Bu haftaki sarkin berbatti.Açıklamaman iyi olmuş
Bu haftaki sarkin berbatti.Açıklamaman iyi olmuş
Benim zoruma gitmezSana sormalı .ss
Son anda elemeden döndün artik simdiden sarki düsünemye baslarsin. Yarin 20.00'da sarkini kapmak icin hazirda bekle sende bekliyorum ona göre.
Senin gitmezse benim hiç gitmezBenim zoruma gitmez
Halk bnm yanımda sen ve avanelerinin oyunlarına rağmenSon anda elemeden döndün artik simdiden sarki düsünemye baslarsin. Yarin 20.00'da sarkini kapmak icin hazirda bekle sende bekliyorum ona göre.
Elenmediğime göre berbat değilmiş demekBu haftaki sarkin berbatti.
Rock sarkinizi merakla bekliyor olacagim, simdiden düsünün. @ÇiğdemSana her zaman tşkler, şükran ve minnet
Bana göre öyleydi.Elenmediğime göre berbat değilmiş demek
Haftaya seni de eleriz sikinti olmaz.Halk bnm yanımda sen ve avanelerinin oyunlarına rağmen
Varmi aklinda bir sey.Çok varmış daha
Seni de gebertip @Harunnn60 ın yanına göndericemHaftaya seni de eleriz sikinti olmaz.
Böyle dedin diye yorum yapmadım bak böyle demeBana göre öyleydi.
Ne diyeyim.Böyle dedin diye yorum yapmadım bak böyle deme
Rock ne oluyordu tam olarak mesela Athena Gökhan rockcu muyduVarmi aklinda bir sey.
Beğenmedim de geç niye berbat diyorsunNe diyeyim.
Berbat cünkü.Beğenmedim de geç niye berbat diyorsun
Sana sordum ben
Hakettin artık bu olmamışıBerbat cünkü.
Sana sordum ben
Rock müzik, Blues'tan doğmuş ve genel olarak distortion'ın tırmalayıcı sesi ile isyanı yansıtan tırmalayıcı bir sese sahip olduğu için elektrogitar kullanılmıştır. Rock müzik 1950'li yıllarda Sam Phillips, Jackie Brenston, Bill Haley, Elvis Presley, Chuck Berry gibi dönemin ses getirmiş usta sanatçıları tarafından temsil edilmiştir.