Fav10 Enleri - 2019/2020

Hayır tartışmayı yanlış yere çektin şimdi ben hiç “hoşa gitmek” diye bir şey kastetmedim tartışmada :A

Benim anlatmak istediğim;

Eğer bir Türk erkeğinin eşi kendisini bir kadınla yani hemcinsiyle aldatırsa bu gürültü koparır, ama karşı cinsten bir erkekle aldatırsa bu kıyamet kopartır. Yani kadının bir başka erkekle aldatması çok daha ağır ve utanç vericidir. Örneklerle söyleyeyim karışık oldu. Ali, Ayşe, Ayla, Mehmet var diyelim.

Örnek 1: Ali ile Ayşe evli. Ayşe, Ali’yi Ayla ile aldattı.
Örnek 2: Ayşe, Ali’yi Mehmet ile aldattı.

Bu 2 durumdan hangisi Ali için daha ağırdır? Benim cevabım net bir şekilde 2 iken, @Dosi ye göre cevap 1 ve burada anlaşamadık, nasıl olur da 1 daha utanç verici olur diye? :A

@Sherlock @MEnes
Bu arada konuyu orda sormamamın sebebi spoi olur. Oyüzden hazır herkes buradayken burada sordun.

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski
Şimdi benim açımdan iki durum da utanç verici ama iki durumu ayrı ayrı düşünüp kıyasladığımızda elbette 2. durum daha ağır basıyor. Tabi bu 1. durumun utanç verici olduğunu da değiştirmiyor. Çünkü benim eşim benden memnun kalmayıp başka birine gidecek sonuçta. Her türlü o durum can acıtıcı şekilde orada duracak. :)

Tabi ki her iki durum da boşanma sebebi ve aldatma sonuçta. Bunda hiç tereddüdüm yok. Ama senin de dediğin gibi 2 numara daha yaralayıcı ve ağır, utanç verici.. @Dosi gördüğün üzere bütün erkekler belki de 2 diyecektir bu soruya ister muhafazakar çevreden olsun ister başka, yani bu konuda haklıyım sanırım :A

• Güldürdün
Reactions: MEnes and Dosi
Tabi ki her iki durum da boşanma sebebi ve aldatma sonuçta. Bunda hiç tereddüdüm yok. Ama senin de dediğin gibi 2 numara daha yaralayıcı ve ağır, utanç verici.. @Dosi gördüğün üzere bütün erkekler belki de 2 diyecektir bu soruya ister muhafazakar çevreden olsun ister başka, yani bu konuda haklıyım sanırım :A
Değilsin çünkü sen
gülüp geçer demiştin
Yalnız bu tam anketlik soru :F

