- Reaksiyon puanı
- 114,332
- Puanı
- 1,060
Twitter'a baksanadüşüne düşüne bir hal oldum beğeniyordum tabii yazdım eklemeler yaparım diye
Twitter'a baksanadüşüne düşüne bir hal oldum beğeniyordum tabii yazdım eklemeler yaparım diye
En güzel kullanıcı adı,en ciddi üye kategorisinde yazdığın için teşekkürler 🤗
Sizi ayıltmak için kolonya ikram etmek isterdim ama fiyatları çok arttı Dosi hanım o yüzden üzgünüm param yetmez maalesef ama su dökebilirim isterseniz üstünüze o da iyi gelir
Yok sevdiğimden değil aslında başka kategoride yazılsaydım da tepki değişmezdi sırf kategoriye ismim yazıldı diye söylüyorum niye bilmiyorum çoğu kişi ciddi buluyor forumdaCiddiligi seviyorsun demek
Senin de ne olduğun belli değil ki adam, anca benden kopyala yapıştır yap ve boş yap zaten... )İyi oldu bu yorumu yaptığın, senin ve bazılarının gerçek yüzünü görmüş olduk. )
hani sen "" bunu arada doğru yerlerde kullanıyordun. Banada mı trip atıyorsunSizi ayıltmak için kolonya ikram etmek isterdim ama fiyatları çok arttı Dosi hanım o yüzden üzgünüm param yetmez maalesef ama su dökebilirim isterseniz üstünüze o da iyi gelir
O avatarına koyduğun gülücük tam seni yansıtıyor Böyle yalandan ufak bir sırıtma, ama arkasındaki gerçekleri ben gördümİyi oldu bu yorumu yaptığın, senin ve bazılarının gerçek yüzünü görmüş olduk. )
Öyle gülecek hal mi kaldı Dosi hanım, bitirdiler bizihani sen "" bunu arada doğru yerlerde kullanıyordun. Banada mı trip atıyorsun
Senin de ne olduğun belli değil ki adam, anca benden kopyala yapıştır yap ve boş yap zaten... )
Hepiniz birbirinizden betersiniz. Anca sahte gülücüklerle destansı emojimizi kirlettiniz haftalar boyunca... Ama şimdi neyin ne olduğu anlaşıldı... )O avatarına koyduğun gülücük tam seni yansıtıyor Böyle yalandan ufak bir sırıtma, ama arkasındaki gerçekleri ben gördüm
Sağolasın ablam.Evet bende yapayım anketimi aklıma gelenleri sıralacam
Türkçeyi En İyi Kullanan Üye: @bazinga @Araf @hayret bi şey
En Güzel Kullanıcı Adı: @The_Erinch @Dosi @Hachiko @alperuz @Turkuazz @Sherlock @Tolstoyevski @MasacRE @Bully @mrt-06 @DarkLegenD @ozmoturk @Araf @bazinga RevaN @xBUGRAx @gözlemci @phoebebuffay @Felon @Silinmiş Üye @Silinmiş Üye
En Güzel Avatarlı Üye: @Dosi @vadikızı @serhatt @Emre Ozansoy @Yiğitt @S.G.A.T. @Bully @Ahmed
En İyi Yorumcu Üye: @Araf @bazinga @Tolstoyevski
En İyi Yönetici: @Aserat @xBUGRAx @Sherlock @Bully @Yiğitt @Özgür @mrt-06
En Aktif Üye: @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx
En Ciddi Üye: @Araf @emreemreu @mesmeso61 @Turkuazz @hayret bi şey
En Sinirli Üye: @Silinmiş Üye @serhatt
En Sabırlı Üye: @Dosi @vadikızı
En Komik Üye: @xemrexxx @serhatt @alperuz
En Filozof Üye: @Tolstoyevski
En Fanatik Üye: @kerem
En Geveze Üye: @xemrexxx @serhatt @Çiğdem
En Eğlenceli Üye: @xemrexxx @serhatt @Çiğdem
En Duygusal Üye: @Ahmed @Dosi @The_Erinch @Turkuazz
En Özlenilen Üye: @Doğu @destere
En Unutulmayacak Üye: @Doğu @china_shangai
En Çok Tartıştığınız Üye:
En Tarafsız/Objektif Üye: @emreemreu
En Çok Tanışılmak İstenen Üye: @12.Adam
En Çok Ortak Noktanız Olan Üye: @denizz19 @mrt-06 @Bully @Emre Ozansoy @The_Erinch @gözlemci
Konularını En Çok Beğendiğiniz Üye: @Emre Ozansoy @Dosi @serhatt @tolgab
Son Zamanlarda En İyi Çıkış Yapan Üye: @Emre Ozansoy @The_Erinch @alperuz
En Iyimser Üye: @Dosi @gözlemci @mrt-06
En Kötümser (eleştiri yapan) Üye:
En Çalışkan Üye: @Dosi @serhatt @Emre Ozansoy @kerem @mrt-06
En Acayip Üye:
En Deli Dolu Üye: @xemrexxx @serhatt @alperuz
aklıma gelenler bunlar aklıma geldikçe süre bitimine kadar eklemeler yaparım
Yok sevdiğimden değil aslında başka kategoride yazılsaydım da tepki değişmezdi sırf kategoriye ismim yazıldı diye söylüyorum niye bilmiyorum çoğu kişi ciddi buluyor forumda
O avatarına koyduğun gülücük tam seni yansıtıyor Böyle yalandan ufak bir sırıtma, ama arkasındaki gerçekleri ben gördüm
Dertleşmek istersen kapım açık :SÖyle gülecek hal mi kaldı Dosi hanım, bitirdiler bizi
Ben her zaman aynıydım da işte senin gözlerin kördü, hafızan desek o da yoktu zaten...İyi iyi, senin de gerçek yüzün ortaya çıkıyor demek yavaş yavaş. ) Hainlik kanınızda varmış. )
Ciddi kalmaktan şikayetçi değilim zatenGenelde böyle gülerek yorumların az oluyor ya ben ondan yazdım yoksa neşelisinde sen
Sizin arkamdan çevirdiğiniz işlere, hainliklere karşı benim içten ve samimi gülüşüm o. Sırıtma değil. )
Madem herşeyi tak tak diyorsunuz. benim hakkımdaki düşüncelerinizi de alayım ) ona göre bizde nasıl davranacağımizi bilelim )Ben her zaman aynıydım da işte senin gözlerin kördü, hafızan desek o da yoktu zaten...
Ben her zaman aynıydım da işte senin gözlerin kördü, hafızan desek o da yoktu zaten...
Ciddi kalmaktan şikayetçi değilim zaten