@Sherlock ablacım ankette seni unutmuşumda ekledim haberin olsun
Gördüm abla, teşekkürler.
@Sherlock ablacım ankette seni unutmuşumda ekledim haberin olsun
Adaş mı olum senin benim adaşım olacak seviyen yoktu bir kere. O ismi değil diğer ismini kullan hadi abicim hadii... )Devam devam, gerçek yüzünü göstermeye devam... Sana adaşım dediğim güne... )
Toparlanabilir miyiz bilmiyorum Dosi hanım. Dağıldık biz artık darmaduman oldukDertleşmek istersen kapım açık :S
Bu arada bir an önce toparlanin. Bu mod ile enler listesinide yapmazsınız
Konumada baksan iyi olur ilk sayfaya
Adaş mı olum senin benim adaşım olacak seviyen yoktu bir kere. O ismi değil diğer ismini kullan hadi abicim hadii... )
İçten mi )) Her şeyin yalan be adam, öyle bir gülücüğün içten olmasına imkan yok kimi kandırıyorsun senSizin arkamdan çevirdiğiniz işlere, hainliklere karşı benim içten ve samimi gülüşüm o. Sırıtma değil. )
İsabet olacağını biliyoruz hepimiz, olması gereken bu...Bundan sonra demem zaten merak etme, sahte gülüşleri bıraktığımız gibi onu da bırakırız. )
İçten mi )) Her şeyin yalan be adam, öyle bir gülücüğün içten olmasına imkan yok kimi kandırıyorsun sen
İsabet olacağını biliyoruz hepimiz, olması gereken bu...
Sizlerin aksine benim işim doğruları söylemek zaten, yüzsüzlüğünüzü yüzünüze vurduk diye suçlu olacak değiliz ya...Uzun zaman sonra ilk kez doğru bir şey söyledin... )
Benim gibi dürüst bir insana deme bunu bari be adam Kişi kendinden bilir işi işte, herkesi kendin gibi kötü huylu zannediyorsun ama yok öyle bir dünyaYalanın kitabını yazmış bir adamın bunu demesi... ) Benim insanları kandırmak gibi kötü huylarım yoktur ama olanlar varmış demek ki. )
Görmezden gelmiyoruz Dosi hanım ama Sabar gruplarından ayrıldığınızı söylediğiniz mesajınızı onaylamamız mümkün değildi
Amacımızın ne olduğunu anlamışsın işte, daha niye devam ediyorsun tepkilere... ) Bizim işimiz bu boş yapmak ve şov yapmak... )
Bende kendi şovumu yaptım işte. tam sizlik 🙃Amacımızın ne olduğunu anlamışsın işte, daha niye devam ediyorsun tepkilere... ) Bizim işimiz bu boş yapmak ve şov yapmak... )
Güzel şovmuş sevdim... )Bende kendi şovumu yaptım işte. tam sizlik 🙃
yeni klavyemi sevmeye başladım bu arada