Bu zamana kadar oy kullanmayanlar finalde de kullanmasın bir zahmet @S.G.A.T.
En başından öyle bir kural koymamız lazımdı o zaman. Forum etkinliğine tabi ki her forum üyesi oy kullanabilir.
Bu zamana kadar oy kullanmayanlar finalde de kullanmasın bir zahmet @S.G.A.T.
En başından öyle bir kural koymamız lazımdı o zaman. Forum etkinliğine tabi ki her forum üyesi oy kullanabilir.
O zaman ben de İçerde fanlarını çağırabiliriz yaniEn başından öyle bir kural koymamız lazımdı o zaman. Forum etkinliğine tabi ki her forum üyesi oy kullanabilir.
O zaman ben de İçerde fanlarını çağırabiliriz yani
Ben de etkinliklerde olanları çağıracağımBen Fan çağırmıyorum. Forumda üye olan, diğer etkinliklerde boy göstermiş ancak burada liste dışı kalmış kişileri davet ediyorum. Dreamy ve Draq forumda her etkinlikte var. Burada olmamaları abes olur
Ben de etkinliklerde olanları çağıracağım
Hak yenmezse iyi olan kazanacak zatenİyi olan kazansin
Hak yenmezse iyi olan kazanacak zaten
Ben zaten kampanya yapmıyorum tatlım Gecenin 3'ünde seni yakalıyoruzO zaman senin elin dilin kesilmeli
Ben zaten kampanya yapmıyorum tatlım Gecenin 3'ünde seni yakalıyoruz
TeşekkürlerOylarımı hakkaniyetli bir şekilde kullandım. Üçünüze de başarılar diliyorum arkadaşlarım. @sokak sanati @denizz19 @serhatt
Varlığım varlığının sebebiVarlığın şike senin. 3 değil 1'dibi arada. Şu dönemde 1 çok normal bi saat
Varlığım varlığının sebebi
Sen daha portakalda vitaminken ben forumdaydımTam tersi. Varsam varsın.
Aşkı memnu izliyoruz diye geçiniyorsunuz ,benim gibi diziyi sevmeyenlerin bile en favori sahnesini koymuyorsunuz @sokak sanati @serhatt @Yiğitt @Bully @xemrexxx @Forumdash @eskici @Maskeli Fedai
2:00
Diziyi sevmiyorsun ama her hafta yüksek veriyorsun ilginçAşkı memnu izliyoruz diye geçiniyorsunuz ,benim gibi diziyi sevmeyenlerin bile en favori sahnesini koymuyorsunuz @sokak sanati @serhatt @Yiğitt @Bully @xemrexxx @Forumdash @eskici @Maskeli Fedai
İnanmıyorum hiç aklıma gelmedi ama finalde kullanırımAşkı memnu izliyoruz diye geçiniyorsunuz ,benim gibi diziyi sevmeyenlerin bile en favori sahnesini koymuyorsunuz @sokak sanati @serhatt @Yiğitt @Bully @xemrexxx @Forumdash @eskici @Maskeli Fedai
İnanmıyorum hiç aklıma gelmedi ama finalde kullanırım
Diziyi sevmiyorsun ama her hafta yüksek veriyorsun ilginç
Çok gereksiz diziler oluncaBen bu sahneyi düşündüm ama troll bi sahne gibi geliyor bana. Güvenemedim
Aşkı memnu izliyoruz diye geçiniyorsunuz ,benim gibi diziyi sevmeyenlerin bile en favori sahnesini koymuyorsunuz @sokak sanati @serhatt @Yiğitt @Bully @xemrexxx @Forumdash @eskici @Maskeli Fedai
Bu yaşlı cadı dizinin en azılı fanatiği be Sürekli yüksek veriyorDiziyi sevmiyorsun ama her hafta yüksek veriyorsun ilginç
Yaprak dökümüyle @serhatt daha öne çıktı @sokak sanati haşlıyor 2 haftadır beni memnuları altında kalıncaBu yaşlı cadı dizinin en azılı fanatiği be Sürekli yüksek veriyor