Montaj hatası var diye yapmadığını bırakmadın UNUTMADIM, İNTİKAMIMI ALICAM GÜN BENİM GÜNÜM @Maskeli FedaiSon hafta Deniz'in sahnesine ondan önce ki haftalar iyi dediğim için öyle dedim. Yoksa kalbimde hep ela gözlü bir çöl ahusu vardı.
Montaj hatası var diye yapmadığını bırakmadın UNUTMADIM, İNTİKAMIMI ALICAM GÜN BENİM GÜNÜM @Maskeli FedaiSon hafta Deniz'in sahnesine ondan önce ki haftalar iyi dediğim için öyle dedim. Yoksa kalbimde hep ela gözlü bir çöl ahusu vardı.
Yazık cok yazık sana
Kötünün iyisini destekliyoruz yaşlı dedeAsil mağdur İçerde fanlarıdır. Hakarete uğrayan dışlanan İçerde fanlarıdır. @Maskeli Fedai
Sana yapılanları, sana ettiği hakaretleri unutma..Montaj hatası var diye yapmadığını bırakmadın UNUTMADIM, İNTİKAMIMI ALICAM GÜN BENİM GÜNÜM @Maskeli Fedai
Montaj hatası var diye yapmadığını bırakmadın UNUTMADIM, İNTİKAMIMI ALICAM GÜN BENİM GÜNÜM @Maskeli Fedai
İçerde fanı değilimAsil mağdur İçerde fanlarıdır. Hakarete uğrayan dışlanan İçerde fanlarıdır. @Maskeli Fedai
ASLA, DERSİNİ VERİCEMSana yapılanları, sana ettiği hakaretleri unutma..
Melek rolü yapma burda marul .ssTeşekkürler canım geçmişteki hatalarım üzerinden besleniyor ama seviyeli çizgili bir insan olduğumdan susuyorum kalbim yaralı
Kötünün iyisini destekliyoruz yaşlı dede
EDEMEZLER, ÇÜNKÜ CELAL BABA HAYRİYE ANA'dan ağır bastığı için oyum Deniz'e, kişisel sebeplerden değil
Marulu yiyemiyecek .ssASLA, DERSİNİ VERİCEM
İçerde fanı değilim
Git kendini bi yerden at da bizi kendinden kurtar @Maskeli Fedai @denizz19Seni yaprak dökümü fun cluptan atıyorum
YedirmeyizMarulu yiyemiyecek .ss
Git kendini bi yerden at da bizi kendinden kurtar @Maskeli Fedai @denizz19
Final puanlarımı @denizz19 e devrediyorum 6 puanım vardı* Yarışma boyunca toplanan final puanları sonucunda Büyük Finale @sokak sanati @denizz19 ın 6 puan önünde avantajla başlayacak.
@Bully @xemrexxx @xBUGRAx @denizz19 @Yiğitt @sokak sanati @Silinmiş Üye @phoebebuffay @batuhankaralar @serhatt @Çiğdem @Sherlock @Emre Ozansoy @Aserat @vadikızı @The_Erinch @Felon @Ahmed @Maskeli Fedai @mesmeso61 @MasacRE- @mrt-06 @eskici @alperuz @yigit_00 @Özgür @S.G.A.T. @Forumdash @pompy
Kaybetmen için vericemO zaman ıcerdeye oy vermezsin
Ben seni @xemrexxx "in kucağına atacağım hepimiz kurtulacağız asıl