İlkini tercih ederiz herkes senin ne demek istediğini biliyorken yakma kendini.
İyiye gidiyoruz demek rehavete kapılalım demek değildir. Bunu belirtmemize gerek yok.Daha geçen rehavete kapılmayalım dediğim de iyiye gidiyoruz deniyordu Şimdi bu telaş niye???
Şunu da payaşmadan edemicem Amerika zaten karantinayı salmiş. Elon Mask bile karantina karşiti olmuş Bizimkiler ekonomi üzerinden yorumluyor
Neyse avrupada da durum buymuş.. Link de paylaşayım da gebeşten sallanılmış denmesin
Yine diyorum 1000 altı vaka olmadıkça güvende sayılmayız. İyileşme rakamlari 2-3 haftalık sürecin döngüsü sonucta
İyiye gidiyoruz demek rehavete kapılalım demek değildir. Bunu belirtmemize gerek yok.
Adminin suyu iyice kaynamaya başladı, tepkiler birbiri arkasını bırakmıyor. Yakında koltuğunu devreder.okudum 👓 @bazinga
Okudun okudun da verecek cevabın yok çünkü ne dediğini sende bilmiyonAşırı saçma ve boş cevap yazmışsın. Okumadım.
Gerçekten gerekli amaAdminin suyu iyice kaynamaya başladı, tepkiler birbiri arkasını bırakmıyor. Yakında koltuğunu devreder.
Haklısın, kesinlikle koltuğu bırakması gerek.Gerçekten gerekli ama
Norveçte gibi kendimi hissettim valla her şey süper. 😎A Haber yine bildiğimiz gibi. Herşey kontrol altında. Alınan önlemlerile Asla yayılmayacak virüs.