🇹🇷 Koronavirüs (COVID-19) - Türkiye'den Son Gelişmeler | Genel Yorum Konusu ☣️ | #MaskeTak 😷 / #AşıOl 💉

Yazık gerçekten, sınava hazırlananların emeğine. Hiç olmazsa AVM'ler yerine kütüphane ve dershane'leri açsınlar...

• Beğendim
Reactions: xdragxx
Bugünkü kararlardan sonra Türkiye'de corona resmen bitmiş oldu :A Çünkü bu saatten sonra ikinci dalga gelse bile geldi diyemeyecekler :A

• Beğendim
Reactions: Emre Ozansoy
YÖK: "TYT sınavında geçen yıl verilen 135 dakikalık süre, yalnızca bu yıl için 30 dakika daha ilave süre ile 165 dakikaya çıkarıldı."

Sınav tarihinin öne çekildiğini nasıl unuttururuz adlı çalışmayı okuduk, bitti...

• Üzücü
Reactions: DarkLegenD
Aşırı erken alınmış kararlar maalesef. İlk 5-6 hasta çıktığında ayağa kalkmıştı ortalık ve herkes kendi ohalini ilan etmeye başlamıştı. Şu an binlerce hasta var ortada, böyle olmamalıydı.

Virüsün görülmediği yerlerde alınsa bir derecede anlaşılabilir. Fakat İstanbul'da bu olmamalıydı.

AVM yöneticileri bayram sonrasını istiyordu. Yani onlarda şimdi açılsın istemiyor.

Yanlış kararlar bunların şimdiden kira giderleri, çalışan giderleri vs giderleri olacak Mayıs ayında. Ee kimse de AVM’lere gitmez hemen. Belki bayramda giden olur. Yine zorlama kararlar.

Daha geçen rehavete kapılmayalım dediğim de iyiye gidiyoruz deniyordu :F Şimdi bu telaş niye???

Şunu da payaşmadan edemicem:A Amerika zaten karantinayı salmiş. Elon Mask bile karantina karşiti olmuş :F Bizimkiler ekonomi üzerinden yorumluyor :F

Neyse avrupada da durum buymuş..:F Link de paylaşayım da gebeşten sallanılmış denmesin:A

Yine diyorum 1000 altı vaka olmadıkça güvende sayılmayız. İyileşme rakamlari 2-3 haftalık sürecin döngüsü sonucta:F

Avrupa bizden kat kat daha kötü durumdayken aldığı gevşeme tedbirleri ortada bizde avrupa ve amerikaya göre çok iyi durumdayız ve hayatı normale eski normal gibi olamasada yavaş yavaş döndürmek zorundayız bazılarının dünyadan ve ülke gerçeklerinden haberi yok laylaylom sosyal medya dünyasında yaşıyorlar ben açıkçası daha çok normalleşme bekliyordum ama beklediğim gibi olmadı bir an önce hayati normale dondurmeliyiz ben daha hızlı istiyordum devletimiz daha temkinli doğal olarak bu kadar büyük bir başarı varken 2.dalgadan korkuyor onlarda hak veriyorum

Hee birde dünyaki diğer milletler devletlerine karantinayi kaldırın normale dönelim diye baskı ve protesto yapıyor. Biz adamlardan fersah fersah iyi durumdayken hafif normalleşme çabasına bazıları aaa uu diyor siyasi partizanlık kötü bişey

11 Mayıs 2020 tarihine bir haftadan daha az bir süre var ve son açıklanan günlük vaka sayısı 1,614. Bu rakamın 5-6 gün sonra dip yapmayacağı, daha doğrusu yapamayacağı aşikar. Bunun yanı sıra günlük vaka sayısının büyük bir kısmı İstanbul'da bulunan insanlardan oluşuyor muhtemelen. Durum buyken; önümüzün bayram olduğu bir dönemde AVM'lerin açılması çok mantıksız, berberlerin açılması çok mantıksız. Bugün alınan tüm kararların hiçbir mantıklı yanı yok maalesef. Çok erken gevşiyoruz her zaman ve her durumda olduğu gibi.

Daha geçen rehavete kapılmayalım dediğim de iyiye gidiyoruz deniyordu :F Şimdi bu telaş niye???

Şunu da payaşmadan edemicem:A Amerika zaten karantinayı salmiş. Elon Mask bile karantina karşiti olmuş :F Bizimkiler ekonomi üzerinden yorumluyor :F

Neyse avrupada da durum buymuş..:F Link de paylaşayım da gebeşten sallanılmış denmesin:A

Yine diyorum 1000 altı vaka olmadıkça güvende sayılmayız. İyileşme rakamlari 2-3 haftalık sürecin döngüsü sonucta:F
İyiye gidiyoruz demek rehavete kapılalım demek değildir. Bunu belirtmemize gerek yok.