Keith Long
Favori Üye
günah @sokak sanatiBunu seve seve yapacaksın. Bully ile konuşma bundan sonra Yoksa sana kanlı domuz yediririm
günah @sokak sanatiBunu seve seve yapacaksın. Bully ile konuşma bundan sonra Yoksa sana kanlı domuz yediririm
Kaliteli oylarinin devamini bekliyoruz.Sanırım güzel rastlamış ve en hızlısından teşekkürü almışız. Şarkıyı da az dinlemedik tabi eskilerde...
Yalnız güzel bedduaymış sevdim, ben iki durumu da sevdiğim için makul yani...
Gaga'nın klasiklerindendir sevdiğim sayılı şarkılarından..
Daha fenası da olabilirdi dediğin gibi...
Önemli değil Katy'i ve sanatını severiz.
Amacına ulaşamadın@denizz19 niyeyse senin elenecegini düşünmedim.😱 Basit ama eğlenceli bi şarkıydı. Forum İnna sevmiyor anlaşıldı. @mrt-06 'da eşikteydi
@xBUGRAx @mrt-06 @Forumdash tebrikler Canlarım. Hep derim bu yarışmada Rihanna garanti diye. @bazinga 'da ekmeğini yedi bunu görüp.
@eskici elenmemiş.
Gaga'nın en popüler şarkısı potadayken ortalama şarkısı ilk sıralarda. @dreamy ne oluyor.😱
@kerem eline sağlık.
Elenmedin hatanı kabul edip tövbe sansınOnlar ne anlar şarkıdan
o cezaydı @sokak sanati @kerem in yarışması kaynaklı @sokak sanati@Çiğdem 'e yedirirken hicgunah demiyordun
Elenmemişim iyi bari
Amacına ulaşamadın
Üzülmedim elendiğime zaten uzaklaşmamı engelleyen tek unsur yarışmalardı şimdi iyi olacak. Destekleyen arkadaşlara teşekkürler
Görüşmek üzere. Kalanlara başarılar.
Klişe değildi çünkü sen 1 puanı bu sebeple vererek yanlış yaptınTebrik ederim klise secip kötü gitmeyi basarabilen tek kisisin.