Sonuç günü Çiğdem'in yorumu : Aksiyon sahnesi seçmeliydin o sebeple Yaprak Dökümü diyorum
Salı günü bi kızın oyu: Yaprak dökümünü seviyorum ama Denizi daha çok seviyorum
Sonuç günü Çiğdem'in yorumu : Aksiyon sahnesi seçmeliydin o sebeple Yaprak Dökümü diyorum
6 değil 7 puanın vardı. Elenmene rağmen Denizin final puanının neredeyse iki katı.Final puanlarımı @denizz19 e devrediyorum 6 puanım vardı
Yoo o İçerdeyi seviyorSalı günü bi kızın oyu: Yaprak dökümünü seviyorum ama Denizi daha çok seviyorum
Kaybetmen için vericem
Kahkaha attım.Salı günü bi kızın oyu: Yaprak dökümünü seviyorum ama Denizi daha çok seviyorum
6 değil 7 puanın vardı. Elenmene rağmen Denizin final puanının neredeyse iki katı.
Hepsini devrediyorum işte6 değil 7 puanın vardı. Elenmene rağmen Denizin final puanının neredeyse iki katı.
İşte geçmişi unutamıyorum malasef @sokak sanati @denizz19
İnsanlar değişir..İşte geçmişi unutamıyorum malasef @sokak sanati @denizz19
Yaşanmişlik zamanı kendisi vardir muhtemelen @Maskeli Fedaiİleri yaşının verdiği tecrübe ile gerçekleri görebiliyorsun. Şu toy çocukların gözünüde aç
Sen değişmiyorsun. Oldugun kabın şekline giriyorsun durmadan @sokak sanati @denizz19İnsanlar değişir..
Senin puanların seni ilgilendirir.Hepsini devrediyorum işte
İnsanlar değişir..
Şaka yaptım zaten @sokak sanati nın kalbine iniyorduSenin puanların seni ilgilendirir.
Kız diye bana mı diyorsun?Salı günü bi kızın oyu: Yaprak dökümünü seviyorum ama Denizi daha çok seviyorum
Şaka yaptım zaten @sokak sanati nın kalbine iniyordu