TVen Bu Şarkı Benim 2. Sezon 9. Hafta (Dizi Müzikleri)

işte sırf bu yüzden yetki sahibi olmak isterim :A Hiç bir ayarın işlememesi iyi :A

Benim profil mesela şuan sadece yöneticiler ve takip ettiklerim görüntülüyor. Sen emekli olunca ondan seni takip etim :A arada açıyorum :A
Şu etkinlik akışındaki mesajlarımızıda 3 aşamada yapıyoruz. Misal Forumdash 'gizli' seçeneğini seçmiş onu etkinlik kısmında görmüyoruz,sen ziyaretcilere kapamışsın, ben de sadece izlediklerime açmışım :A Arada oynuyorum ayarlarla test ediyorum :A
Profilim herkese açık ya dün gördüm onu, geri kalan sadece üyeler. :A Yöneticiyken her yere girip çıkılıyordu ne güzel, biz emeklilere emeklerin karşılığı olarak öyle bir şey yapılmalı... Boş yere mi dört yıla yakın emek verdik, boş beleş alınıp tek rütbe yazıyor. :T:

• Beğendim
Reactions: Dosi
Profilim herkese açık ya dün gördüm onu, geri kalan sadece üyeler. :A Yöneticiyken her yere girip çıkılıyordu ne güzel, biz emeklilere emeklerin karşılığı olarak öyle bir şey yapılmalı... Boş yere mi dört yıla yakın emek verdik, boş beleş alınıp tek rütbe yazıyor. :T:
Ahmed bir konusunu kendisi sabitlemişti yani yinede bizden farklı yetkileriniz var galiba konuları açarken :A
artı yanılmıyorsam siz konulara kimler bakmış görüyorsunuz?

Bizde @serhatt ile senelerdir konular açmaktayiz. Ben telefonumu öldürdüm foruma takila takıla :A
Yakinda yeni bir telefon gelince bir sürü etkinlik başlatacağim, dün kerem sorduğunda baya dizmiştim etkinlikleri :A Bizde artık bir rütbe hakediyoruz ama bize sıra gelmeyecek gibi :A

• Güldürdün
  • Beğendim
Reactions: Yiğitt and serhatt
Ahmed bir konusunu kendisi sabitlemişti yani yinede bizden farklı yetkileriniz var galiba konuları açarken :A

Bizde @serhatt ile senelerdir konular açmaktayiz. Ben telefonumu öldürdüm foruma takila takıla :A
Yakinda yeni bir telefon gelince bir sürü etkinlik başlatacağim, dün kerem sorduğunda baya dizmiştim etkinlikleri :A Bizde artık bir rütbe hakediyoruz ama bize sıra gelmeyecek gibi :A
Aynen öyle canım :bhr:

• Beğendim

Benim niye haberim yok yetkilerimden? :( Ben bir de co adminlikten emekli oldum, Ahmed modluktan. :A

Hiçbir yetkim yok ek olarak ya. Konulara kimlerin baktığını senin gördüğün kadar görüyorum ben de. Ek bir şeyim yok yani .ss Bak sinir geldi bana yine. :A

• Güldürdün
Benim niye haberim yok yetkilerimden? :( Ben bir de co adminlikten emekli oldum, Ahmed modluktan. :A

Hiçbir yetkim yok ek olarak ya. Konulara kimlerin baktığını senin gördüğün kadar görüyorum ben de. Ek bir şeyim yok yani .ss Bak sinir geldi bana yine. :A
Aa ben de senin gibi bilmeden ortalık mı karıştırdim 😱 Git Ahmed'in bu seneki Eurovision konusuna bak, ilk mesajımda ve onun cevabından anlarsın :A
demek ki onu emekli ederken o yetkiyi sökmeyi unutmuşlar :A :A

• Güldürdün
Reactions: Yiğitt
aaaa kenarın dilberi @kerem e bak sen bu olmazmış 😱 negzel @Bully @Maskeli Fedai vb. duygularına oynayıp tam puanları toplahyacaktım 😱 @Dosi @Çiğdem @serhatt @xBUGRAx

Etiket bildirimim gelmedi :A bununla mı geldin?
Gelsin ozaman 1 puan
CelebratedCheapAmericanpainthorse-small.gif
@kerem

• İlginç
Reactions: xemrexxx
  • Beğendim
Reactions: kerem
sus kız dış mihrak sana hitap edecek 1 adet şarkım var kesin tam puan alırım senden ama diğerlerini düşünüyorum şimdi :A
Tam puanımı kapan oldu, onun üstüne çıkman zor ama benim beklediğim ve 2 veya 3. siraya ekleyeceğim şarkılar var. İnşallah onlardan biridir :A sakın sorma demiyeceğim. sana iyi puan vermek istemiyorum kendi ellerimle :A

• Güldürdün
Reactions: xemrexxx