Fav10 Enleri - 2019/2020

Yalanın kitabını yazmış bir adamın bunu demesi... :)) Benim insanları kandırmak gibi kötü huylarım yoktur ama olanlar varmış demek ki. :))
Benim gibi dürüst bir insana deme bunu bari be adam :) Kişi kendinden bilir işi işte, herkesi kendin gibi kötü huylu zannediyorsun ama yok öyle bir dünya :)

• Beğendim
Reactions: Sherlock and MEnes
Birbirinize diss yerine beğeni atmanız bile herşeyi açık ediyor ama deminden beri görmezden gelmektesiniz mesajlarimi.
Benide kendinize benzettiniz! Tebrikler @MasacRE @Sherlock @MEnes
Görmezden gelmiyoruz Dosi hanım ama Sabar gruplarından ayrıldığınızı söylediğiniz mesajınızı onaylamamız mümkün değildi :)

• Beğendim
Reactions: Sherlock and MEnes
Birbirinize diss yerine beğeni atmanız bile herşeyi açık ediyor ama deminden beri görmezden gelmektesiniz mesajlarimi.
Benide kendinize benzettiniz! Tebrikler @MasacRE @Sherlock @MEnes
Amacımızın ne olduğunu anlamışsın işte, daha niye devam ediyorsun tepkilere... :)) Bizim işimiz bu boş yapmak ve şov yapmak... :))

Görmezden gelmiyoruz Dosi hanım ama Sabar gruplarından ayrıldığınızı söylediğiniz mesajınızı onaylamamız mümkün değildi :)
Çıktım bile.
@Sherlock ve @MEnes ile Twitter'da da grubumuz vardı ve onun ismini onlara yakışır ayarlayıp ayrıldım :) orada daha net durum

Çıktım bile.
@Sherlock ve @MEnes ile Twitter'da da grubumuz vardı ve onun ismini onlara yakışır ayarlayıp ayrıldım :) orada daha net durum
Yapmayın Dosi hanım. Bizi tanıyorsunuz işte, amacımızı da anladınız. Neden çıkacaksınız ki SABAR gruplarından, kabul edemeyiz bu ayrılığı :)