F:F @kerem

• Güldürdün
Reactions: MasacRE

Beyonce seçtim yüksek vermen için daha ne yapayım :A

• Güldürdün
Reactions: MasacRE