TVen Bu Şarkı Benim 2. Sezon 9. Hafta Sonuçları

10. Haftanın Konsepti Ne Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    31
  • Anket kapatılmış .
307 | bazinga | Süper Baba
243 | Forumdash | Doktorlar
241 | Ahmed | Çılgın Bediş
241 | mrt-06 | Hayat Bilgisi

Tebrikler @bazinga @Ahmed @mrt-06 @Forumdash Hak ettiniz :Z:Z:Z
Final puanı alan @bazinga @Ahmed @Forumdash @mrt-06 tebrşkler :D

@MayısKralı hak etmiyordun :(
@bazinga @Forumdash @Ahmed @mrt-06 tebrik ediyorum :Z

@MayısKralı geçmiş olsun, şarkı olarak daha kuvvetli bir jenerik seçseydin keşke..

@kerem emeklerine sağlık canım :D
Artık puan almana çok sevindim @mrt-06 şansızlığın kırıldı umarım devam eder :Z:Z:Z
Çok teşekkürler dostlar. Hayatımın dizisi Hayat Bilgisi ile de ilk puanımı almak ayrı sevindirdi. :Z

Tebrikler. :Z @bazinga @Forumdash @Ahmed

Maalesef bu kadar ağır topların olduğu bir haftada seçimin iddiasız kaldı. Önce sunuculuk sonra da yarışmacılık kariyerin peş peşe bitti. Ben elenirken ağzın kulaklarındaydı o yüzden ben de üzülemeyeceğim bay bay. :Z @MayısKralı
Ben de 3.oldum bana niye tebrik yok :A

@Bully gözünden kaçmamış yine kurt :A

@Maskeli Fedai teşekkür ederim :bhr:

Emeklerine sağlık @kerem :D

Geçmiş olsun bence Ruhsarla elenmeyi hak etmiyordun @MayısKralı

• Harika
Reactions: mrt-06
Oylari aciklarken @Çiğdem'in oyunu gözümden kacmis. Arada bir kac oy gözümden kacabiliyor ama hepsini önceden puanlamaya dahil ettigim icin sikinti yok. :Z

Son iki hariç diğer 10 olanı tam puan verirdim sunucu olsaydım :A
12 Hayat Bilgisi - Boş Ders
11 Cennet Mahallesi - Jenerik
10 Hatırla Sevgili - Jenerik
9 Doktorlar - Annem Gibi
8 Çılgın Bediş - Jenerik
7 Yalancı Yarim - Gözlerin
6 Çocuklar Duymasın - Jenerik
5 Hırsız Polis - İmkansız
4 Avrupa Yakası - Jenerik
3 Ruhsar - Jenerik
2 Süper Baba - Jenerik
1 Ulan İstanbul - Yanarım

@Ahmed @bazinga @mrt-06 @MayısKralı @Forumdash @eskici @Yiğitt @xBUGRAx @denizz19 @dreamy @xemrexxx @Özgür @Bully
Teşekkürler @Çiğdem :Z

• Harika
Reactions: Çiğdem
Mırıldanıp duruyorum şarkıyı, niye bela ettin :A
sadece nakaratı seviyorum ve zaten diğer kısmı bilmiyorum ezbere :A
Sitresten olsa gerek benim de birr hafta boyunca öyle oldu şuan aklımda dolaşan önumuzdeki haftanın şarkısı:A YArın senin de fikrini alayım :X:Z

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Sitresten olsa gerek benim de birr hafta boyunca öyle oldu şuan aklımda dolaşan önumuzdeki haftanın şarkısı:A YArın senin de fikrini alayım :X:Z
Fikir alınmalarını sevmiyorum. İyi puan vermek zorunda kalıyorum:A
Hem geçen sefer fikir sordun lat başka şarkıyka geldin :A

@xemrexxx bir düzineden fazla şarkıyla gelip öneri istedi, vaktimi harcadı ama gidip bambaşka bir şarkıyka geldi ve beğenmedim seçimini, yedi 2 yi :A

Fikir alınmalarını sevmiyorum. İyi puan vermek zorunda kalıyorum:A
Hem geçen sefer fikir sordun lat başka şarkıyka geldin :A

@xemrexxx bir düzineden fazla şarkıyla gelip öneri istedi, vaktimi harcadı ama gidip bambaşka bir şarkıyka geldi ve beğenmedim seçimini, yedi 2 yi :A
İşte benim gerçekten fikir aldiğimin bir başka göstergesi :A Zorunluluk duymana gerek yok emin olmadiğimda soruyorum:X Geçen hafta sormadim mesela ama yıne yuksek verdin:A Düşük de versen sorun değil :X

• Harika
İşte benim gerçekten fikir aldiğimin bir başka göstergesi :A Zorunluluk duymana gerek yok emin olmadiğimda soruyorum:X Geçen hafta sormadim mesela ama yıne yuksek verdin:A Düşük de versen sorun değil :X
Ozaman sana kapım açık :bhr:
2de 2 yaptık. Umarım 1 almazsin benden hiç bir zaman:bhr:

• Harika
Reactions: Forumdash
Müzik zevkimin bir oldugunu gördün mü hiç:A
Sana 1 veren olmadi mı? :A
Şuan forumda tek ikimiz kalmışız. Ben de yavaştan kaçayım, 2 saat uyumuştum sahur öncesi, şimdi ise 2 saat sonra yine uyanacağım, sonra gün için de uykumu dengeleyeceğim 🙄 2şer 2şer 6ya tamamlıyorum :F

şimdiden iyi uykular🤗

• Harika
Reactions: Forumdash
Sana 1 veren olmadi mı? :A
Şuan forumda tek ikimiz kalmışız. Ben de yavaştan kaçayım, 2 saat uyumuştum sahur öncesi, şimdi ise 2 saat sonra yine uyanacağım, sonra gün için de uykumu dengeleyeceğim 🙄 2şer 2şer 6ya tamamlıyorum :F

şimdiden iyi uykular🤗
Yarın bakarim :A İyi geceler sana da😴😴 :bhr:

• Harika
  • Harika
Reactions: mrt-06
Savaşcı ruhu, kötülerin düşmanı, iyilerin dostu. Tuttuğunu koparan, aklina gelebilecek en iyi özelliklere sahip olan bana benzediği için avatarım yaptim Mikasa'yı :A @Tolstoyevski
@MEnes (kendimi iyi sıvadım :A)
Aaah ahh keşke mangayı okusanız... MİKASA kırmızı çizgimizdir ancak çok da şaapmak istemiyorum tabi şimdi... (Manga için merak yükleme tamamlandı :A ) Ve evet kendini iyi sıvadın... :A

• Harika
akustik bence geniş yelpazeli ve seni yoracak bir konsept olur. Kurallarıni belirt. Misal şu sıralar bir sürü şarkıci kendi popüler şarkılarıni akustik seslendiriyor. Onu yasakla :A bir farkı kalmaz normal şarkılardan ve başkalarinın şarkı yorumlari olsun.
Ben rock dedim ama😊
Iyi de baska türlü Cover olmuyor mu? (b) Ben Akustik sarkilar diye sarkicilarin kendi sarkilarini akustikhaliyle düsünmüstüm. :D

• Beğendim