- Reaksiyon puanı
- 114,364
- Puanı
- 1,060
Klişe cevap olmuş @MEnesAdaşıma katılıyorum. )
Klişe cevap olmuş @MEnesAdaşıma katılıyorum. )
Cok ortak noktamiz var diyen sen degil miydin.
Birak kalsin.
son noktayi @Sherlock koysun. onunda cevabını merak ediyorum )
Ve katılmıyorum sana
Haha ya herşeyden kendinize pay biçmeniz hem güldürüyor hem sinir ediyor @MEnesTeşekkürler Dosi hanım. )
'biz ayrılamayız' şarkısı birden canlandı kafamda. Size uyuyor )Adaşım beni kopyalamayı sever zaten... ) @Sherlock
Gece aç. Iyi ilgi görürEn iyisi anket mi açsam, hırs yaptım gerçekten nasıl katılmazsın diye @Dosi
En iyi sunucu diye bir kategori mi var?4-5 kişi yazınca seni de 2-4 kategoride yazınca es geçtim her halde.
En iyi sunucu demişim daha ne diyeyim
Yoo benim umrumda değil kendisi benim peşimi bırakmıyor... )'biz ayrılamayız' şarkısı birden canlandı kafamda. Size uyuyor )
son noktayi @Sherlock koysun. onunda cevabını merak ediyorum )
Ve katılmıyorum sana
Şimdi açayım geceye kadar yine cevaplar gelir nasılsa, açıp kaçayım etiketlemeyi sen halledersin artık vaktim azGece aç. Iyi ilgi görür
Sınavında bol şansKatılmıyorum dedikçe daha da yazasım geliyor yazdıkça ve iyi çene çaldım gerçekten az sonra sınava gireceğim 😡
@DosiAdaşıma katılıyordum ama birkaç kelam edeyim bari. )
İki durum da aldatmak oluyor neticede, ikisinden de çok etkilenirdim muhtemelen kendimi o koşullar içerisinde hayal ettiğim zaman. Ama 2. durum cidden bir tık daha ağır basıyor gibi, çok ufak bir farkla. )
Yok gece yap şimdi olmaz. Dizi izlerim sonraŞimdi açayım geceye kadar yine cevaplar gelir nasılsa, açıp kaçayım etiketlemeyi sen halledersin artık vaktim az
En iyi sunucu diye bir kategori mi var?
Yada benden baska sunucu mu var bu forumda?
Adaşım beni kopyalamayı sever zaten... ) @Sherlock
Aşırı sert gönderme hem de... )Gönderme mi bu... )
' çok ufak farkla' yani hâlâ haklıyım )