Rica ederim,mutluysan ne mutlu bana.😎
Rica ederim,mutluysan ne mutlu bana.😎
Rica ederimGayet iyi puan. Teşekkürler. @12.Adam
Ne sinirleniyon be.Sana 11 puan vermiş birinin kovulmasını istemen?
Size ne oluyor? Jüriliginizi bilin 😡
Aşkım kuliste buluşalım yarınki şarkı seçimleri öncesi.Yabanci severler olarak nihayet ankette bu hafta biz üstünlük gösterdik. @Çiğdem @Forumdash @sokak sanati @Ahmed @MayısKralı @dreamy @bazinga
Gecmis olsun size de. @Bully @denizz19 @xBUGRAx @Yiğitt @serhatt @vadikızı @Maskeli Fedai
Umrumda değil .ssYabanci severler olarak nihayet ankette bu hafta biz üstünlük gösterdik. @Çiğdem @Forumdash @sokak sanati @Ahmed @MayısKralı @dreamy @bazinga
Gecmis olsun size de. @Bully @denizz19 @xBUGRAx @Yiğitt @serhatt @vadikızı @Maskeli Fedai
Zaten yarışmada oylarımla bir türlü seni memnun edemedim sanırım bu gidişle de edemeceğim,canın sağolsun.13. Adam uğursuz. Ss
Önce bir sevinseydin.Aşkım kuliste buluşalım yarınki şarkı seçimleri öncesi.
Neye canım?Önce bir sevinseydin.
Ne sinirleniyon be.
ay yeter bana yüklendiğiniz
Ayy kıyamişay yeter bana yüklendiğinizEkli dosyayı görüntüle 80187
Oy kıyamam ben sana.ay yeter bana yüklendiğinizEkli dosyayı görüntüle 80187
Anketteki sonuca sevinseydin. Düsünürüz bir seyler.Neye canım?
Ben bilirsin sevincimi, kederimi ulu orta yerde yaşamam.
Kiyacaginiz kadar kıydınız zatenOy kıyamam ben sana.
Cover seçilmedi ya en çok ona sevindim.Anketteki sonuca sevinseydin. Düsünürüz bir seyler.
Yine kapıcaklar şarkı off ( Bu herşeyden daha heycanlı aslında düşündüğümü düşünen var mıYabanci severler olarak nihayet ankette bu hafta biz üstünlük gösterdik. @Çiğdem @Forumdash @sokak sanati @Ahmed @MayısKralı @dreamy @bazinga
Yabanci severler olarak nihayet ankette bu hafta biz üstünlük gösterdik. @Çiğdem @Forumdash @sokak sanati @Ahmed @MayısKralı @dreamy @bazinga
İçin rahat olsunHarikaydin, elenmedin de hem. Böyle devam.
bu sahneyi bir kaç sene önce izlemiştim ve sonra ben de arabama beyaz güvercin lakabı takmıştım