Berabere kalmışlar.Baskı hissetmeni istemem ama oyunu değiştirebilirsin. Yoksa yolacagim seni Atiye'nin 2. Sezonunu daha çok merak ettiğini biliyorum.
Berabere kalmışlar.Baskı hissetmeni istemem ama oyunu değiştirebilirsin. Yoksa yolacagim seni Atiye'nin 2. Sezonunu daha çok merak ettiğini biliyorum.
Berabere kalmışlar.
Öndeyiz
İkisi de güzel ama Atiye kaşar düşünülmüş bir iş değil Aşk101. Günlük eğlencelere harcama Atiyeyi
Hiçbirini izlemediğim için Rise of Empires'e verdim oyumu
İşte izlemeden konuştuğun için çok kötü demek yanlış oluyor oysa izlesen sevebilirsin.Izlemem ergen dizisi o.
Farklılık olsun maksatAşk 101'e verseydin bari.
İzleyesin gelmeli bence.Atiye son dönemde izlediğim en sürükleyici dizilerdendi. Aşk 101'i daha izlemedim, izleyesim de yok ama konu itibariyle aynı klasmanın dizileri olmasına imkan yok.
Muhafız zaten büyük fiyasko saymaya bile gerek yok. Açık ara Atiye yani.
Aşk 101 geçecek bence.
Kavga mı etmek istiyorsun. Seve seve savaşırım
Olm sen Aşk adamısın ne işin var ottoman mottomanFarklılık olsun maksat
Kavga edip ne yapacağız? Aşk 101 daha güzel bence, o yüzden geçecek.
Konun hit alır seversin sen
Atiye daha düşünülen bir iş. Aşk 101'in 4 bölümü müzik. 4 bölümü olay. @Ahmed
Beren fanı kankam var bir tane, ona oy vermediğimi duysa yolar beni. Kendisi burdan Istanbula gelmiş Berenle buluşmuş, şiir falan vermiş resmi bile vardı.Konun hit alır seversin sen
Atiye daha düşünülen bir iş. Aşk 101'in 4 bölümü müzik. 4 bölümü olay. @Ahmed
Evet, müzikler sıkıcı geldi bana. çok koymuşlar müziği...
Kaan hatrına, hatta Kara Sevda Emir için Aşk 101 demeni beklerdim.
Bihter Ziyagil >>>>>>>>>>>> Emir Kozcuoğlu. Beren varken başkası asla
Atiye'yi izledin mi?
Beren fanı kankam var bir tane, ona oy vermediğimi duysa yolar beni. Kendisi burdan Istanbula gelmiş Berenle buluşmuş, şiir falan vermiş resmi bile vardı.