Yoo, istesem kovabilirim ama eglendiriyorsun beni. Aferin böyle yapmaya devam et.Ben seni sinir edebiliyorum ama @dreamy 'de yetişecek. Eğitiyorum onu
Yonca Lodi - Emanet (Canım Ailem)Ne mesela?
Kabul edebilirim. Ama iyi gider mi bilmem.Yonca Lodi - Emanet (Canım Ailem)
Çok beklersin o hareketi benden@dreamy 'ye bi tokatta sen vur. Akraba kazağı demek, en sevdiğim
Bu saatten sonra değişim yapmam geçti o PazarKabul edebilirim. Ama iyi gider mi bilmem.
IYi recabini özelden yolla o zaman.Bu saatten sonra değişim yapmam geçti o Pazar
Bence jeneriğin dokusunu bozmayalım şarkı olanların recap kısmını almalısınIYi recabini özelden yolla o zaman.
Jenerik 90 saniyeyse öyle ama daha fazla uzun olanlarini kabul edemem.Bence jeneriğin dokusunu bozmayalım şarkı olanların recap kısmını almalısın
Son tarih 😂😂
Son dakikaya birakma. Bende insanim.Son tarih 😂😂
Düşünmem lazımSon dakikaya birakma. Bende insanim.
PP'dan belli oluyor zaten.Süper Baba,Ruhsar ,Çılgın Bediş,hatırla sevgili,Yanarım, Annem gibi derken iki arada bir derede kaldım ama kalbim Süper Baba dan yana 😉
Herkes seçti yine bi sen kaldın. Oylamayı başlatacağım hadi.Düşünmem lazım
Kara Melek seçecektir kesin Başlatta hemen oylayayımHerkes seçti yine bi sen kaldın. Oylamayı başlatacağım hadi.
Dur bi pc başına geçeyimHerkes seçti yine bi sen kaldın. Oylamayı başlatacağım hadi.
Hadi lan, seni mi bekleyeceğim.Dur bi pc başına geçeyim
Hep en sona birakiyor bu tosbaga, biktirdi beni insallah elenir de kurtuluruz.Kara Melek seçecektir kesin Başlatta hemen oylayayım