İskenderunspor - Trabzonspor | Türkiye Kupası

TenTen

Konu Sahibi
Favori Üye
Ayın En Favori Üyesi
Reaksiyon puanı
4,823
Puanı
410
1000008116.jpg

Ligde üst sıraları zorlamanın hesaplarını yapan Trabzonspor, Türkiye Kupası macerasında da yoluna kayıpsız gitmenin hesaplarını yapıyor.

Türkiye Kupasında, İskenderunspor'a konuk olacak olan bordo - mavili ekip bugün saat 13.00'de rakibi ile karşı karşıya gelecek.

İskenderunspor - Trabzonspor Türkiye Kupası maçı bugün saat 13.00'da A Spor'da yayınlanacak.

Fav10 ailesi olarak keyifli seyirler dileriz. Maç hakkında yorumlarınızı konu başlığının altına yazabilirsiniz.

Trabzonspor XI: Taha, Malheiro, Lundstram, Batagov, Eren, Mendy, Ozan, Cihan, Cham, Sikan, Enis Destan.

İskenderunspor XI: Onur Can, Ahmet, Turan, Ulaş, Kerem, Mehmet, Kadir, Serdarcan, Erbay, Khalil, Muhammet.

Dk 26
Gol: Muhammet Beşir
İskenderunspor 1-0 Trabzonspor

Sahada olan bir futbolcu olsam can sağlığımı tehlikeye attığı için TFF'yi dava ederdim.

Bir yemek yemeye gittik. Maç 2-1 olmuş. 😱
İskenderunspor 2-1 Trabzonspor
------

Gol: Enis Destan
İskenderunspor 2-2 Trabzonspor

İskenderunsporun ikinci golü Muhammet Beşir'den geldi.

Son düzenleme:
  • Güldürdün
Reactions: Yakamoz-Asi
Maç sonucu: İskenderunspor 2-2 Trabzonspor

Goller Muhammet Beşir (2), Batagov, Enis Destan

• Beğendim
Bu saçma maçı sakatlık yaşamadan geçmek benim için yeterli. Kalecimiz olsa galip de gelirdik. Taha Tepe adlı arkadaşı sezon sonunda uğurlayalım. Kaç yıldır Uğurcan'ın arkasında hiç bir şey öğrenmemiş. Onurcan artık şans bulmalı.

Sikan ve Zubkov'u beğendim. Zubkov'un orta mekaniği en sevdiğim. Sert kesiyor birine dokunsa girer. Cihan için hâlâ umudum var ama bu tarz maçlarda da kendini göstermeyecekse işimiz zor. Eren için diyecek sözüm yok umarım Mustafa aldığı formayı ona vermez. Fırsat varken Eren'i elden çıkaralım.

Iddaa falan oynadin mi @mesmeso bu nasil bir tahmin basarisi :A
İddia oynamam da futbolu ve Trabzonspor'u biliyorum. :D

• Güldürdün