Eleniyordum az daha o yüzden atıyorumNiye her mesajima diss atiyorsun?
Eleniyordum az daha o yüzden atıyorumNiye her mesajima diss atiyorsun?
Sonuc olarak elenmedin ve hala buradasin ki gelecek yarinki sarkini simdiden görebiliyorum mesela.Eleniyordum az daha o yüzden atıyorum
Ben çoktan slow olarak seçtim. Son seçenekte ilgi çekici ama artık yarışmacılara pek cesaret etmezler gibi ve grupları çok dinledik. Benim için ilgi çekici değil pek :SAnkete oylariniz bekleniyor hala.
@Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @Maskeli Fedai @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @MayısKralı @-potterhead- @Hachiko @offensive @Tolstoyevski @S.G.A.T. @hayret bi şey @phoebebuffay @Dosi @Forumdash @xdragxx @Felon @pompy @AteşBöceği @Çiğdem @Araf @emreemreu
Neymiş o benim aklımda bir şey yok şu anSonuc olarak elenmedin ve hala buradasin ki gelecek yarinki sarkini simdiden görebiliyorum mesela.
Benc eiyi gruplar var hala. Hem klasik sarkilar tükendi artik digerlerini dinleyecegiz ki 1 grup 2 sarki kurali var zaten.Ben çoktan slow olarak seçtim. Son seçenekte ilgi çekici ama artık yarışmacılara pek cesaret etmezler gibi ve grupları çok dinledik. Benim için ilgi çekici değil pek :S
Rock haftasinda yarismak istedigin sarki iste.Neymiş o benim aklımda bir şey yok şu an
Ben çoktan slow olarak seçtim. Son seçenekte ilgi çekici ama artık yarışmacılara pek cesaret etmezler gibi ve grupları çok dinledik. Benim için ilgi çekici değil pek :S
Bak benim dediğim gibi algılamişBenc eiyi gruplar var hala. Hem klasik sarkilar tükendi artik digerlerini dinleyecegiz ki 1 grup 2 sarki kurali var zaten.
Gruplara uyuyor mu o şarkıRock haftasinda yarismak istedigin sarki iste.
Aşirette yasak mı oynamak.Daha senin yaşın kaçda @Forumdash bastonlasın bir yine seni @Bully de sana sinirliydi bugün
Sonunda benden yüksek puan alabildin ha, vay beeSenden aldığım en yüksek oy olmalı. @MasacRE
Gözlerim doğru göruyor dimi 😱 @MasacRE tşekkürler ama bacımın şarkısı ne öyle
Aman ikinizi birden memnun mu edeceğiz bir de, sıra sıra gidiyoruz işte Forumdash sen kendi oyuna bak, boşver bacını
İstikrarlı bir şekilde her hafta nasıl en dipte oluyorsun benim sıralamada çözemiyorum@MasacRE yeter artık
Seni konuya almaya için haftaya survivor müzikleri yapariz @keremSonunda benden yüksek puan alabildin ha, vay bee
Aman ikinizi birden memnun mu edeceğiz bir de, sıra sıra gidiyoruz işte Forumdash sen kendi oyuna bak, boşver bacını
İstikrarlı bir şekilde her hafta nasıl en dipte oluyorsun benim sıralamada çözemiyorum
Fazla? Azıcık destek oldun mu ki?@kerem fazla destek olamadım bugün sorry.
Beyonce seçtim yüksek vermen için daha ne yapayımSonunda benden yüksek puan alabildin ha, vay bee
İstikrarlı bir şekilde her hafta nasıl en dipte oluyorsun benim sıralamada çözemiyorum
İşlerim vardı, hayatım bu yarışma üzerine kurulu değil takdir edersin ki.Fazla? Azıcık destek oldun mu ki?
Hangimizin hayati bu yarismalar üzerine kurulu acaba?İşlerim vardı, hayatım bu yarışma üzerine kurulu değil takdir edersin ki.
Survivor'un kendisini izlemek varken müziklerini ne yapayımSeni konuya almaya için haftaya survivor müzikleri yapariz @kerem
Diğer Beyonce şarkısına iyi puan verdim bak, keşke onu sen alsaydınBeyonce seçtim yüksek vermen için daha ne yapayım
Bir grubun sarkisi degil mi ki o? Ben mi yanlis biliyorum?Gruplara uyuyor mu o şarkı
Bence iyi oldu, gecen sezon da yapilmamisti. Bu hafta da Gruplari cikaralim aradan.Bak benim dediğim gibi algılamiş