Türkçeyi En İyi Kullanan Üye: @xBUGRAx @Araf @bazinga @hayret bi şey @Özgür (Bi kaç harf hatası yapıyor ama okuduğumu en iyi anladığım kişilerden.:A )
En Güzel Kullanıcı Adı: @sokak sanati @Forumdash @Hachiko @Araf
En Güzel Avatarlı Üye: @Ahmed @Harunnn60 @Hachiko (Kapak :A)
En İyi Yorumcu Üye: @Silinmiş Üye @Araf @Tolstoyevski @DarkLegenD (küsüz ama yorumları alaycı ve güzeldi.:) ) @bazinga (Film yorumları iyi oluyor.)
En İyi Yönetici: @Harunnn60 @Yiğitt (2019'da yöneticiydi diye hatırlıyorum:bhr: ) @Çiğdem @xBUGRAx @Bully (Bu üçüde konuları kilitliyor. İşe yarıyor)
En Aktif Üye: @Emre Ozansoy @serhatt @alperuz (Bu üçü 10 dakika içinde geri dönüş yapıyor bana.)
En Ciddi Üye: @emreemreu @hayret bi şey
En Sinirli Üye: @takas @mesmeso61 (Forumun kalitesine sinirlenip çok laf ediyor düşük puanlardan sonra:A ) @Felon (Jüri olunca çok gergin.:A )
En Sabırlı Üye: @mrt-06 @Turkuazz @Çiğdem @S.G.A.T. ( 😛 )
En Komik Üye: @RevaN @xemrexxx @xBUGRAx @dreamy @Forumdash
En Filozof Üye: @The_Erinch @Tolstoyevski @MEnes @Araf
En Fanatik Üye: @xdragxx @12.Adam @pompy @Bully (Bunlar takım konusunda) @sokak sanati (Bende Bihter konusunda:A )
@haluk792 (ÇokFox reis) @xBUGRAx
En Geveze Üye: @serhatt @xemrexxx @Çiğdem @eskici @Emre Ozansoy
En Eğlenceli Üye: @xemrexxx @alperuz @mrt-06 @Maskeli Fedai @Çiğdem @serhatt @Turkuazz @xBUGRAx @eskici
En Duygusal Üye: @Çiğdem @Ahmed @batuhankaralar (Hemen küsüp gidiyor:A )
En Özlenilen Üye: @yatutarsa @destere @XanTier @Titanium @Mr.At
En Unutulmayacak Üye: @Doğu @china_shangai
En Çok Tartıştığınız Üye: @takas @denizz19 (Son dönemde sıcak tartışma yaşamıyorum pek ama bu ikisi değişmez:A )
En Tarafsız/Objektif Üye: @sokak sanati @Çiğdem @Billy Kane @Ahmed @Harunnn60 @kerem @Yiğitt @Bully
En Çok Ortak Noktanız Olan Üye: @Harunnn60 @dreamy @Forumdash @xBUGRAx @Ahmed @Turkuazz @phoebebuffay
Konularını En Çok Beğendiğiniz Üye: @Emre Ozansoy (Başka konu açan yok:A ) @kerem (BŞB konuları iyi😛 ) @tolgab (Top10 konularında başarılı.:D )
Son Zamanlarda En İyi Çıkış Yapan Üye: @Emre Ozansoy @alperuz @Silinmiş Üye @The_Erinch
En Iyimser Üye: İyi sevmem:A Şaka bir yana her şeye olumlu bakan galiba sadece @Çiğdem var. Son zamanlarda @Tolstoyevski 'de baya iyi kalpli oldu ama 2020 öncesine bakıyoruz. 2020'de Tolstoy diyeceğim:A Birde @yigit_00 var. Çok iyi çocuk.:bhr: @vadikızı 'da ben hariç her konuya iyimser bakıyor:A
En Kötümser (eleştiri yapan) Üye: @Aserat @Tolstoyevski @bazinga @Polat Şaşmaz @MasacRE @Felon (Etkinliklerde hiç bi şey beğenmiyor:A )
En Çalışkan Üye: @Emre Ozansoy @serhatt @pompy (Yıllardır aynı konuları açıp duruyor.:A ) @tolgab (Top10 konuları büyük emek:) )
En Acayip Üye: @pompy @Maskeli Fedai @MayısKralı (Etkinlikleri çok acayip oluyor:A ) @haluk792 @-potterhead- (Yarışmaya katılıp hiç görünmeyen kişi:A )
@xdragxx (Bu zamana kadar aşkı memnu izlememiş birde izleyince Bihter'i beğenmiyor. Baya acayip.😛 )
En Deli Dolu Üye: @xemrexxx @serhatt @denizz19 (Deli kısmına yazdım.:A )
En çok aktif olması gereken üye: @Gizmen @offensive @anniegrant @phoebebuffay
(Zevklerimin uyduğu ancak az gördüğüm üyeler. Daha fazla her konuda fikirlerini belirtip foruma katkı sağlamalılar:bhr: )
Bana kopyamsin demiyor muydun? Sasirdim. :A

• Güldürdün
Reactions: sokak sanati
Değilsin çünkü sen
gülüp geçer demiştin
Yalnız bu tam anketlik soru :F

Tartışma konusu o değildi ama, sen dedin ki “bir kadının kocasını kendi hemcinsiyle yani başka bir kadınla aldatması çok daha ağır ve utanç verici” işte buna yerden göğe kadar hiç katılamadım ve nedenlerini de sıraladım, gördüğün üzere kime sorarsak soralım bir kadının erkekle aldatması çok daha ağır ve utanç vericidir tabi kİ. :A

