Maskeli Fedai
Favori Üye
1x5
Geçen bölümün devamı gibiydi. Yine soluksuz sonuna kadar izletti.
8/10
1x6
Gizem ve dedektiflik temalı güzel bir bölümdü.
8.5/10
1x7
Soluksuz izleten sürükleyici bir bölümdü. Dizi üstüne koyarak ilerlemeye devam ediyor.
8/10
1x8
9/10
Geçen bölümün devamı gibiydi. Yine soluksuz sonuna kadar izletti.
Bölüm Kara'nın bir gezegende hayatta kalma çabalarıyla başladı. Karakteri şu son iki bölümdür daha yakından tanımaya başladık. Hayatta kalmak için epey çabalaması, Cylon'u kullanmayı başarması da kendisine hayran bıraktı. "Beni isirirsan seni isiririm" repliği de güldürdü
8/10
1x6
Gizem ve dedektiflik temalı güzel bir bölümdü.
Bölüm Cylon'un gemiye sızmasıyla başladı. Adama ve albay adamı tanımasa gemidekiler için felaketle sonuçlanacaktı her şey.
Başkan'ın talimatıyla bağımsız mahkeme kuruldu ve herkes sorgulandı. Şef ve Boomer yüzünden masum bir adam suçlu bulundu. Tabi iyi oldu sen başkasını korumaya kalkarsan ahan da böyle yüz üstü bırakılırsın.
Başkan'ın talimatıyla bağımsız mahkeme kuruldu ve herkes sorgulandı. Şef ve Boomer yüzünden masum bir adam suçlu bulundu. Tabi iyi oldu sen başkasını korumaya kalkarsan ahan da böyle yüz üstü bırakılırsın.
8.5/10
1x7
Soluksuz izleten sürükleyici bir bölümdü. Dizi üstüne koyarak ilerlemeye devam ediyor.
Bu bölüm Gaius ve Number Six ön plandaydı. Gaius artistlik yapınca az kalsın bedelini canıyla ödeyecekti. Number Six ile gemide karşılaştığı sahne istemsizce güldürdü. Siz de onu görebiliyor musunuz falan diyor birde Gaius hatasını anlayıp özür dileyince fotoğrafın sahte olduğu ortaya çıktı ve serbest bırakıldı. Gaius'un bundan sonra Number Six'e yanlış yapacağını sanmıyorum Ki yapmasın da bence..
8/10
1x8
Bu bölüm de başka bir Cylon ortaya çıktı ve gemilerden birinde bukleler bomba var dedi. Tanı herkes telaşa düştü ve adamı sorgulamak için Cara'yı yolladılar. Cara ilen Cylon arasında geçen tüm sahneler tüyler ürpertici şeklinde geçti. Cylon bence konuşmayı baştan sona üstün götürdü. En patavatsız gözüken Cara'ya zor anlar yaşattı söyledikleriyle.
Diğer tarafta Boomer kendisinden iyice şüphelendiği için kendisine test yaptırdı. Gaius korktuğu için Cylon olduğunu söylemedi tabi.
Caprica'daki Boomer de sanki taraf değiştirecekmiş gibi duruyor nedense bilemiyorum
En sonda Cylon, Başkan'a hepimizi şoke edecek bir bilgi verdi. Adama'nın Cylon olduğunu söyledi. 😱
Diğer tarafta Boomer kendisinden iyice şüphelendiği için kendisine test yaptırdı. Gaius korktuğu için Cylon olduğunu söylemedi tabi.
Caprica'daki Boomer de sanki taraf değiştirecekmiş gibi duruyor nedense bilemiyorum
En sonda Cylon, Başkan'a hepimizi şoke edecek bir bilgi verdi. Adama'nın Cylon olduğunu söyledi. 😱
9/10