Dikkat ediyorumda @dreamy 1 aldı oylamalarda hep poker sevgisinden kurtarıyorum ramazan bitsin poker öğrenicem @Forumdash @serhatt @sokak sanati @kerem @Bully @Ahmed
Bu iğrenç esprilerin ile güzelim şarkıyı mahvettin
Dikkat ediyorumda @dreamy 1 aldı oylamalarda hep poker sevgisinden kurtarıyorum ramazan bitsin poker öğrenicem @Forumdash @serhatt @sokak sanati @kerem @Bully @Ahmed
galatasaraylıda ben başkan olsam fenere hakemleri nasıl korkuturdum bir sponsorla onu anlatıcaktım @sokak sanati@Bully ile konuşmanı yasaklıyorum Ali Ozan. Tamam mı?
bi kumarın eksikti .ssDikkat ediyorumda @dreamy 1 aldı oylamalarda hep poker sevgisinden kurtarıyorum ramazan bitsin poker öğrenicem @Forumdash @serhatt @sokak sanati @kerem @Bully @Ahmed
İkisinin birlikte ya hep ya hiç .ss@Maskeli Fedai hayrına ifşayı yayınlama @serhatt yada @MasacRE in tek varsa onu sür şimdildik @Forumdash
Valla yabancı haftasında eleneceğimi düşünüyordum dünkü uzaklaşma isteğimde boşa değilmiş demek içime doğmuş@denizz19 10 puan verdiğim şarkıyla elenmen üzdü
Oy verenler öyle dememişŞarkın çok kötüydü
Daha senin yaşın kaçda @Forumdash bastonlasın bir yine seni @Bully de sana sinirliydi bugünBen öğretirim sana.