Gülme olayı farklı ve duruma göre değişebilir. Ama değişmeyecek şey erkekle aldatmasının çok daha ağır ve kötü olduğudur. Bütün erkekler için bu geçerli, yemin ederim. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Tartışma konusu o değildi ama, sen dedin ki “bir kadının kocasını kendi hemcinsiyle yani başka bir kadınla aldatması çok daha ağır ve utanç verici” işte buna yerden göğe kadar hiç katılamadım ve nedenlerini de sıraladım, gördüğün üzere kime sorarsak soralım bir kadının erkekle aldatması çok daha ağır ve utanç vericidir tabi kİ. :A

Gülme olayı farklı ve duruma göre değişebilir. Ama değişmeyecek şey erkekle aldatmasının çok daha ağır ve kötü olduğudur. Bütün erkekler için bu geçerli, yemin ederim. :A
katılmıyorum :)

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski
  • Güldürdün
Dur ciddi birşey soracağım madem ciddi moddasiniz. @Sherlock
şuan mevzuya nasıl gireceğim onuda bilmiyorum :F
Şimdi @Tolstoyevski göre bir Türk erkeği eğer aldatilirsa ve sevdiği insan hemcinsiyle aldatırsa hosuna gidermiş ama
Ben ise bu durumun erkeğe ağır ve utanç duygusu getireceği taraftarıyım. Düşün etrafındakiler öğreniyor.
Hangimiz haklıyız? :A @Araf
Hayır tartışmayı yanlış yere çektin şimdi ben hiç “hoşa gitmek” diye bir şey kastetmedim tartışmada :A

Benim anlatmak istediğim;

Eğer bir Türk erkeğinin eşi kendisini bir kadınla yani hemcinsiyle aldatırsa bu gürültü koparır, ama karşı cinsten bir erkekle aldatırsa bu kıyamet kopartır. Yani kadının bir başka erkekle aldatması çok daha ağır ve utanç vericidir. Örneklerle söyleyeyim karışık oldu. Ali, Ayşe, Ayla, Mehmet var diyelim.

Örnek 1: Ali ile Ayşe evli. Ayşe, Ali’yi Ayla ile aldattı.
Örnek 2: Ayşe, Ali’yi Mehmet ile aldattı.

Bu 2 durumdan hangisi Ali için daha ağırdır? Benim cevabım net bir şekilde 2 iken, @Dosi ye göre cevap 1 ve burada anlaşamadık, nasıl olur da 1 daha utanç verici olur diye? :A

@Sherlock @MEnes

Adaşıma katılıyorum. :))

katılmıyorum :)

Yahu nasıl katılmıyorsun 😱 :A Yani söylemek istediğim, 2 durum da boşanma sebebi evet ama erkek açısından kendisinin bir başka erkekle aldatılması, kadınla aldatılmasından daha ağırdır. Bunu erkek gözüyle söylüyorum ve gördüğün üzere kime sorarsak aynı cevap geliyor. Sanırım LBGT durumu devreye girdiği için utanç meselesinin daha ağır olma söz konusu ama yine de erkek için kendisinin bir başka erkekle aldatılması çok çok çok çok daha ağırdır. Neden öyle düşündüğünü merak ediyorum :A

• Güldürdün
Hak vermemek elde değil tabi bu mesaja... :)))

Altına da bu övgüyü yapmak tabi ayrı bir garip durdu. Aynı alıntıya aldım ki nasıl bir gariplik olduğunu görelim... :)))
Ikincisi kendini övme ölçüsü ve kullanılan kelimeler ama ilki hareketinden bahsedilmiş. ikisi ayrı konular :))

• Beğendim
Reactions: MEnes
Yahu nasıl katılmıyorsun 😱 :A Yani söylemek istediğim, 2 durum da boşanma sebebi evet ama erkek açısından kendisinin bir başka erkekle aldatılması, kadınla aldatılmasından daha ağırdır. Bunu erkek gözüyle söylüyorum ve gördüğün üzere kime sorarsak aynı cevap geliyor. Sanırım LBGT durumu devreye girdiği için utanç meselesinin daha ağır olma söz konusu ama yine de erkek için kendisinin bir başka erkekle aldatılması çok çok çok çok daha ağırdır. Neden öyle düşündüğünü merak ediyorum :A
son noktayi @Sherlock koysun. onunda cevabını merak ediyorum :))
Ve katılmıyorum sana