Yabancılarla aran nasıl?İçin rahat olsun
O düşündüğün yine aynı yarışmacı tarafından kapılır bence, demişti dersin.Yine kapıcaklar şarkı off ( Bu herşeyden daha heycanlı aslında düşündüğümü düşünen var mı
Bana iyi vermeniz yetmiyor @mrt-06 ve @Forumdash a da iyi vermelisiniz yoksa oklava gelir @Bully @sokak sanati
@sokak sanati Demiştiya artık bir seçilsin rahatlayalım öyle olacak @dreamy @Ahmed @ForumdashYabanci severler olarak nihayet ankette bu hafta biz üstünlük gösterdik. @Çiğdem @Forumdash @sokak sanati @Ahmed @MayısKralı @dreamy @bazinga
Gecmis olsun size de. @Bully @denizz19 @xBUGRAx @Yiğitt @serhatt @vadikızı @Maskeli Fedai
Bana iyi vermeniz yetmiyor @mrt-06 ve @Forumdash a da iyi vermelisiniz yoksa oklava gelir @Bully @sokak sanati
Ohaa ayoll @xBUGRAx 😱😱😱@Çiğdem buyur merak etmiştin.
Ayy nerden yabancı seçimlerim kötü.Ohaa ayoll @xBUGRAx 😱😱😱
@Ahmed zaten yabancı seçimleri kötü haftaya @xBUGRAx la işini bitiricez çok yanlış ikiliyi karşısına aldı @dreamy @Forumdash @sokak sanati @serhatt @xemrexxx @Maskeli Fedai @Bully
Bu haftadan bahsettim bee @mrt-06 sorumluluğunuda bana yükledin ben önermedim halde Kendimden çok @Forumdash @mrt-06 a baktım kendime bakmadım bile doğru dürüst @dreamy @kerem @Ahmed@dreamy 'i dışladılar yine. Kıyamam yaa. Birde aileyiz diyorsunuz. İsot'u kurban etmek için aranıza almışsınız. @mrt-06 @Forumdash
Mustinin son verdiği şarkısıydı klipte birlikte oynadılar @xBUGRAx @sokak sanati @kerem @Forumdash @dreamyAyy nerden yabancı seçimlerim kötü.
Ben Şebnemi sevmen hele senin şarkını hiç sevmem. @kerem e şarkı gönderme öncesi demiştim ki Sil Baştan kim seçse 1i yapıştlrcam.
Şikeci cadı .ssBana iyi vermeniz yetmiyor @mrt-06 ve @Forumdash a da iyi vermelisiniz yoksa oklava gelir @Bully @sokak sanati
🤮 🤮 🤮 🤮 🤮Ohaa ayoll @xBUGRAx 😱😱😱
@Ahmed zaten yabancı seçimleri kötü haftaya @xBUGRAx la işini bitiricez çok yanlış ikiliyi karşısına aldı @dreamy @Forumdash @sokak sanati @serhatt @xemrexxx @Maskeli Fedai @Bully
@mrt-06 elenmeden son anda kurtuldu.
Isot ortağım bak görüyorsun seni nsl dışlıyorlar. Buradam bi mağduriyet yarat ve haftaya iyi puan vermelerini söyle @dreamy
Bu hafta torunlar olarak @mrt-06 @Forumdash dan @dreamy benden baston yediler ama bu hafta barışma haftası olacaktır gerçi Atacan çok yabancı dinlemiyor @dreamy desen yabancı seçimleri yine gidip bir orangutan bulucaktır @MasacRE sevdiklerinden @keremŞikeci cadı .ss
Çok sevdiğinden yüreğin almadı sanırım @xBUGRAx🤮 🤮 🤮 🤮 🤮
Onu nerden çıkardın saçmalamaÇok sevdiğinden yüreğin almadı sanırım @xBUGRAx
Diğer türlüsünü düşünmek istemedimOnu nerden çıkardın saçmalama
İkinizi de göndereceğiz yakında. @xBUGRAxMustinin son verdiği şarkısıydı klipte birlikte oynadılar @xBUGRAx @sokak sanati @kerem @Forumdash @dreamy
Diğer türlüsünü düşünmek istemedim