- Reaksiyon puanı
- 35,196
- Puanı
- 1,060
Yeni sezona inşallahAma yorum da kat skorlara. Eskisi gibi.Paylaşırken puan durumunu.
![]()
Yeni sezona inşallahAma yorum da kat skorlara. Eskisi gibi.Paylaşırken puan durumunu.
![]()
Futbolun F'sinden anlamam ama hislerim çok kuvvetlidir. En son NOW'ım (FOX'um) maçları verirken izliyordum tamamını.Kicktipp 20.Haftanın Sonuçları
Ekli dosyayı görüntüle 132493
@ardaguler @hasanca @S.G.A.T. @emreemreu @cokiyitvci @gsdikel @12.Adam @Araf @RüzgarGülü
Fox ,ne zaman verdi ? Hatırlayamadım.Futbolun F'sinden anlamam ama hislerim çok kuvvetlidir. En son NOW'ım (FOX'um) maçları verirken izliyordum tamamını.Heyecanlı oluyordu
![]()
Kicktipp 20.Haftanın Sonuçları
@ardaguler @hasanca @S.G.A.T. @emreemreu @cokiyitvci @gsdikel @12.Adam @Araf @RüzgarGülü
Yıllar oldu. Türkiye maçını falan vermişti.Fox ,ne zaman verdi ? Hatırlayamadım.![]()
Ulan foruma zor giriyor adam senin derdini seveyim.Kavrugun oynamiyor mu![]()
Unuttum ben hiç tahmin yapmıyorum ki. Sende hiç hatirlatmadın. 🥺Kicktipp 20.Haftanın Sonuçları
Ulan foruma zor giriyor adam senin derdini seveyim.![]()
Evet ama değişmiş geldi bana.Hasretini giderdin mi bari![]()
@12.Adam Efsane geri döndüBu sene sen ve @Yakamoz-Asi beni destekler diye düşünüyorum. Sizin için oynuyorum yani
![]()
aa doğru ya üstünü çizmişlerKendisi suan forumdan banlandi 1 ayligina, geri döndügünde cevap verecektir veya kicktipp chat'i üzerinden yazar.
Seni destekliyorum tabi kibu sene pek ilgilenmedim
![]()
aa doğru ya üstünü çizmişlerBen onu uyarmıştım dikkat et, yolun yol değil diye
Hemen çizmişler. Bu sene 6-7 kişi var bizim tahminlerde. O nedenle takılacak kimse kalmıyor, eskisi gibi zevk alamıyoruz
![]()