Montaj hatası var diye yapmadığını bırakmadınSon hafta Deniz'in sahnesine ondan önce ki haftalar iyi dediğim için öyle dedim. Yoksa kalbimde hep ela gözlü bir çöl ahusu vardı.![]()
Montaj hatası var diye yapmadığını bırakmadınSon hafta Deniz'in sahnesine ondan önce ki haftalar iyi dediğim için öyle dedim. Yoksa kalbimde hep ela gözlü bir çöl ahusu vardı.![]()
Yazık cok yazık sana![]()
Kötünün iyisini destekliyoruz yaşlı dedeAsil mağdur İçerde fanlarıdır. Hakarete uğrayan dışlanan İçerde fanlarıdır.@Maskeli Fedai
Sana yapılanları, sana ettiği hakaretleri unutma..Montaj hatası var diye yapmadığını bırakmadınUNUTMADIM, İNTİKAMIMI ALICAM GÜN BENİM GÜNÜM
@Maskeli Fedai
Montaj hatası var diye yapmadığını bırakmadınUNUTMADIM, İNTİKAMIMI ALICAM GÜN BENİM GÜNÜM
@Maskeli Fedai
İçerde fanı değilimAsil mağdur İçerde fanlarıdır. Hakarete uğrayan dışlanan İçerde fanlarıdır.@Maskeli Fedai
ASLA, DERSİNİ VERİCEMSana yapılanları, sana ettiği hakaretleri unutma..![]()
Melek rolü yapma burda marul .ssTeşekkürler canım geçmişteki hatalarım üzerinden besleniyor ama seviyeli çizgili bir insan olduğumdan susuyorum kalbim yaralı![]()
Kötünün iyisini destekliyoruz yaşlı dede![]()
EDEMEZLER, ÇÜNKÜ CELAL BABA HAYRİYE ANA'dan ağır bastığı için oyum Deniz'e, kişisel sebeplerden değil![]()
Marulu yiyemiyecek .ssASLA, DERSİNİ VERİCEM![]()
Git kendini bi yerden at da bizi kendinden kurtarSeni yaprak dökümü fun cluptan atıyorum![]()
YedirmeyizMarulu yiyemiyecek .ss![]()
Final puanlarımı @denizz19 e devrediyorum* Yarışma boyunca toplanan final puanları sonucunda Büyük Finale @sokak sanati @denizz19 ın 6 puan önünde avantajla başlayacak.
@Bully @xemrexxx @xBUGRAx @denizz19 @Yiğitt @sokak sanati @Silinmiş Üye @phoebebuffay @batuhankaralar @serhatt @Çiğdem @Sherlock @Emre Ozansoy @Aserat @vadikızı @The_Erinch @Felon @Ahmed @Maskeli Fedai @mesmeso61 @MasacRE- @mrt-06 @eskici @alperuz @yigit_00 @Özgür @S.G.A.T. @Forumdash @pompy
Kaybetmen için vericemO zaman ıcerdeye oy vermezsin![]()
Ben seni @xemrexxx "in kucağına atacağım hepimiz kurtulacağız asıl![]()