TVen Bu Şarkı Benim 2. Sezon 9. Hafta Sonuçları

10. Haftanın Konsepti Ne Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    31
  • Anket kapatılmış .
Kesin öyledir :A Bir kere benim oylarımın sonra açıklanması benim için bir anlam ifade etmiyor o yüzden “Oh olsun” ifadesi saçma olmuş biraz. :A
Sen Serapya gezegenine geri dönsene. Yerne ve Beyna özlemistir seni. Hadi git. :A

O kadar oyun arasında gözünden kaçmış olabilir ya normaldir. :A Zor iş sunuculuk :A
Herkes senin gibi anlayisli olsa keske. :bhr: Her hafta elimde 40 oy var arada 1-2 tanesini kacirmam normal robot degilim bende. :A

• Harika
  • Güldürdün
Reactions: Bully and dreamy
Mikasa degil mi bu? Eren'in arkasini toplayan klasik kuudere anime karakteri degil mi bu. :A
Savaşcı ruhu, kötülerin düşmanı, iyilerin dostu. Tuttuğunu koparan, aklina gelebilecek en iyi özelliklere sahip olan bana benzediği için avatarım yaptim Mikasa'yı :A @Tolstoyevski
@MEnes (kendimi iyi sıvadım :A)

Sen Serapya gezegenine geri dönsene. Yerne ve Beyna özlemistir seni. Hadi git. :A

Herkes senin gibi anlayisli olsa keske. :bhr: Her hafta elimde 40 oy var arada 1-2 tanesini kacirmam normal robot degilim bende. :A
Ya iyi ki bir açığımı yakaladınız hep oradan vurun. :A Bu arada takılıyorum üst mesajda da yazdım yanlış anlama :bhr: :A

• Güldürdün
Reactions: kerem
Savaşcı ruhu, kötülerin düşmanı, iyilerin dostu. Tuttuğunu koparan, aklina gelebilecek en iyi özelliklere sahip olan bana benzediği için avatarım yaptim Mikasa'yı :A @Tolstoyevski
@MEnes (kendimi iyi sıvadım :A)
Bir Riza Hawyeke yada bir Lenalee Lee olamaz. :A

FMA Brotherhood'u izledin mi sen? :A Vaktin varsa bir ara ona da basla. :A Kac yildir MAL'in en iyi animeler listesinde 1.'ligi elinden birakmiyor. Duymussundur belki. Benim de favori animem. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Bir Riza Hawyeke yada bir Lenalee Lee olamaz. :A

FMA Brotherhood'u izledin mi sen? :A Vaktin varsa bir ara ona da basla. :A Kac yildir MAL'in en iyi animeler listesinde 1.'ligi elinden birakmiyor. Duymussundur belki. Benim de favori animem. :A
izlenecek listelerim kabarık :A SNK ve Death Note harici anime izlemedim.
Ben gidip 2 saat kestireyim sahur öncesi :A
görüşürüz :bhr:

• Güldürdün
Reactions: kerem
Oylari aciklarken @Çiğdem'in oyunu gözümden kacmis. Arada bir kac oy gözümden kacabiliyor ama hepsini önceden puanlamaya dahil ettigim icin sikinti yok. :Z

Son iki hariç diğer 10 olanı tam puan verirdim sunucu olsaydım :A
12 Hayat Bilgisi - Boş Ders
11 Cennet Mahallesi - Jenerik
10 Hatırla Sevgili - Jenerik
9 Doktorlar - Annem Gibi
8 Çılgın Bediş - Jenerik
7 Yalancı Yarim - Gözlerin
6 Çocuklar Duymasın - Jenerik
5 Hırsız Polis - İmkansız
4 Avrupa Yakası - Jenerik
3 Ruhsar - Jenerik
2 Süper Baba - Jenerik
1 Ulan İstanbul - Yanarım

@Ahmed @bazinga @mrt-06 @MayısKralı @Forumdash @eskici @Yiğitt @xBUGRAx @denizz19 @dreamy @xemrexxx @Özgür @Bully

Oylari aciklarken @Çiğdem'in oyunu gözümden kacmis. Aciklarken arada gözümden kacabiliyor ama hepsini önceden puanlamaya dahil ettigim icin sikinti yok. :Z

9 Doktorlar - Annem Gibi
8 Çılgın Bediş - Jenerik
3 Ruhsar - Jenerik
2 Süper Baba - Jenerik

@Ahmed @bazinga @mrt-06 @MayısKralı @Forumdash @eskici @Yiğitt @xBUGRAx @denizz19 @dreamy @xemrexxx @Özgür @Bully
Ay iyi ki dahil etmişsin önceden oylamaya, bu oylar şimdi gelseydi ben ilk 3 dışında kalacaktım. Gece gece kalbime indirdin.s.s

• Güldürdün
Reactions: Çiğdem and kerem
Iyi sen bilirsin. Görüsürüz, iyi sahurlar. :A
Oylari aciklarken @Çiğdem'in oyunu gözümden kacmis. Arada bir kac oy gözümden kacabiliyor ama hepsini önceden puanlamaya dahil ettigim icin sikinti yok. :Z

9 Doktorlar - Annem Gibi
8 Çılgın Bediş - Jenerik
3 Ruhsar - Jenerik
2 Süper Baba - Jenerik

Gereksiz biri zaten @Çiğdem :A @MasacRE @serhatt

9 Doktorlar - Annem Gibi
8 Çılgın Bediş - Jenerik
3 Ruhsar - Jenerik
2 Süper Baba - Jenerik

Açıklamaman iyi olmuş :A

• Güldürdün
Reactions: Çiğdem and kerem

9 Doktorlar - Annem Gibi
8 Çılgın Bediş - Jenerik
3 Ruhsar - Jenerik
2 Süper Baba - Jenerik

Utandırdın yine ablacım. .ss @Çiğdem

• Harika
Reactions: Çiğdem