Sonuç günü Çiğdem'in yorumu : Aksiyon sahnesi seçmeliydin o sebeple Yaprak Dökümü diyorum![]()
Salı günü bi kızın oyu: Yaprak dökümünü seviyorum ama Denizi daha çok seviyorum
Sonuç günü Çiğdem'in yorumu : Aksiyon sahnesi seçmeliydin o sebeple Yaprak Dökümü diyorum![]()
6 değil 7 puanın vardı. Elenmene rağmen Denizin final puanının neredeyse iki katı.
Yoo o İçerdeyi seviyorSalı günü bi kızın oyu: Yaprak dökümünü seviyorum ama Denizi daha çok seviyorum![]()
Kaybetmen için vericem![]()
![]()
Kahkaha attım.Salı günü bi kızın oyu: Yaprak dökümünü seviyorum ama Denizi daha çok seviyorum![]()
6 değil 7 puanın vardı. Elenmene rağmen Denizin final puanının neredeyse iki katı.![]()
Hepsini devrediyorum işte6 değil 7 puanın vardı. Elenmene rağmen Denizin final puanının neredeyse iki katı.![]()
İnsanlar değişir..
Yaşanmişlik zamanı kendisi vardir muhtemelenİleri yaşının verdiği tecrübe ile gerçekleri görebiliyorsun. Şu toy çocukların gözünüde aç![]()
Sen değişmiyorsun. Oldugun kabın şekline giriyorsun durmadanİnsanlar değişir..![]()
Senin puanların seni ilgilendirir.Hepsini devrediyorum işte![]()
İnsanlar değişir..![]()
Kız diye bana mı diyorsun?Salı günü bi kızın oyu: Yaprak dökümünü seviyorum ama Denizi daha çok seviyorum![]()
Şaka yaptım zaten @sokak sanati nın kalbine iniyordu![]()