Ya yine ne varsa bende var görüyor musunSağol PAMMUK KALPLİ KÜTÜK![]()
Ya yine ne varsa bende var görüyor musunSağol PAMMUK KALPLİ KÜTÜK![]()
Sana da kayyum atayip erken oy kullanman icin basinda ajan falan tutmak lazim.Bak yaa, ne yapsak kurtulamıyoruz baltadanPuanlarım harika, hak edenler aldı yüksek puanları işte
![]()
Yok 2021'de.Yarın mı şarkı seçimi![]()
Gerek yok, iyi böyleSana da kayyum atayip erken oy kullanman icin basinda ajan falan tutmak lazim.![]()
Tamamen Doktorlar balonunun etkisiyle toplamışsın puanları5 ve altında puan veren arkadaşlara teşekkür ederim
@MayısKralı @MasacRE @yigit_00 @Özgür @xdragxx @Bully @The_Erinch @denizz19 @bazinga
![]()
Oruc tutma artik yeter. Tuttun tutacagin kadar.Sona hiç gelemem. işten geliyorlar ev kalabalıklaşıyor. Başı iyi. Her geçen gün 2-3 dakika daha geç açıyoruz.
Bugün hesapta olmayan bir toplantım vardi, haliyle iftar hazırlığım son saate kaldi. Bir daha ki sefere kendimi ayarlarim![]()
O zaman tek bir yol kaldi; zevksizsin.Tamamen Doktorlar balonunun etkisiyle toplamışsın puanlarıYoksa benim kulaklarım sapasağlamdır yani, sorun bende değil sizde
![]()
😡Oruc tutma artik yeter. Tuttun tutacagin kadar.((Imandan cikarma operasyonu.))
Kerem’den geçmiş artık bu işler. Bugün benimkini de unutmuştu iyice dikkatsizleşti bu adam...Resmen skandal. 😱 Atlamisim demek ki.![]()
Sen de mi balon seviyorsunO zaman tek bir yol kaldi; zevksizsin.@Forumdash
Son 1 dakika kala yolluyor bilerek yaptim ben onu. Oh olsun sana.Kerem’den geçmiş artık bu işler. Bugün benimkini de unutmuştu iyice dikkatsizleşti bu adam...![]()
Balon ucurmayi severim evet ama popüler sarkilardan nefret ederim ki bu sarki popüler degil ki balon diyesin.Sen de mi balon seviyorsun![]()
Ben ona 1 puan verdim bu hafta, bir şey diyemiyorum bu yüzden.Son 1 dakika kala yolluyor bilerek yaptim ben onu. Oh olsun sana.@Bully
Kesin öyledirSon 1 dakika kala yolluyor bilerek yaptim ben onu. Oh olsun sana.@Bully
Şarkı değil zaten dizi popülerBalon ucurmayi severim evet ama popüler sarkilardan nefret ederim ki bu sarki popüler degil ki balon diyesin.![]()
Resmen skandal. 😱 Atlamisim demek ki.![]()
O kadar oyun arasında gözünden kaçmış olabilir ya normaldir.Kerem’den geçmiş artık bu işler. Bugün benimkini de unutmuştu iyice dikkatsizleşti bu adam...![]()
Mikasa degil mi bu? Eren'in arkasini toplayan klasik kuudere anime karakteri degil mi bu.
Zaten takılıyorum ben o da farkında.O kadar oyun arasında gözünden kaçmış olabilir ya normaldir.Zor iş sunuculuk
![]()