Niye?Ankete ekle tabi ama ben seçmem
Niye?Ankete ekle tabi ama ben seçmem
Sen öyle anlamak istemişsin .ssSen espri gibi yapmışsın
Profilim herkese açık ya dün gördüm onu, geri kalan sadece üyeler. Yöneticiyken her yere girip çıkılıyordu ne güzel, biz emeklilere emeklerin karşılığı olarak öyle bir şey yapılmalı... Boş yere mi dört yıla yakın emek verdik, boş beleş alınıp tek rütbe yazıyor.işte sırf bu yüzden yetki sahibi olmak isterim Hiç bir ayarın işlememesi iyi
Benim profil mesela şuan sadece yöneticiler ve takip ettiklerim görüntülüyor. Sen emekli olunca ondan seni takip etim arada açıyorum
Şu etkinlik akışındaki mesajlarımızıda 3 aşamada yapıyoruz. Misal Forumdash 'gizli' seçeneğini seçmiş onu etkinlik kısmında görmüyoruz,sen ziyaretcilere kapamışsın, ben de sadece izlediklerime açmışım Arada oynuyorum ayarlarla test ediyorum
Ahmed bir konusunu kendisi sabitlemişti yani yinede bizden farklı yetkileriniz var galiba konuları açarkenProfilim herkese açık ya dün gördüm onu, geri kalan sadece üyeler. Yöneticiyken her yere girip çıkılıyordu ne güzel, biz emeklilere emeklerin karşılığı olarak öyle bir şey yapılmalı... Boş yere mi dört yıla yakın emek verdik, boş beleş alınıp tek rütbe yazıyor.
Aynen öyle canımAhmed bir konusunu kendisi sabitlemişti yani yinede bizden farklı yetkileriniz var galiba konuları açarken
artı yanılmıyorsam siz konulara kimler bakmış görüyorsunuz?
Bizde @serhatt ile senelerdir konular açmaktayiz. Ben telefonumu öldürdüm foruma takila takıla
Yakinda yeni bir telefon gelince bir sürü etkinlik başlatacağim, dün kerem sorduğunda baya dizmiştim etkinlikleri Bizde artık bir rütbe hakediyoruz ama bize sıra gelmeyecek gibi
Benim niye haberim yok yetkilerimden? Ben bir de co adminlikten emekli oldum, Ahmed modluktan.Ahmed bir konusunu kendisi sabitlemişti yani yinede bizden farklı yetkileriniz var galiba konuları açarken
artı yanılmıyorsam siz konulara kimler bakmış görüyorsunuz?
Bizde @serhatt ile senelerdir konular açmaktayiz. Ben telefonumu öldürdüm foruma takila takıla
Yakinda yeni bir telefon gelince bir sürü etkinlik başlatacağim, dün kerem sorduğunda baya dizmiştim etkinlikleri Bizde artık bir rütbe hakediyoruz ama bize sıra gelmeyecek gibi
Aa ben de senin gibi bilmeden ortalık mı karıştırdim 😱 Git Ahmed'in bu seneki Eurovision konusuna bak, ilk mesajımda ve onun cevabından anlarsınBenim niye haberim yok yetkilerimden? Ben bir de co adminlikten emekli oldum, Ahmed modluktan.
Hiçbir yetkim yok ek olarak ya. Konulara kimlerin baktığını senin gördüğün kadar görüyorum ben de. Ek bir şeyim yok yani .ss Bak sinir geldi bana yine.
sus kız dış mihrak sana hitap edecek 1 adet şarkım var kesin tam puan alırım senden ama diğerlerini düşünüyorum şimdiEtiket bildirimim gelmedi bununla mı geldin?
Gelsin ozaman 1 puanEkli dosyayı görüntüle 79222 @kerem
Herkesin kürtçe şarkı kültürü olduğunu düşünmüyorum ama tabii ki eklenebilir yani.Simdi yeni konsept buldum, Kürtce sarkilar diye. Kararsiz kaldim eklesem mi diye, sizin de görüslerinizi alayim. @xemrexxx @Özgür @Çiğdem @sokak sanati @Forumdash @Yiğitt @xBUGRAx @Çiğdem @MayısKralı @bazinga @denizz19 @Dosi @mrt-06 @eskici @dreamy
Tam puanımı kapan oldu, onun üstüne çıkman zor ama benim beklediğim ve 2 veya 3. siraya ekleyeceğim şarkılar var. İnşallah onlardan biridir sakın sorma demiyeceğim. sana iyi puan vermek istemiyorum kendi ellerimlesus kız dış mihrak sana hitap edecek 1 adet şarkım var kesin tam puan alırım senden ama diğerlerini düşünüyorum şimdi
@xemrexxx suraya bak bir.Herkes sarkisini paylastigina göre aklima gelenleri suraya koyuyorum. @Ahmed @Özgür @Çiğdem @Forumdash @MayısKralı @dreamy @eskici @mrt-06 @xBUGRAx @xemrexxx @Yiğitt @Aserat @phoebebuffay @denizz19
Geçen sökmüştüm ben o durumu fark edip.Aa ben de senin gibi bilmeden ortalık mı karıştırdim 😱 Git Ahmed'in bu seneki Eurovision konusuna bak, ilk mesajımda ve onun cevabından anlarsın
demek ki onu emekli ederken o yetkiyi sökmeyi unutmuşlar
8 e kadar vaktim var oruçlu oruçlu zor seçebiliyorum@xemrexxx suraya bak bir.
Cikmam gerek, uzatma.8 e kadar vaktim var oruçlu oruçlu zor seçebiliyorum