Ya yine ne varsa bende var görüyor musun Sen gıcıksın diye seni şutlamaya çalışmışlar belli ki ama ben kıyamadım sana, sonuçta ortada harika bir şarkı varSağol PAMMUK KALPLİ KÜTÜK
Ya yine ne varsa bende var görüyor musun Sen gıcıksın diye seni şutlamaya çalışmışlar belli ki ama ben kıyamadım sana, sonuçta ortada harika bir şarkı varSağol PAMMUK KALPLİ KÜTÜK
Sana da kayyum atayip erken oy kullanman icin basinda ajan falan tutmak lazim.Bak yaa, ne yapsak kurtulamıyoruz baltadan Puanlarım harika, hak edenler aldı yüksek puanları işte
Yok 2021'de.Yarın mı şarkı seçimi
Gerek yok, iyi böyle Puanlar sana geliyor mu geliyor sonuçtaSana da kayyum atayip erken oy kullanman icin basinda ajan falan tutmak lazim.
Resmen skandal. 😱 Atlamisim demek ki.
Tamamen Doktorlar balonunun etkisiyle toplamışsın puanları Yoksa benim kulaklarım sapasağlamdır yani, sorun bende değil sizde5 ve altında puan veren arkadaşlara teşekkür ederim
@MayısKralı @MasacRE @yigit_00 @Özgür @xdragxx @Bully @The_Erinch @denizz19 @bazinga
Oruc tutma artik yeter. Tuttun tutacagin kadar. ((Imandan cikarma operasyonu.))Sona hiç gelemem. işten geliyorlar ev kalabalıklaşıyor. Başı iyi. Her geçen gün 2-3 dakika daha geç açıyoruz.
Bugün hesapta olmayan bir toplantım vardi, haliyle iftar hazırlığım son saate kaldi. Bir daha ki sefere kendimi ayarlarim
O zaman tek bir yol kaldi; zevksizsin. @ForumdashTamamen Doktorlar balonunun etkisiyle toplamışsın puanları Yoksa benim kulaklarım sapasağlamdır yani, sorun bende değil sizde
😡Oruc tutma artik yeter. Tuttun tutacagin kadar. ((Imandan cikarma operasyonu.))
Kerem’den geçmiş artık bu işler. Bugün benimkini de unutmuştu iyice dikkatsizleşti bu adam...Resmen skandal. 😱 Atlamisim demek ki.
Sen de mi balon seviyorsunO zaman tek bir yol kaldi; zevksizsin. @Forumdash
Son 1 dakika kala yolluyor bilerek yaptim ben onu. Oh olsun sana. @BullyKerem’den geçmiş artık bu işler. Bugün benimkini de unutmuştu iyice dikkatsizleşti bu adam...
Balon ucurmayi severim evet ama popüler sarkilardan nefret ederim ki bu sarki popüler degil ki balon diyesin.Sen de mi balon seviyorsun
Ben ona 1 puan verdim bu hafta, bir şey diyemiyorum bu yüzden.Son 1 dakika kala yolluyor bilerek yaptim ben onu. Oh olsun sana. @Bully
Kesin öyledir Bir kere benim oylarımın sonra açıklanması benim için bir anlam ifade etmiyor o yüzden “Oh olsun” ifadesi saçma olmuş biraz.Son 1 dakika kala yolluyor bilerek yaptim ben onu. Oh olsun sana. @Bully
Şarkı değil zaten dizi popülerBalon ucurmayi severim evet ama popüler sarkilardan nefret ederim ki bu sarki popüler degil ki balon diyesin.
Resmen skandal. 😱 Atlamisim demek ki.
O kadar oyun arasında gözünden kaçmış olabilir ya normaldir. Zor iş sunuculukKerem’den geçmiş artık bu işler. Bugün benimkini de unutmuştu iyice dikkatsizleşti bu adam...
Mikasa degil mi bu? Eren'in arkasini toplayan klasik kuudere anime karakteri degil mi bu.
Zaten takılıyorum ben o da farkında.O kadar oyun arasında gözünden kaçmış olabilir ya normaldir. Zor iş sunuculuk